Skorer Süper Lig transfer haberleri

Süper Lig transfer haberleri

28.06.2012 - 01:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler.

Süper Lig transfer haberleri

Galatasaray futbol transfer haberleri
Galatasaray, Hamit ve Melo’yu bitiriyor!
Aysal, Brezilyalı futbolcunun 24 saat içinde kararını vereceği belirtirken, “Hamit Altıntop’u biz de istiyoruz ama Hamit’in de bizi fazla istemesi lazım. Hamit de tıpkı Melo gibi Galatasaray forması giymeye çok yakın” dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, transfer konusunda sarı-kırmızılı taraftarlara umut dolu mesajlar verdi.
Lig TV’ye röportaj veren Aysal’ın gündemdeki konulara açıklık getirdi. Felipe Melo sorunun 24 saat içinde çözülebileceği sinyalini veren Aysal, “Melo’nun durumu hem Juventus hem bizden hem de Melo’nun kendisinden kaynaklanıyor. Bir önceki sene biraz bonkör davrandık. Melo’nun tatilde olması, Juventus Kulübü’nün karar vermesi biraz zaman aldı. Ancak önümüzdeki 24 saatte Melo’nun durumunun netleşeceğini umuyorum. Çünkü kendisine verdiğimiz süre bitiyor. Kalması için elimizden geleni yapıyoruz ama her şeyin alternatifi vardır” dedi.
Aysal, yıllar sonra katılacakları Şampiyonlar Ligi için uzun seneler takımda kalabilecek genç oyuncular ve Devler Ligi’nde tecrübesini konuşturacak futbolcularla ilgilendiklerini dile getirdi. Arshavin’in listede olmadığını ifade eden Başkan Aysal, Faslı futbolcu Assaidi ile görüştüklerini, Alper Potuk’un da ilgi sahalarında olduğunu dile getirdi. Kadrodaki bazı yabancılarla yollarını ayıracaklarını da kaydeden Aysal, “Oyuncu alırken bir yandan da satım yapmamız lazım. Bu iş dengeli olmalı. Bu da süreci biraz uzatıyor. Yabancı sınırlaması, bizi doğal olarak zorluyor. Hamit Altıntop’u biz de istiyoruz ancak Hamit’in de bizi daha fazla istemesi lazım” ifadelerini kullandı.
Ay sonuna kadar transferi tamamlayacaklarını belirten Aysal, yıldız golcü transferini ise daha sonra yapacaklarını dile getirdi. Aysal, “Yabancı bir santrfor transferini ciddi şekilde düşünüyoruz. Bu artık en son aşamada pastayı yaptığınızda üzerine koyacağınız bir çilek gibi. Kurduğumuz takıma uyacak bir santrfor olmalı” diye konuştu.
Ünal Aysal, ilk senelerinde Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmalarını başarı olarak göreceğini söyledi. Aysal, Necati ile sözleşme uzatacaklarını belirtirken, Sabri için de yeşil ışık yaktı.

Haberin Devamı

Assaidi’de mutlu son
Galatasaray Dany ve Umut Bulut’tan sonra üçüncü transferini Faslı Oussama Assaidi ile gerçekleştirmek üzere.

Önceki gün Hollanda’ya giden Bülent Tulun’un Heerenveen Kulübü ile anlaştığı arada ufak pürüzlerin kaldığı bildirildi. Cim-Bom’un daha önce el sıkıştığı 22 yaşındaki kanat oyuncusunu bugün borsaya bildirmesi bekleniyor. Galatasaray’ın Heerenveen’e 3 milyon, oyuncuya ise yıllık 1.5 milyon euro ödeyecek. Diğer taraftan Galatasaray ile Eskişehir arasında bugün Alper Potuk için masaya oturulacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe futbol transfer haberleri
Sınırsız bütçe!
Fenerbahçe Yönetimi, transferde futbol şubesi ile Teknik Direktör Aykut Kocaman’a sınırsız yetki verdi. Başkanvekili Abdullah Kiğılı, “Kimi isterler ise o futbolcu Fenerbahçe’de forma giyer. Yeter ki bu formaya layık, taraftarı mutlu edecek isimler olsun” diye konuştu

CEMAL ERSEN

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Abdullah Kiğılı sarı-lacivertli taraftarın yüreğine su serpecek bomba gibi açıklamalar yaptı.
Kiğılı, UEFA’nın Fenerbahçe’yi Şampiyonlar Ligi’ne davet etmesinden sonra transfere ucu açık sınırsız bir bütçe ayırdıklarını, alınacak futbolcular konusunda tüm yetkinin Asbaşkan Ali Yıldırım, Teknik Direktör Aykut Kocaman ve menajer Hasan Çetinkaya’da olduğunu belirterek, “Kimi isterler ise o futbolcu Fenerbahçe’de forma giyer. Yeter ki bu formaya layık isimler olsun” diye konuştu.

