Futbol Süper Lig transfer haberleri

Süper Lig transfer haberleri

07.01.2013 - 11:05 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler.

Süper Lig transfer haberleri

Galatasaray transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Sneijder çılgınlığı

Muslera için dudak uçuklatan teklif!

Terim'in "Çok pahalı" çıkışına rağmen adeta gözünü karartan Ünal Aysal, transferi bitirmesi için danışmanı Bruno Heidescheid'ı önceki gün İtalya'ya gönderdi.

Ara transferde henüz beklenen bombayı patlatamayan G.Saray'da kelimenin tam anlamıyla fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor... Fatih Terim'in istediği 10 numara özellikli futbolcu için büyük çaba harcayan Sarı-Kırmızılılar son olarak Atletico Mineiro formasını giyen Bernard'la masaya oturmuştu. Fakat Başkan Ünal Aysal'ın aklının hala Sneijder'de olduğu öğrenildi.

YENİDEN DÜĞMEYE BASILDI

Galatasaray bir süre önce Hollandalı yıldızın menajeri ve Inter'le görüşme yapmış fakat sonuç alınamamıştı. Fatih Terim de "Çok maliyetli bir transfer. Kulübe ağır mali yük oluşturur" ifadesini kullanmıştı. Ancak Şampiyonlar Ligi'ni de düşünerek çok önemli bir yıldızı kadroya katmak isteyen Aysal'ın Sneijder için yeniden düğmeye bastığı öğrenildi.

Haberin Devamı

AYSAL KESENİN AĞZINI AÇTI

Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bruno Heidescheid'ı İtalya'ya gönderdiği ve Hollandalı futbolcu için görüşmelerin yeniden başladığı belirlendi. Galatasaray'ın Inter'e bonservis bedeli olarak 15 milyon Euro, 29 yaşındaki Sneijder'e de maç başı ücretler hariç yıllık 4.5 milyon Euro teklif ettiği ifade edildi.

SONUNA KADAR UĞRAŞILACAK

Alınan bilgilere göre tekliften memnun kalan Inter cephesinde herhangi bir sorun yok. Fakat Sneijder'in Türkiye ve Galatasaray hakkında çekinceleri olduğu öğrenildi. Buna rağmen Sarı-Kırmızılılar ara transferin sonuna kadar Hollandalı yıldız için uğraş verecek.

Muslera için dudak uçuklatan teklif!

Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Muslera için İngiltere'den dev talipler var.

Cimbom’un Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera için ‘adı sır gibi saklanan’ bir İngiliz ekibinin 18 milyon Euro’luk resmi teklif yaptığı ve rakamın yukarı çıkabileceği öğrenildi.

G.Saraylı Fernando Muslera için bir İngiliz kulübünden 18 milyon Euro’luk resmi teklif geldiği haberi, Sarı- Kırmızılı camianın kulislerinde konuşulmaya başlandı. HABERTÜRK'de yer alan habere göre, adı geçen kulüpler arasında Premier Ligi’nin 2 güçlü temsilcisi Chelsea ve M.United ön plana çıktı. Muslera’nın ismi daha önce de Ada ekipleriyle anılmış ancak yönetim, Uruguaylı kaleci için resmi teklifin olmadığını bildirilmişti.

Haberin Devamı

DEVLER LİGİ DÜŞÜNDÜRÜYOR

Ancak kulübe yakın kaynaklar, bu kez Muslera için ‘adı sır gibi saklanan’ bir İngiliz kulübünden gelen 18 milyon Euro’luk teklifin masaya yatırıldığını ve rakamın daha da yükseltilmesi için pazarlığa da açık olunduğunu belirtti. Uruguaylı kaleci için gelen teklifin şu an için değerlendirilmeye alınmadığı ve sezon sonunun bekleneceği ifade edildi. Hem teknik heyetin hem de yöneticilerin, takımın Şampiyonlar Ligi’nde en çok ihtiyaç duyduğu sırada, Muslera’yı satmak gibi bir düşüncelerinin olmadığı belirtildi. Ancak teklifi getiren İngiliz kulübünün, devre arasında Muslera’yı renklerine bağlamakta ısrarcı olduğu ve Uruguay Milli Takımı’nın da kalesini koruduğu için transferin gözdesi olan başarılı file bekçisini almak için tüm imkanlarını seferber ettigi öğrenildi.

Haberin Devamı

KAMPA KATILDILAR

Bu arada Galatasaray’da Fatih Terim’den özel izin alan ve önceki gece kampa katılan yabancı oyunculardan Felipe Melo ile Fernando Muslera, dün sabah performans uzmanı Scott Piri tarafından özel olarak çalıştırıldı.

Fenerbahçe transfer haberleri

Belhanda'ya servet

Stoch her an ayrılabilir!

Fenerbahçe Yönetimi, Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın transfer listesinde bir numarada yer alan Faslı yıldız Younes Belhanda’nın işini bitiriyor.

Sarı-lacivertliler, 25 Şubat’ta 23 yaşına girecek olan Belhanda’yı müthiş bir teklifle ikna etti. Alt yapısından yetiştiği Fransız kulübü Montpellier’den yıllık 1 milyon euro net ücret alan genç oyuncuya yıllık 2.5 milyon euroluk teklif yapıldığı belirlendi. İngiliz devleri Arsenal ve Totenham’ın da istediği Belhanda’ya en yüksek teklifi yapan kulübün Fenerbahçe olduğu ve başarılı futbolcunun, 2,5 milyonluk öneriye prensipte, “evet” yanıtı verdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile Montpellier arasındaki bonservis pazarlıkları ise devam ediyor. Belhanda için kapıyı 15 milyon eurodan açan Fransız ekibinin, sarı-lacivertli yönetimin yoğun ısrarları karşısında 12 milyon euroya kadar düştüğü kaydedildi. Bu aşamada ödeme planı üzerinde çalışan kulüplerin çarşamba gününe kadar transferi resmen açıklamaları bekleniyor.

