Skorer Süper Lig transfer haberleri

Süper Lig transfer haberleri

22.07.2012 - 09:28 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler.

Süper Lig transfer haberleri

Süper Lig transfer haberleri

Haberin Devamı

Lyon'un krizde olması Gomis'i F.Bahçe'ye yaklaştırıyor

Fenerbahçe'de Bafetimbi Gomis ismi büyük heyecan yaratırken, Fransız ekibi kapıyı ardına kadar açtı. Ekonomik olarak zor durumda olan Lyon'un Gomis'i satarak düze çıkmayı planladığı, F.Bahçe'ye, "Görüşelim" teklifini ilettiği öğrenildi. Sow'un yanına bir golcü arayan, hem maliyeti hem yaşı hem de Senegal asıllı olması nedeniyle Gomis'i tercih eden Fenerbahçe bu çağrıyı hemen cevaplayacak ve Asbaşkan Ali Yıldırım Fransa'ya uçacak.

DEVLER LİGİ'NE AZ ZAMAN KALDI

Lyon ilk temas kurulduğunda bonservis için kapıyı 10 milyon euro'dan açmıştı. F.Bahçe ise "En fazla 8 milyon euro verebiliriz" demişti. Aykut Kocaman'ın, "Şampiyonlar Ligi ön eleme için zamanımız azalıyor" uyarısını da dikkate alan Ali Yıldırım'ın hafta içinde Fransa'ya giderek Gomis'i bitirmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR LİGİ TERCİHİ

Üç sezondur Lyon'da forma giyen Senegal asıllı Fransız golcü geçen sezon 54 maçta 26 gol atmıştı. 26 yaşındaki siyahi futbolcu Şampiyonlar Ligi'nde 9 maçta 7 gol ile alkışlandı. Geçen sezon ligi 4. bitiren Lyon'un Devler Ligi'ne gidememesi de Gomis'in ayrılma ihtimalini güçlendiriyor. Fenerbahçe işi hafta sonuna kadar bitirecek.

ÇIK ARADAN KAZAN!

Gomis için Rubin Kazan'ın Lyon'a 10 milyon euro teklif etmesi F.Bahçe'nin canını sıkıyor. Rusya'ya gitmek istemeyen Gomis'in Sownedeniyle Fenerbahçe'yi tercih edeceği konuşuluyor.

Arda'nın menajeri konuştu

Atletico Madrid'de top koşturan Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, oyuncunun Galatasaray'a dönüp dönmeyeceği hakkında açıklamalar yaptı.

Galatasaray'da Arda Turan sesleri dinmiyor. Oyuncunun sarı-kırmızılılara yeniden döneceği iddia edilirken menajer Ahmet Bulut konu hakkında Kanaltürk'e açıklamalarda bulundu.

Bulut, "Arda'nın Atletico Madrid ile sözleşmesi var. Onun için bunların hepsi spekülasyon. Her transfer döneminde her futbolcunun adının geçmesi gayet normal bir şey. Bu anormal bir durum değil" dedi.

Sinem Kobal'ın, Arda ile evleneceği ve Türkiye'ye dönmek istediği iddiaları üzerine de konuşan menajer, "O spekülasyonların hiçbirine katılmıyorum. Herkesin özel hayatı var onunla ilgili açıklama yapmak istemem" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Arda'nın gazetedeki haberleri görüp görmediği konusuna da değinen Ahmet Bulut, "Arda bu haberleri gördü. Bunları görmemesi imkansız. Zaten her yerde çıkıyor." şeklinde konuştu.

Arda'nın Türkiye'ye dönerse bu kulübün Galatasaray olacağını söyleyen Bulut, "Emre'nin gelmesinden dolayı mutsuz olmadı. Zaten ikisi de şu anda kampta" sözleriyle açıklamasını noktaladı.