Futbol Süper Lig transfer haberleri

Süper Lig transfer haberleri

10.01.2013 - 11:01 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler.

Süper Lig transfer haberleri

Süper Lig transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Galatasaray transfer haberleri futbol

G.SARAY ÇILDIRMIŞ OLMALI: 30 MİLYON EURO

G.Saray'dan Kayserispor'a!

Cimbom bu defa kapabilecek mi?Terim ısrar ettikçe kulübü satmıyor!

G.SARAY ÇILDIRMIŞ OLMALI: 30 MİLYON EURO

Moratti kapıyı 15 milyon Euro’dan açarken, Aysal’ın önerisi Inter’i 2.5 yılda 15 milyon Euro ödemekten kurtaracakları için sadece '0' oldu. 2 gündür süren pazarlıklar sonucu başkanın taktiği tuttu ve İtalyanlar G.Saray’ın belirlediği tavan rakam olan 8 milyon Euro’yu onay verdiler

G.SARAY yönetimi Wesney Sneijder transferinin kulübü Inter’le olan kısmını tamamen çözüme kavuşturdu. Sarı-kırmızılıların başkanı Ünal Aysal, İtalya’da Inter Başkanı Massimo Moratti ile yediği yemekte Hollandalı yıldızın da gündeme geldiğini belirtirken “O konuda müspet bir ivme kazanıldı. Ben de talimatı verdim. Önümüzdeki günlerde olay netleşir. İkimiz de ortak bir karar aldık. Olsun mu, olsun diye. Ancak menajer, aile gibi birçok etmen var. Biz çok yüksek rakamlar vermek istemiyoruz.
Herhalde görüşmeler sonunda bizim istediğimiz ücret indirimi sağlanacaktır” açıklamasıyla görüşmelerin resmen başladığını bizzat açıklamıştı.

Haberin Devamı

KULÜPLER ANLAŞTI
MILANO’DA yenen yemekten 2 gün sonra ise kulüpler Sneijder’ın bonservisi konusunda anlaşmayı sağladı. Ancak konunun bu kadar kısa sürede çözülmesinde başkan Ünal Aysal’ın iş hayatındaki başarılı performansını pazarlıklarda da göstermesinin payı büyük. Nedeni ise Moratti ile yenen yemekte Aysal, “Sneijder’ı satmayı düşünür müsünüz?” diye sorarken, İtalyan ekibinin sahibi ise ücretinde indirimi kabul etmeyen ve satılması planlanan Hollandalı futbolcu için kapıyı 15 milyon Euro’dan açtı. Ancak Ünal Aysal’ın teklifi İtalyanlar’ın önerisinin yakının geçmek bir yana masadakileri adeta şoke etti. Çünkü Aysal, 15 milyon Euro isteyen Moratti’ye yaptığı teklif ‘0’dı. (yazıyla da sıfır).

SIKI PAZARLIK
BU durum Inter cephesinde şaşkınlık yaratırken, sarı-kırmızılıların başkanı ‘0’ın gerekçesini ise Inter’i 15 milyon Euro’luk yükten kurtarmalarına bağladı. Aysal, kulübüyle 2015 sezonunun sonuna kadar sözleşmesi bulunan ve yıllık ücreti 6 milyon Euro olan Hollandalı’nın takımda kalması durumunda Inter’in 15 milyon Euro ödemesi gerektiğini dikkat çekti.
SON gelişmelerin ardından iki gün boyunca süren pazarlıklarda Inter, 8 milyon Euro’ya kadar indi. Böylece Aysal’ın transferde uyguladığı taktik işe yaradı ve taraflar G.Saray’ın belirlediği maksimum rakam olan 8 milyon Euro’ya el sıkıştı.

Haberin Devamı

İMZA iCiN 6 MiLYON EURO

KULÜPLERİN anlaşmasından sonra transferin tamamlanması için iş Sneijder’ın ikna edilmesine kaldı. Bunun için de sarı-kırmızılılar Hollandalı yıldıza müthiş bir teklifte bulundu. Takım içindeki dengeleri düşünerek yıllık garanti ücret olarak 3.2 milyon Euro, maç başı olarak ise 25 bin Euro önerildi. Ancak Inter’de yıllık 6 milyon Euro kazanan Hollandalı için bu rakamlar yetersiz gibi gözükse de yönetim şampiyonluk ve Avrupa’da alınacak başarılı sonuçlar için de yıllık yaklaşık 750 bin Euro’yu bulan prim ve bonus için garanti verdi.

