Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

23.05.2013 - 10:07 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri

Haberin Devamı

Galatasaray transfer haberleri

Fenerbahçe transfer haberleri

Beşiktaş transfer haberleri

Pitbull, İnter'e!

G.Saray'a süper kahraman

Aslan devlerle yarışıyor

Kral’a dev talip

Pitbull, İnter'e! İ

İtalyan Corriere dello Sport gazetesi, Napoli'nin hocası Walter Mazzari'nin İnter'in başına geçmesi halinde Moratti'den ilk isteğinin Felipe Melo olacağını yazdı. Napoli'den ayrılacağını açıklayan Mazzari'nin İnter'le el sıkışmasına kesin gözüyle bakılıyor. Pitbull'a Brezilya'dan da teklifler bulunuyor.

G.Saray'a süper kahraman

Başkan Ünal Aysal yönetiminde hedeflerini büyüten ve gelecek sezon Avrupa'yı sallamaya hazırlanan Galatasaray'ın Zenit'ten Hulk'un peşinde olduğu ifade edildi. İddia Rusya'dan geldi. Sovyetski Sports gazetesine konuşan futbol yorumcusu Alexander Bubnov, teknik direktör Spaletti'nin görevden ayrılacağını ve Hulk ile Witsel'in takımın liderliğini eline alacağını ifade etti. Bubnov, "Spaletti'nin kalması halinde ise Hulk takımdan kesin olarak ayrılacak. Türkler bu oyuncu ile yakından ilgileniyor. İstanbul'a gitmesi hiç de şaşırtıcı olmaz" dedi.

Haberin Devamı

SADECE TÜRKLER ALABİLİR

Ayrıca eski milli futbolcu ve teknik adam olan Alexander Bubnov, Galatasaray'ın Hulk'un menajeriyle birkaç defa Moskova'da görüşmeler yaptığını, Türklerin, Zenit için isteyeceği rakamı ödeyebilecek tek Avrupa takımı olduğunu da sözlerine ekledi. Gerçek adı Givanildo Vieira de Souza olan ve 'Hulk' diye anılan Brezilyalı yıldız, yüksek ücreti nedeniyle Zenit'te istenmeyen adam ilan edilmişti. Başkan Ünal Aysal'ın sağ açıkta da oynayan futbolcuyu alarak, olmazsa kiralayarak dünya çapında ses getirmenin planlarını yaptığı ifade edildi.

LAKABI NEREDEN GELİYOR?

25 Temmuz 1986 doğumlu futbolcu Givanildo Vieira de Souza, lakabını çizgi film karakteri Hulk'tan alıyor. Givanildo, hem hızı, güçlü şutları nedeniyle çizgi kahramanın güçlülüğüne hem de karakteri televizyonda canlandıran aktör Lou Ferrigno'ya benzerliği nedeniyle Hulk olarak anılıyor. Bir dönem Japonya'da forma giyen ve ardından Porto'ya gelen Hulk, Portekiz'de 3 lig şampiyonluğu, 2 Portekiz Kupası, 3 Portekiz Süper Kupası, bir de Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşadı. 2007'de Japonya'da, 2011'de ise Portekiz'de gol kralı oldu.

Haberin Devamı

Aslan devlerle yarışıyor

Şampiyonluklara amgargo koyan Galatasaray, başkan Ünal Aysal’ın düşünce devrimini gerçekleştirip Avrupa’nın 10 kulübü arasına girmek için dur durak bilmeden çabalıyor. Bir zamanlar transfer yarışına girdiği rakipleri karşısında hep boynu bükük olan sarı-kırmızılılar artık “Türkiye’de ne işi var?” denilen birbirinden ünlü yıldızları ülkemize getiriyor.


Geride bıraktığımız sezonda Burak’ı, transfere dünyaları harcayan Ruslar’a kaptırmayan Cimbom devre arasında çıtayı iyice yükseltmişti. Önce Inter’den ayrılan ve Manchester United’in radarına giren Wesley Sneijder’e ‘parçalı’ formayı giydiren Galatasaray, ardından herkes “Juventus’a gidecek” derken Drogba’yı kapmıştı.

ŞİMDİ NANİ ZAMANI

Saha içinde hayallerini gerçekleştirmeye başlayan başkan Ünal Aysal, transferde büyük oynamayı sürdürüyor. Fatih Terim’in isteği üzerine Cimbom Manchester United’ın yıldızı Nani’yi almak için bir kez daha güçlü rakipleriyle mücadeleye başladı.

aslan’ın kanca attığı Nani ile İtalya’da şampiyon olan Juventus ile Fransa’da mutlu sona ulaşan PSG de ilgileniyor. Manchester United’ı 7 milyon euroya çekmeye çalışan Galatasaray, Nani için de 4.5 milyon euroyu ödemele hazır.

Haberin Devamı

Kral’a dev talip

G.Saray’da bu sezon gösterdiği performansla bütün gözleri üzerine çeviren yıldız golcü Burak Yılmaz’a İngilizlerin dev kulubü Chelsea’nin talip olduğu iddia edildi.


The Guardian gazetesinin haberine göre İngiliz devinin G.Saray’ın gol kralına 20 milyon sterlin önereceği gelen iddialar arasında.

Spor Toto Süper Lig’de iki sezondur gol kralı olan Burak Yılmaz, bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde attığı 8 golle de dikkatleri üzerine çekmişti.

Chelsea’nin başına geçeceği iddia edilen Jose Mourinho’nun da Burak Yılmaz’ı Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid’e karşı oynadığı maçlarda çok beğendiği ‘Bu çocuğu beğendim almalıyız’ dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer haberleri

Şimdi sıra Emenike’de

Fener’den bir bomba daha!

