Trabzonspor Süleyman Hurma takımdan memnun!

Süleyman Hurma takımdan memnun!

18.07.2015 - 11:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, yurt dışı ikinci etap kamp çalışmaları için Almanya'ya gitti.

Süleyman Hurma takımdan memnun

THY'ye ait özel uçakla Lüksemburg'a hareket eden bordo-mavililer, kara yoluyla Almanya'nın Trier kentine geçecek. 22 Temmuz'a kadar burada çalışacak Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanşında Differdange 03 takımıyla yapacağı maç için Lüksemburg'a gidecek.

Haberin Devamı

23 Temmuz'da Differdange 03 ile karşılaşacak bordo-mavililer, maçın ardından kamp yerine dönecek ve çalışmalarını 28 Temmuz'a kadar burada sürdürecek.

İlk kamptan 7 eksik

Hollanda'da daha önce 10 günlük ilk etap kamp çalışmaları gerçekleştiren Trabzonspor, bu kez 7 eksikle Almanya kampına gitti.

Bordo-mavili takımın 27 kişilik kamp kadrosunda sakatlıkları bulunan Yatabare, Bourceanu'nun yanı sıra İshak Doğan, Gökhan Karadeniz, Ferhat Yazgan, Ali Han Tunçer ve Mustafa Akbaş yer almıyor.

Hurma'nın açıklamaları

Kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma, havalimanında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 1-0 kazandıkları Differdange 03 maçında takımı beklediklerinden iyi bulduklarını belirterek, "Çünkü 3-4 günlük antrenmanla takımımız sahaya çıktı. Sezonun ilk maçları zaten, çok hazır olmamamız lazım. Bu dönemde hazır olmak, olumlu bir şey değil" dedi.

Haberin Devamı

Futbolcuların ilk maçta oyun disiplinine uyduğunu ifade eden Hurma, "Hocamızın istediklerini yapmaya gayret gösterdiler. 1-0, böyle küçük bir skor gözükse de gol yemeden kazanmak bir sonraki adım için çok değerli ve önemliydi. İnşallah orada daha iyi bir netice alarak, yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.