Haberin Devamı

YANIT BEKLİYORLAR
SARI-kırmızılıların Sneijder’i ikna etmek için yaptığı asıl hamle ise 6 milyon Euro’luk imza parası teklif etmek oldu. Şimdi sarı-kırmızılı yönetim gelmesi durumunda 3.5 yılda 22 milyon Euro kazanacak olan Hollandalı futbolcunun vereceği yanıtı bekliyor.

G.Saray niye şanslı?

1 Hâlâ Şampiyonlar Ligi’nde oynuyor
2 Tottenham ve Anzhi, Avrupa Ligi’nde
3 Dirk Kuyt’ın karısı Gertrude Kuyt

G.SARAY dışında Wesley Sneijder’e Tottenham ile Anzhi de talip. Ancak futbolcunun Devler Ligi’nde ileride gidebilecek bir takımda oynamak istemesi G.Saray’ın en büyük avantajı. Çünkü Tottenham G.Saray’ın verdiği rakamın yanına yaklaşamıyor hem Avrupa Ligi’nde mücadele ediyor.
GUUS Hiddink’in takımı Anzhi de 10 milyon Euro önerse de Avrupa Ligi’nde yoluna devam ediyor olması sarı-kırmızılıların elini güçlendiriyor.
DİĞER?önemli faktör de Kuyt ailesi sayesinde gelmeleri durumunda İstanbul’a alışmakta zorluk çekmeyecek olmaları.

SneIjder Inter’LE İDMANDA

G.SARAY’IN görüşmelere başlandığını borsaya bildirdiği Sneijder, dün Inter ile antrenmana çıktı... Hollandalı futbolcunun bu konuyla ilgili Twitter’a yazdığı, “İdman için hazırım. Uzun bir süre sonra Cannavaro ve Materazzi’yi göreceğim için de heyecanlıyım” mesaj ise kafaarı karıştırdı.

Haberin Devamı

TWİTTER YIKILDI

@Blau_Kopf
Sana şiir yazdım, oldum derbeder. Yengeyi ikna etmezsen elalem ne der? Forvetteki partnerin Johan Elmander, kop gel Inter'den Wesley Sneijder
@nietzschezsimdi
Aşkından olduk derbeder, bu taraftar seni çok sever. Herkes senden haber bekler, kop gel artık Sneijder
@UnalBasgan
Benim hanım altın günlerine seni dahil etmiş. Pazartesi sende toplanacaklarmış çabuk gel bence @YolantheCabau
@mehmetkrtl
Yenge tut kolundan Sneijder'i getir istanbul'a. Yer konusunu sıkıntı yapmayın, ev bulana kadar bizde kalırsınız @YolantheCabau

G.Saray'dan Kayserispor'a!


Galatasaray, Ceyhun Gülselam'ın transferi için Kayserispor ile görüşmelere başladığını borsaya bildirdi.

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcularımızdan Ceyhun Gülselam'ın Kayserispor Kulübü'ne 2012-2013 sezonu 2.yarısı için geçici transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir." ifadeleri kullanıldı.

Terim ısrar ettikçe kulübü satmıyor!


Tecrübeli hoca çok istediği sol kanat oyuncusu Carlinhos'da gelişmeler yaşandı.

Tecrübeli hocanın ısrarla istediği Brezilyalı sol bek oyuncusu Carlinhos için kötü haber...

Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalan ve Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı lider tamamlayan Galatasaray'da transfer harekatı hızlı geçiyor.

Sarı-kırmızılı ekibin antrenörü Fatih Terim'in özellikle Şampiyonlar Ligi için Hakan Balta'nın yerine düşündüğü Carlinhos'tan kötü haber geldi. Kulübü Fluminense Carlinhos'un gitmesi için yine vize vermedi.


Cimbom bu defa kapabilecek mi?
Sneijder'le görüşmelere başlanıldığını KAP'a bildiren Cimbom, Forlan başta 'İlgilendiğini' duyurduğu bazı isimleri alamamıştı

Galatasaray, İnter'in ünlü ismi Wesley Sneijder'in transferi için görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirerek heyecan yaratsa da sarı-kırmızılı ekibin KAP geçmişi pek de parlak değil. Kuşkusuz ismi borsaya bildirilip de alınamayanlar içinde en önemli isim Diego Forlan... 2011 yaz transfer döneminde Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile ilgilenildiği duyurulmuş ancak bunlardan sadece Çek yıldız, Florya'nın yolunu tutmuştu.