Şimdi sıra Emenike’de

Alper Potuk için Eskişehirspor’la anlaşan Fenerbahçe rotasını Emenike’ye çevirdi. Sarı-lacivertli kulüp, Nijeryalı yıldızın transferi için geri sayıma geçti.


Fenerbahçe ile Emenike arasında sorun bulunmuyor. Sarı-lacivertli kulüp ile Rus Spartak Moskova arasındaki bonservis pazarlığı ise devam ediyor. Kulüplerin bonservis bedeli konusunda bir hayli yol aldıkları ve imzaların kısa süre içinde atılabileceği kaydedildi. Transferin gerçekleşmesi için beklenen tek detay Emenike’nin sağlık raporu olacak.

Geçtiğimiz günlerde dizinden ameliyat olan başarılı futbolcunun sağlam raporu alması halinde Fenerbahçe’ye dönmesinin önünde engel kalmayacak.

Emenike transferini en fazla isteyen kişinin Aykut Kocaman olduğu vurgulandı. Kocaman’a büyük bir sevgi ve saygı duyan Nijeryalı golcü sezon başında Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan Fenerbahçe-Spartak Moskova maçında oyundan çıkarken sarı-lacivertli hocanın elini öpmüştü.

Fener’den bir bomba daha!

Fenerbahçe transferde gaza bastı… Alper Potuk’u Galatasaray’ın elinden kapan sarı-lacivertliler gözünü şimdi de Cimbom’un bir diğer gözdesi Aurelien Chedjou’ya dikti. Aziz Yıldırım yönetiminin, Aslan’ın prensip anlaşmasına vardığı Kamerunlu savunmacı için devreye girdiği bildirildi. 28 yaşındaki defans oyuncusuna Galatasaray’ın verdiğinden daha çok bir ücret öneren Fenerbahçe’nin, kulübü Lille ile de Moussa Sow transferi sırasında oluşan sıcak ilişkileri bir koz olarak kullandığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların teklifine ‘evet’ diyen Chedjou’nun Fenerbahçe’den gelen teklif üzerine düşünmek için zaman istediği kaydedildi. Chedjou, PSG’nin şampiyonluğa ulaştığı Fransa Ligi’nde sezonun en iyi savunmacısı unvanını almıştı.

Beşiktaş transfer haberleri

Son hamle Zico

Yeni Ozzie’ler geliyor

Ahmet İlhan Kartal oluyor

Arshavin bombası

Son hamle Zico

Önder Özen’i, Futbol Genel Direktörlüğü’ne getirerek hem kendi camiasında hem de Türk futbolunda köklü bir değişim yaratmak isteyen Beşiktaş Yönetimi’nde sıra teknik direktöre geldi. Yönetimin en büyük hayali olan futbolu kurumsallaştırma operasyonun son hamlesi olan Arthur Zico’nun, Beşiktaş’a en yakın isim olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz sezon Brezilyalı hocayı transfer etmek isteyen fakat bunda başarılı olamayan yönetim iki ay önce Zico ile yeniden temasa geçti. Beşiktaş’ın teklifini memnuniyetle karşılayan tecrübeli hoca, o dönem Tamer Kıran’ın, Futbol Genel Direktörlüğü için Önder Özen’i düşündüklerini söylemesinin, Zico’yu daha da heyecanlandırdığı ortaya çıktı. Özen ile anlaşarak Zico’nun Beşiktaş’a gelmesine zemin hazırlayan yönetim, bir kaç gün içerisinde Brezilyalı teknik adama resmi teklifte bulunacak.

İki ay önce Özen’in Beşiktaş’a gelmesi halinde ise paranın sorun olmayacağını söyleyen Zico’nun, yapılacak teklife yeşil ışık yakması bekleniyor. Zico ile anlaşma sağlanamaması durumunda rota Prosinecki’ye çevirecek.

Yeni Ozzie’ler geliyor

Siyah-beyazlıların gurbetçi futbolculardan oluşan bir liste oluşturduğu kaydedildi. Listede Koray Günter, Kaan Ayhan, Robin Yalçın, Alpaslan Öztürk ve Samed Yeşil’in bulunduğu kaydedildi. Özellikle bonservisi Liverpool’da bulunan Samet Yeşil’in üzerinde durulduğu dile getirildi.

Ahmet İlhan Kartal oluyor

Hücum hattını genç ve kaliteli isimlerle güçlendirmeyi amaçlayan siyah-beyazlılar, Karabükspor’a Ahmet İlhan Özek için resmi teklifini sundu. Özellikle büyük maçlarda başarılı bir performans sergileyen Ahmet İlhan Özek için Beşiktaş Kulübü’nün 1 milyon 200 bin Euro’luk cazip bir öneri yaptığı kaydedildi. Karabük’ün vereceği yanıta göre Kara Kartallar’ın transfer politikası şekillenecek.

Arshavin bombası

Yeni sezonda tribünleri heyecanlandıracak bir yıldız arayışına giren siyah-beyazlılara, Andrei Arshavin önerildi. Bu konuda arayışlarını sürdüren Beşiktaş'a, bir teklif de Rusya'dan geldi. İkinci başkan Ahmet Nur Çebi, İstanbul'a davet ettiği İtalyan menajer Salerno'dan bu konuda yardım istemişti. Çebi, Milan'da forma giyen Robinho'nun kiralanması için Salerno'ya yetki verirken, İtalyan manejer kendisine Yobo ve Drenthe'yi teklif etmişti.

Salerno'nun siyah-beyazlıların önüne koyduğu üçüncü isim ise Arsenal'e veda eden ve kontratı elinde bulunan Andrei Arshavin oldu. Salerno'nun, Beşiktaş'ın istemesi durumunda Rus oyuncunun siyahbeyazlı takıma imza atmaya hazır olduğunu söylediği bildirildi.

Yazarlar