Skorer Süper Lig transfer haberleri

Süper Lig transfer haberleri

13.06.2012 - 01:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, bomba transferler, transferde son gelişmeler.

Süper Lig transfer haberleri

Galatasaray transfer haberleri
Sudan ucuza Umut
Galatasaray, milli golcüyü sezon sonuna kadar renklerine bağladı.Umut Bulut ise sarı kırmızılı formayı 1.5 milyon Euro’ya bir yıl terletecek. 29 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonu da Cimbom’da olacak.

Haberin Devamı

Sarı kırmızılılar, Umut Bulut’u kiralık olarak renklerine bağladığını borsaya bildirdi. Umut’un kulübü Toulouse’a 350 bin Euro verilecek. Fransa’da 7 gol atan 29 yaşındaki futbolcu ise G.Saray’dan sezon sonuna kadar 1.5 milyon Euro alacak.

Fatih Terim transferde önemli rol oynadı Milli Takım kampında iki gol attığı Portekiz maçı sonrası “Türkiye’ye dönmeyi şu an düşünmüyorum. Toulouse’da 1 yıl daha oynayacağım” diyen Umut’un transferinde Fatih Terim önemli rol oynadı. Terim’in, milli golcünün transferinde ısrarcı olması nedeniyle yöneticiler devreye girdi ve Umut, sudan ucuz bir rakam karşılığı Cimbomlu oldu. Galatasaray, Toulouse’un yüksek bonservis bedeli talebi sonrası “kiralama” formülünü hayata geçirmişti. Yöneticilerin iki gündür yoğun şekilde Fransız idarecilerle yaptığı pazarlıklar dün neticeye kavuştu. Melo taktiğini uygulayan Galatasaraylı yöneticiler, Umut’un 1 yıllık kiralama bedeli olarak Fransız kulübüne 350 bin Euro teklif etti.

Haberin Devamı

Takımdaki dördüncü Trabzonsporlu olacak Öneriyi cazip bulan Toulouse idarecileri, satın alma opsiyonu konusunda ise sarı kırmızılılarla pazarlığa oturdu. Cimbom’un teklifi ise 3 milyon Euro oldu. Taraflar bu konuda da kesin anlaşmaya vardıktan sonra imzalar atılacak. Gelişmelerin ardından G.Saray dün öğle saatlerinde Umut’u kiralık olarak renklerine bağladıklarını borsaya bildirdi. Umut’un transferi sonrası G.Saray’da forma giyen eski Trabzonsporlu futbolcu sayısı Ceyhun, Selçuk ve Engin’den sonra dörde yükseldi.

TERİM İSTEDİ GELDİ
Galatasaray’ın hocası, A Milli Takım kampında Türkiye’ye dönmeyeceğini açıklayan Umut Bulut’u telefonla arayarak ikna etti. Cim-Bom satın alma opsiyonuyla Toulouse’dan kiraladığı golcüye 1.5 milyon euro ödeyecek

NEVZAT DİNDAR

Galatasaray, Dany’den sonra ikinci bombayı Umut Bulut ile patlattı. Sarı-kırmızılılar, Toulouse’ta forma giyen golcü futbolcuyu satın alma opsiyonu ile kiraladı.

Cim-Bom, 29 yaşındaki Umut için Fransız ekibine 350 bin euro kiralama bedeli, milli futbolcuya ise 1.5 milyon euro ödeyecek. Golcü oyuncunun maç başı ücreti de alacağı, satın alma opsiyonu için pazarlıkların sürdüğü belirtildi. Galatasaray’ın 3 milyon euro verdiği, Toulouse’nin ise 3.8 milyon euro istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Galatasaray, Umut’un transferi için oyuncu ve kulübüyle görüşmelere başlandığını borsaya da bildirdi. Geride kalan sezon öncesinde Trabzon’dan, Toulouse’a transfer olan Umut Bulut, Fransız temsilcisinde 32 maçın 17’isinde ilk 11’de forma giyerken, 5 kez rakip fileleri havalandırdı.

A Milli Takım formasıyla özellikle Portekiz maçında attığı 2 golle yeniden gündeme gelen Umut ile başta eski takımı Trabzon olmak üzere Avrupa’dan da bazı kulüplerin ilgilendiği ortaya çıktı.

Milli Takım kampında Türkiye’ye dönmeyeceğini açıklayan Umut’un bu kararını değiştiren faktörün ise Fatih Terim olduğu belirlendi. Terim’in, tecrübeli golcüyü telefonda görüşerek ikna ettiği, Umut’un da bu temas sonrası kararını değiştirdiği ifade edildi.