Haberin Devamı


15 ay önce 1 milyar dolar değerinde olan Fenerbahçe Kulübü hisselerinin 3 Temmuz şike süreciyle birlikte yarı yarıya azaldığını anlatan Kiğılı, “UEFA’nın kararından sonra 24 saat içinde yüzde 25’lik bir artış kaydedildi. Şimdi hedefimiz en kısa sürede 750-800 milyon dolara doğru çıkmak. O noktaya doğru hızla geliyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde ön elemeleri geçtiğimiz takdirde 1 milyar doları bulacağımıza eminim. Bunun yüzde 15’ni halka açıldığımız vakit elde edilecek gelirle istediğimiz her transferi gerçekleştirebiliriz” ifadelerini kullandı.


Fenerbahçe’nin borsaya girişte Beşiktaş Kulübü’nü örnek alması gerektiğini ancak yanlıştan dönüldüğünü anlatan Kiğılı şöyle devam etti: "Beşiktaş bu konuda en isabetli kararı verdi. Biz ve Galatasaray önce Dernek ile Sportif A.Ş’yi ayırdık. Görüldü ki zarar ediyoruz. Hisselerimizi Sportif A.Ş. altında toplamak en doğrusu idi. Gecikmeli de olsa bu zarardan kurtulduk. Bundan sonra yerinde politikalar izleyerek Fenerbahçe’nin değerini daha da artıracağız. Bir kulüp için en önemli şey ekonomik politikalarını dünya koşullarına uygun belirlemek ve uygulamaktır. ”

Haberin Devamı

Avusturya’ya gidecekler
Sarı-lacivertli ekibin yeni sezon öncesi Almanya’da yapmayı planladığı kamp çalışmaları Avusturya’ya alındı. Resmi siteden yapılan açıklamada, “Bu çerçevede; Belçika’nın Charleroi, Almanya’nın St. Pauli, İspanya’nın Real Mallorca ve Getafe takımlarıyla birer hazırlık maçı yapma konusunda karşılıklı mutabakat sağlanmıştır” ifadesine yer verildi. Fenerbahçe Kulübü, Almanya’da planlanan hazırlık maçlarının, Alman Futbol Federasyonu’nun getirdiği yasak nedeniyle iptal edildiğini, bu nedenle hazırlık maçı kamp programı organizasyonun 16-26 Temmuz dönemi için Avusturya bölgesine yönlendirildiğini açıkladı.

Beşiktaş futbol transfer haberleri
YABANCILAR EVDE KALIYOR!
Teknik Direktör Aybaba'nın Fernandes ve Hugo Almeida dışındaki yabancıları İstanbul'da bırakma kararı aldığı öğrenildi...

SERDAR SARIDAĞ

Yeni sezonda, yeni bir kadro oluşturmanın çalışması içinde olan siyah-beyazlı ekibin yeni çalıştırıcısı ücretlerinde indirim yapmaması durumunda eldeki mevcut yabancıları kampa çalışmaları için kesinlikle yurt dışına götürmeyecek ve bu şekilde gözdağı verecek.

Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Samet Aybaba yeni sezon için yavaş yavaş kollarını sıvarken, Avusturya kampına yabancıların büyük çoğunluğunu götürmeme düşüncesi içinde olduğu ifade edildi.

Aralarında Quaresma ve Simao gibi yıldızların da dahil olduğu birçok yabancısını, ücretlerinde indirim yapmamaları durumunda İstanbul’da bırakacağı belirtildi. Yeni sezon kadrosunda düşündüğü Manuel Fernandes ile sonradan takıma katılacak Almeida dışındaki isimlerde fazla ısrarcı olmayacak olan Aybaba’nın, bu şekilde yabancılara gözdağı vermenin hesabını yapıyor. Geçmiş dönemlerdeki gruplaşmaları tamamen yok etmek isteyen deneyimli teknik adamı, yabancılar dışında kadroda düşünmediği bazı yerli isimleri de kadro dışında tutacak. 28 kişiyle yola çıkacak olan Aybaba’nın bu düşüncesine bazı yöneticilerin Ferrari olayını örnek göstererek karşı çıktıkları da belirtildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, İstanbul’daki kampın ardından yaptıracağı 20 günlük Avusturya kampından sonra yeni sezon kadrosunu netleştirecek. Tecrübeli hoca, özelikle kampta oynamayı planladıkları Manchester City ve Maccabi Tel Aviv maçlarından sonra takıma son şeklini verecek.

Yazarlar