Futbol Süper Lig 27. hafta maçları ne zaman oynanacak? Süper Lig 27. hafta fikstürü

Süper Lig 27. hafta maçları ne zaman oynanacak? Süper Lig 27. hafta fikstürü

02.04.2019 - 10:14 | Son Güncellenme:

Süper Lig'e verilen milli aranın ardından heyecan yeniden başlıyor. Liderlik yarışında Başakşehir ve Galatasaray arasında mücadele kıyasıya sürüyor. Başakşehir 27. haftada evinde Atiker Konyaspor'u konuk ediyor. Galatasaray ise sahasında Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak. Beşiktaş deplasmanda son haftaların formda takımı Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Fenerbahçe ise Ankara deplasmanında Ankaragücü karşısında üç puan için mücadele edecek.

Süper Lig 27. hafta maçları ne zaman oynanacak Süper Lig 27. hafta fikstürü

Süper Lig'de 27. hafta maçları için geri sayım sürüyor. Lig'e verilen milli aranın ardından gözler Süper Lig'de 27. haftanın maçlarının ne zaman oynanacağına çevrildi. 27. hafta maçları Cuma akşamı Trabzonspor-Antalyaspor maçı ile start alacak. Cumartesi günü Süper Lig'de üç maç oynanacak. Gündüz maçlarında Sivasspor-Kayserispor karşısında üç puan için mücadele edecek. Alanyaspor ise düşme potasına çok yakın olan Bursaspor'u sahasında konuk edecek. Cumartesi akşamı ise Türk Telekom Stadyumunda Galatasaray Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Lider Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarını Pazar günü oynayacak. Beşiktaş ise Pazartesi akşamı haftanın kapanış maçında Çaykur Rizespor'a konuk olacak.

Süper Lig 27. hafta maçları ne zaman oynanacak Süper Lig 27. hafta fikstürü

Yazarlar