KADROYU YENİLEDİ
Luis Fabiano, Abdul Kader Keita, Lukas Podolski, Xherdan Shaqiri de Cimbom'un masada bırakmak zorunda kaldığı isimler arasındaydı.
Şimdi gözler 'Çilek' ihtiyacını karşılaması beklenen Sneijder'e çevrilirken, Ünal Aysal döneminde KAP'a bildirilip alınan isimler de ağır basmıyor değil... Muslera, Eboue, Dany, Riera, Hamit, Selçuk, Felipe Melo, Ceyhun, Engin, Amrabat, Sercan, Elmander ve Umut Galatasaray'ın renklerine kattığı isimler arasında...

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Moussa Sow'a Liverpool'dan 35 Milyon TL

F.Bahçe'ye sürpriz golcü!

'10' için yeni aday Gourcuff

Moussa Sow'a Liverpool'dan 35 Milyon TL

Liverpool, Fransız golcü için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı, tam 15 milyon Euro'luk (Yaklaşık 35 milyon TL) bir teklif yaptı. Sow gitmek istiyor, yönetim ise şimdilik kararsız.

Sow’u rahatlatacak oyuncu arayan Fenerbahçe’ye sürpriz teklif geldi... Fransız oyuncuyu Türkiye’ye gelmeden önce de isteyen Liverpool, Sarı-Lacivertliler’in kapısını 15 milyon Euro (Yaklaşık 35 milyon TL) ile çaldı. Kırmızılar’ın önerisine şu an için Fenerbahçe’den cevap verilmedi. 2016’ya kadar sözleşmesi bulunan Sow’un ise, Ada’ya gitme fikrine sıcak baktığı, yönetime de bunu aktardığı öğrenildi. Yönetim ile teknik patron Aykut Kocaman’ın yapacağı zirvenin ardından yanıt bekleyen İngilizler’e son kararın açıklanacağı bildirildi. 41 maçta 18 gol 6 asistlik bir performansı bulunan Sow’u Fenerbahçe geçtiğimiz sezonun devre arasında Lille’den 10 milyon Euro’luk (Yaklaşık 23 milyon TL) bonservis bedeliyle renklerine bağlamıştı.

F.Bahçe'ye sürpriz golcü!

Forvet arayışlarını sürdüren F.Bahçe’de Aykut Kocaman’ın isteğiyle, Antalya’da dün oynanan Werder Bremen-Wolfsburg maçında Bremen’in golcüsü Arnautovic’i antrenör Turgay Altay yakın takibe aldı...

Fenerbahçe’den sürpriz takip... Antalya’da düzenlenen Tuttur.com Cup Futbol Turnuvası’nın finalini Werder Bremen ile Wolfsburg takımları oynarken tribünde de ilginç konuklar vardı. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın da isteğiyle Werder Bremen’in golcüsü Marko Arnautovic yakın takibe alındı. Hatırlanacağı gibi yıldız futbolcu, Kocaman’ın göreve geldiği günden bu yana takıma dahil etmek istediği bir isim. Bunun için de Aykut Kocaman’ın yardımcı antrenörlerinden Turgay Altay, Wolfsburg ile oynanan maçta Werder Bremen’in golcüsü Arnavutovic’i yakın takibe aldı. Altay, karşılaşmayı birçok ünlü futbolcunun menajerliğini yapan Mithat Halis ile birlikte izledi.

‘BU KONULARDA YORUM YAPAMAYIZ’
Teknik direktör Aykut Kocaman’ın yardımcılarından antrenör Turgay Altay, karşılaşma boyunca büyük bir dikkatle Marko Arnautovic’i izledi. Yaklaşık 15 milyon Euro bonservis bedeli olan Arnautovic’in son durumunu ve transferiyle ilgili sorular yönelttiğimiz antrenör Turgay Altay ise sadece, “Bu konularda yorum yapamayız” diyerek olayı geçiştirdi. Werder Bremen-Wolfsburg maçında Arnautovic’in son durumunu izleyen Altay’ın Aykut Kocaman’a bir rapor vermesi, bu duruma göre de transferle ilgili çalışmaların başlatılması bekleniyor. Eğer Kocaman olumlu not verirse Sarı-Lacivertli yöneticiler transfer için hemen kolları sıvayacak.