‘Henüz biten bir şey yok’
Fenerbahçeli yöneticiler, Belhanda ve Montpellier ile yürütülen görüşmelerin çok yoğun bir şekilde devam ettiğini açıkladı. Sarı-lacivertliler, “Belhanda’da henüz bitmiş bir şey yok. Görüşmelerimiz devam ediyor” ifadelerini kullandı. Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın, forvet arkasında oynatmak istediği Belhanda sezonun ilk yarısında Montpellier formasıyla toplam 24 resmi maça çıkarken 8 gol attı. Faslı yıldız, Montpellier’in geçen sezon elde ettiği lig şampiyonluğunda ise 12 gol, 6 asistle çok büyük pay sahibi olmuştu.

Stoch her an ayrılabilir!

Fenerbahçe devre arası hazırlık kampına Antalya’da devam ederken bir yandan da transfer fırtınası tüm hızıyla sürüyor. Fransa’nın Montpellier takımında oynayan orta saha oyuncusu Younes Belhanda’yı bonuslarla birlikte 15 milyon Euro gibi ciddi rakamla transfer eden Sarı-Lacivertliler, her ne kadar başkan Aziz Yıldırım, “Stoch’u satmayacağız” dese de iyi bir bonservis bedeli ödenmesi durumunda bu ayrılığa sıcak bakıyor. Bunun bilincinde olan Lokomotiv Moskova, uzun süredir peşinde olduğu Stoch için bir kez daha harekete geçmeye hazırlanıyor. Rus ekibi, Slovak oyuncunun transferi için menajerlere tam yetki verdi.

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Rus ekibinin yetki verdiği menajer şu anda Stoch için girişimlerini sürdürüyor. Antalya’ya gelen Fenerbahçe kulübüyle görüşme halinde olan Rus menajere Lokomotiv Moskova, 8 milyon Euro’luk bir sınır sunarken, Fenerbahçe ise yıldız futbolcusu için 10 milyon Euro talep ediyor. Sıkı pazarlıkların yaşandığı görüşmede Rus kulübü ayrıca Roman Pavlyuchenko + 2 milyon Euro’luk bir teklif de sunarken Fenerbahçe bu öneriye sıcak bakmadı ve 10 milyon Euro’da diretti. Fakat Lokomotiv Moskova’nın ısrarcı tavrı sürerken transferin her an sonuçlanabileceği de iddia edildi.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Beşiktaş Pitroipa'yı istedi ama...

Olursa Nene olur, gerisi yalan olur

Beşiktaş'ın, Fransa'nın Rennes takımında forma giyen Jonathan Pitroipa için transfer girişiminde bulunduğu, ancak anlaşma sağlanamadığı iddia edildi.

Fransız basını, PSG'li Nene ve Nice'li Eric Bautheac ile yakından ilgilenen ve bu transferleri gerçekleştiremeyen Beşiktaş'ın, Rennes kulübünün Burkina Fasolu kanat oyuncusu Jonathan Pitroipa'yı transfer etmek istediğini yazdı. Siyah beyazlı kulübün, 2015 yılına kadar sözleşmesi devam eden Pitroipa için Fransız kulübüyle anlaşma sağlayamadığı belirtildi.

Olursa Nene olur, gerisi yalan olur

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, transferde izleyecekleri yol haritası hakkında net ifadeler kullandı.

İstanbul BŞli Gökhan Süzen’le her konuda anlaşan siyah-beyazlılar, PSG forması giyen Nene’yi ikna edememeleri halinde mevcut kadroyla yola devam etme kararı aldı.. Devre arası yapılan transferlerin riskli olduğuna dikkat çeken başkan, bundan böyle tüm planlamalarını sezon sonuna göre yaptıklarına dikkat çekerken VATAN’a özel şu açıklamaları yaptı:

HEDEFLER UZUN VADELİ
“OLURSA Nene olur, gerisi yalan olur. Onu alamazsak başka transfer yapmak niyetinde değiliz. Devre arasında olabildiğince nokta atışı yapmak zorundayız. Biz noktaları belirledik ve arkadaşlarımız çalışıyor. İlk yarıda kurduğumuz takımın gösterdiği performansa katkı sağlayacak ve isimleri belirledik ve çalışmalarımızı bu yolda yaptık.
BUNDAN sonra tüm çalışmalarımızı sezon sonunda yapacağız. Biz hedeflerimizi uzun vadeli yapıyoruz. Bu sene 6 yabancı sonra 5, ardından da bu sayının 4 olması için Türkiye Futbol Federasyonu yabancı çizelgesi hazırladı. Biz de bu doğrultuda kadromuzu yerli ve genç oyunculardan oluşturmak niyetindeyiz. Transfer konusunda belirlediğimiz yol haritamız bu doğrultuda devam ediyor.

KATAR YOLCUSU

BEŞİKTAŞ tüm planlarını Nene üzerine yaparken Fransız basını Brezilyalı’nın Katar’a gideceğini iddia etti. Ülkesindeki takımlarla anlaşamayan Sambacı’nın Al Arabi’yle görüştüğünü iddia eden L’Equipe gazetesi, Katarlılar’ın Nene’ye yıllık 5 milyon Euro ödemeye hazır olduğunu öne sürdü. Haberde yıldız futbolcunun düşünmek için zaman istediğine de değinilirken, PSG’nin Nene için herhangi bir bonservis ücreti istemeyeceği belirtildi.