BursaSpor Suat Paçacı: 'Daha ritmik, daha istikrarlı...'

Suat Paçacı: 'Daha ritmik, daha istikrarlı...'

08.11.2016 - 14:34 | Son Güncellenme:

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Suat Paçacı, takımın son durumu hakkında konuştu.

Suat Paçacı: Daha ritmik, daha istikrarlı...

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Suat Paçacı, "Takımdaşlık duygusu ile hareket eden bu oyuncu grubu, eğer beceri ve kalite konusunda da her geçen hafta kendini geliştirebilirse, göze daha hoş gelen, daha ritmik ve istikrarlı bir görüntü ortaya koyabiliriz." dedi.

Haberin Devamı

Paçacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda karşılaştıkları Kardemir Karabükspor karşısında 0-0'lık skorla alınan 1 puanı gelecek haftaları düşünerek değerli buldukları söyledi.

Milli maç nedeniyle lige bir hafta ara verildiğini anımsatan Paçacı, "Akhisar Belediyespor ile oynayacağımız maça kadar iyi bir hazırlık dönemi geçirmek istiyoruz. Türkiye'nin hem seyirci ortalaması hem de kalitesi açısından örnek gösterilen taraftarımızla, Akhisar Belediyespor'u da yenip, hedeflerimize maç maç ulaşacağımıza inanıyoruz." diye konuştu.

Paçacı, Bursasporun ligin ilk 10 haftasında elde ettiği başarıda takımdaşlık duygusunun önemli rolü olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

Haberin Devamı

"Her takımda mutlaka birbirini seven birkaç kişi bulabilirsiniz ama iddia ediyorum sadece Bursaspor, birbirini seven ve birbirine inanan oyunculardan kurulu bir takımdır. Bizi ilk 4 sıraya taşıyan özelliğinde bu pencereden bakıldığında bireysellik değil, takımdaşlık olduğunu çok rahat söyleyebilirim. Tabii sadece bu durum, yolun sonunda bizi zafere taşıyamaya yetmez. Takımdaşlık duygusu ile hareket eden bu oyuncu grubu, eğer beceri ve kalite konusunda da her geçen hafta kendini geliştirebilirse, göze daha hoş gelen, daha ritmik ve istikrarlı bir görüntü ortaya koyabiliriz. Zaten bütün çabamızda bu."

Yazarlar