'10' için yeni aday Gourcuff

Fenerbahçe'de Belhanda'nın alternatifi hazır. Sarı-lacivertlilerin, Olympique Lyon'un yıldız orta saha oyuncusu Yoann Gourcuff için nabız yokladığı öğrenildi. Lyon'lu savunmacı Lovren de listede yer alıyor

Fenerbahçe'de, 10 numara arayışları sürerken, Montpellier'li Younes Belhanda transferi suya düşerse, Olympique Lyon'lu Yoann Gourcuff'un alınacağı öğrenildi. 26 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusunun sarı-lacivertlilere ilaç olacağı ifade edildi. Lyon'un Tolo Vologe'daki devre arası kampında olan Gourcuff'un sözleşmesi 2014 yılında sona eriyor. Piyasa değeri 10 milyon euro olan Fransız yıldız, 2010 yılından bu yana Lyon'da forma giyiyor.

KOCAMAN'IN GÖZAĞRISI
Bu sezon 13 maçta yer alan Gourcuff, 13 karşılaşmada 2 gol ve 5 asist üretti. Bu arada sarı-lacivertlilerin Lyon'un Hırvat savunmacısı Dejan Lovren'in de peşinde olduğu öğrenildi. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın eski gözağrısı olan 23 yaşındaki savunmacı bu yıl takımında fazla forma şansı bulamadı. 14 maçta yer alan başarılı stoper 1 gol attı. 1.88'lik yıldız Lovren'in savunmaya ilaç olacağı dile getirildi.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Olivera kaçıyor

Rumenler, Beşiktaş'ın Alexe'yi alacağını iddia ediyor

Olivera kaçıyor

Denge stratejisi

Beşiktaş'ın orta sahasını güçlendirmek için almayı düşündüğü Olivera'nın transferi zora girdi. Siyahbeyazlılar, Olivera için bonservis bedeli ödemek istemeyince transfer görüşmeleri tıkandı. İtalya basını; Siena başkanının da devreye girmesine rağmen Fiorentina'nın, Olivera'yı Pescara'ya gönderme kararı aldığını yazdı.

Rumenler, Beşiktaş'ın Alexe'yi alacağını iddia ediyor

Rumen basını, Marius Alexe'nin Beşiktaş'a transfer olacağı iddialarını sürdürüyor.

Romanya’daki gazetelerde çıkan haberlerde, Dinamo Bükreş’in ekonomik sorunlarını çözmek için 22 yaşındaki futbolcunun İstanbul’a gitmesine bel bağladığını yazdı. Bu sezon 23 maçta 10 gol atıp 1 asist yapan Alexe de Beşiktaş’a transfer olmaya sıcak baktığını dile getirdi. Genç forvetin sözleşmesi sezon sonunda sona ereceği için, Dinamo Bükreş oyuncuyu bir an önce satmak istiyor.

Denge stratejisi

Beşiktaşlı yönetici Berk Hacıgüzeller, “İstesek Nene’yi hemen alabiliriz ama elimizdeki takımı kaybederiz. Gelecek oyuncu, Fernandes ve Almeida’dan fazla almamalı” dedi

Beşiktaş’ın Mali İşlerden Sorumlu yöneticisi Berk Hacıgüzeller, siyah-beyazlılarda transfer gündeminin ilk sırasına oturan Paris Saint Germainli Nene’nin, siyah - beyazlı kulübe geleceğine inanmadığını söyledi.
Nene’nin istediği maddi şartlar nedeniyle bu transferin imkansız olduğunu belirten Hacıgüzeller, “İstesek Nene’yi hemen alabiliriz ama bu kez elimizdeki takımı kaybederiz. Alacağımız oyuncu kesinlikle Fernandes ve Almeida gibi isimlerden fazla para almamalı. Bunu sağlayamazsak takımın dengeleri bozulur. Transfer yapmak çok kolay ama takım olmak gerçekten zor bir şey” şeklinde konuştu.

‘İlk 2 hafta önemli’
Ligin ikinci yarısı hakkında da konuşan siyah-beyazlı yönetici, “İlk iki hafta çok önemli. İstanbul Büyükşehir ve Galatasaray maçlarını kayıpsız geçersek, sezon sonu için çok büyük bir avantaj elde etmiş olacağız. Takım ikinci yarıya moralli başlarsa kalan haftalarda zorlanmayacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Yazarlar