Bir Trabzonlu daha
Trabzon’dan sezon başında Selçuk İnan, Engin Baytar ve Ceyhun Gülselam’ı alan Cim-Bom, yine önceki yıllarda Karadeniz ekibinin formasını giyen Umut’u da kadrosuna katarak geleneğini sürdürdü. Geçen hafta Trabzonspor’un ilgilendiği Dany’ye 3 yıllık imza attıran Galatasaray, Umut’u da renklerine bağlayarak, bordo-mavililere iki şok birden yaşattı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer haberleri
Topal’da büyük fark
Fenerbahçe’nin 3.5 milyon euro teklif ettiği Mehmet Topal için Valencia 7 milyon euro bonservis istedi. İspanyollar, Tino Costa’ya ise 5 milyon euro fiyat biçti

YUSUF KOBAL

Kuyt’ı kadrosuna katarak transfere hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe’nin, Mehmet Topal için Valencia ile kıran kırana pazarlık yaptığı ortaya çıktı.
Sarı-lacivertlilerin, Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın gözdesi olan milli futbolcu için 3.5 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardığı, ancak İspanyol ekibinin bu rakamın iki katını istediği öğrenildi. Ekonomik kriz yaşayan Valencia’nın zam üstüne zam yaptığı ve Mehmet Topal’ın fiyatının bir anda 7 milyon euroya kadar yükseldiği kaydedildi.
Fenerbahçe’nin, Valencia ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan başarılı futbolcu için 4 milyon euronun üzerine çıkmayacağı ifade edildi. İspanyol kulübü geri adım atmazsa Aykut Kocaman’ın çok istediği bu transfer büyük olasılıkla suya düşecek.
Valencia, sarı-lacivertli kulübün transfer listesinde yer alan bir diğer yıldızı Tino Costa için ise sürpriz bir biçimde 5 milyon euroluk bonservis istedi. Mehmet Topal gibi 2014’e kadar sözleşmesi olan Arjantinli orta saha için de pazarlıkların sürdüğü vurgulandı. Fenerbahçe’nin, Mehmet Topal’la anlaşılması halinde Tino Costa’dan vazgeçeceği iddia edildi.
Bu arada Real Madrid’in satış listesine koyduğu Lassana Diarra’nın, Fenerbahçe’den istediği senelik ücreti 5 milyon eurodan 3.5 milyon euroya çektiği ileri sürüldü. Kuyt’la 2 milyon 850 bin euroya anlaşan yönetimin bu rakamı da çok yüksek bulduğu belirtildi.

Haberin Devamı

F.Bahçe genç yıldızı bitiriyor iddiası!
Transferde Hollandalı yıldız Dirk Kuyt'ı kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe'nin Montpellier'nin genç savunmacısı ile büyük ölçüde anlaştığı iddia edildi.

Transferi Dirk Kuyt'ı kadrosuna katarak açan Fenerbahçe'nin Montpellier'in 23 yaşındaki stoperi M'Biwa ile büyük ölçüde anlaştığı belirtildi.
Lig TV'nin son dakika bandı ile geçtiği haberde, Orta Afrika Cumhuriyeti vatandaşı olan ancak Fransa genç milli takımlarında forma giyen genç futbolcuyla büyük ölçüde anlaşıldığı iddia edildi.
Geçtiğimiz sezon Montpellier formasıyla Fransa Ligi'nde şampiyonluk sevinci yaşayan genç futbolcunun peşinde Avrupa'nın önemli ekiplerinin olduğu ifade ediliyordu...

Beşiktaş transfer haberleri
Eriksson’a büyük tepki!
Beşiktaş’ın İsveçli teknik adamı gündemine almasından sonra Başkan Fikret Orman’ı arayan eski Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy’un bu transfere karşı çıktığı bildirildi. Ulusoy, Eriksson’un İngiltere’nin başındayken Türkiye ile ilgili düşüncelerinden dolayı bu çıkışı yaptığı öğrenildi

SERDAR SARIDAĞ


Teknik direktör arayışlarını yerli ve yabancı bir çok isimle görüşerek sürdüren ve son olarak Sven Goran Eriksson isminde duran Beşiktaş Yönetimi bugün son kararını vermek için bir araya gelecek.


Eriksson dışında birkaç ismi daha gündeminde bulunduran yönetimde, bugünkü toplantının Eriksson - Aybaba çekişmesine dönmesi bekleniyor. 64 yaşındaki İsveçli teknik adamı almak yerine Samet Aybaba ve Mustafa Denizli gibi isimlerin takıma daha çok yarar sağlayacağını düşünen bazı yöneticilerin, bugünkü oylamada kesinlikle Eriksson’a karşı çıkacakları ortaya çıktı.


Bu konuda son kararı verecek olan Başkan Fikret Orman ise gönlünden geçen ismi sır gibi saklarken, eski TFF başkanı Haluk Ulusoy ile bu konuda konuştuğu öğrenildi. Sven Goran Eriksson haberlerinin basında çıkması üzerine dün sabah telefona sarılarak Fikret Orman’ı arayan Haluk Ulusoy’un bu transfere karşı çıktığını açık açık söylediği öğrenildi.

Orman renk vermedi
Haluk Ulusoy’un TFF başkanı olduğu dönemde milli takımın maç yaptığı İngiltere’nin başında olan Eriksson’un verdiği demeçleri hatırlattığı, İsveçli hoca için olumsuz konuştuğu bildirildi. Can güvenlikleri için İngiliz taraftarların Türkiye’ye gitmemesi gerektiğini söyleyerek iki ülke arasında kriz yaratan Eriksson’un o dönemki davranışlarını anlatan Ulusoy’un isyanı karşısında Fikret Orman’ın bu konudaki kararını yarın yönetim kurulunda vereceğini söylediği vurgulandı.


Öte yandan Gerets ile Stoichkov, Beşiktaş’ın Eriksson dışındaki bir diğer alternatif isimler olarak yerini korumaya devam ediyor.

Yazarlar