Beşiktaş SÜPER BİR LİSTE

SÜPER BİR LİSTE

24.05.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ta bugün adaylığını açıklayacak olan Serdal Adalı, Murat Aksu’nun yardımcılığı kabul etmesinden sonra atağa kalktı, Mübariz Mansimov, İzzet Özilhan ve Murat Özyeğin’i yönetime katmak için çalışmalarını hızlandırdı

SÜPER BİR LİSTE

SERDAR SARIDAĞ

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın karşısında çok iddialı çıkmak isteyen Serdal Adalı, imrenilecek bir listeyle siyah-beyazlıların karşısına çıkmak istiyor. Resmi adaylığını listesiyle birlikte duyurmayı planlayan Adalı, bu şekilde gruplarla yaşanacak oy pazarlığının da önünü kesmeyi amaçlıyor.
Murat Aksu’nun başkan yardımcılığıhı kabul etmesinin ardından “süper” bir liste hazırlamak isteyen Adalı, Azeri işadamı Mübariz Mansimov’u ikna etmek üzere... Mansimov, yönetime girmesi durumunda Kasımpaşa Yönetimi’nden istifa edecek.

Haberin Devamı

250 imzayla başvuracak
Basına geçeceği bir bültenle adaylığını bugün resmen açıklayacak olan Serdal Adalı, daha sonra adaylık için gerekli olan 250 imzayı toplayarak pazartesi günü Divan Kurulu’na başvuracak. Murat Aksu ile birlikte güçlerini birleştirerek, Fikret Orman’dan başkanlık koltuğunu almaya çalışacak olan Adalı’nın Tuncay Özilhan’ın oğlu İzzet Özilhan ile Hüsnü Özilhan’ın oğlu Murat Özilhan’ı da ekibine dahil etmek istediği dile getirildi.

Önder Özen ile yapılan anlaşmanın yanı sıra yeni hoca arayışlarını da öğrenen Adalı’nın, yakın çevresine bu tür görüşmelerin seçim sonrasına bırakılması gerektiğini söylediği öğrenildi. Yeni sezonda başkan seçilmesi halinde kendi kafasında bir çok teknik adam ve futbolcu isimleri olan Adalı ise bu isimlerle seçim öncesinde bir ön protokol yapacağı iddia edildi. Adalı’nın bu yöndeki rahatsızlığı ile ilgili Milliyet’in sorduğu soruyu yanıtlayan Futbol Komitesi Üyesi Deniz Atalay ise “Benim bildiğim Adalı öyle şeyler söylemez. Biz yönetim olarak yeni sezona hazır girilmesi için mecburen bu görüşmeleri yapmak zorundayız. O zaman stada da kazma vurmayalım” diye konuştu. Bu arada Beşiktaş Kulübü, yönetim kurulu üyeleri Tamer Kıran, Mesut Urgancılar ve Adnan Dalgakıran’ın istifalarının kabul edildiğini duyurdu.

Haberin Devamı

Çalışmalarını sürdüren Adalı ile Aksu, dün Onursal Başkan Süleyman Seba’yı evinde ziyaret etti.

SÜPER BİR LİSTE