Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

05.06.2013 - 09:59 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberler

Haberin Devamı

Galatasaray transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri
Umut’a yolculuk!
Atletico'dan Arda ve Burak açıklaması
Sneijder’den Chelsea mesajı
Umut’a yolculuk!
Cimbom Belhanda'yı resmen istedi
Flaş iddia: Carlinhos Galatasaray'da
Trabzonspor’un eski oyuncusu Umut Bulut için Toulouse kulübünün kapısını çalmaya hazırlandığı, bu transfere ciddi bir rakamın ayrıldığı belirtildi
Trabzonspor’da sportif direktörlüğe getirilecek olan Ünal Karaman’ın geçen yıl Galatasaray’da kiralık oynayan Umut Bulut’u yeniden takıma kazandırmak istediği, gündemdeki diğer futbolcuları ise teknik ekiple yapacağı görüşmede belirleyeceği bildirildi.
Karaman’ın isteği üzerine Fransa’nın Toulouse kulübüyle bir görüşme yapacak olan bordo-mavili yönetimin ciddi bir rakamı gözden çıkarabileceği, ancak Galatasaray’ın Umut’un sözleşmesini uzatma çabalarının fiyatı daha da artırabileceği belirtildi. Yeniden Trabzonspor’da oynamaya sıcak bakan Umut için yakın arkadaşı kaleci Tolga Zengin’in de devreye girebileceği ifade edildi.
Bu arada Trabzonspor’un transfer gündeminde olan Galatasaraylı Engin Baytar ve Akhisar Belediyespor’un Yunanlı golcüsü Gekas’ın durumunun da belirsizliğini koruduğu bildirildi.
Atletico'dan Arda ve Burak açıklaması
Atletico Madrid Kulübü Başkanı Enrique Cerezo, milli futbolcu Arda Turan'ın Atletico Madrid'de forma giymeye devam edeceğini söyledi. Burak çok önemli bir futbolcu ama onunla ilgili kararı teknik heyetimiz verecektir''
İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Atletico Madrid'in başkanı Enrique Cerezo, milli futbolcu Arda Turan'ın Atletico Madrid'de forma giymeye devam edeceğini söyledi.
Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez'in yeniden başkan seçilmesiyle ilgili Santiago Bernabeu Stadı'nda düzenlenen törene katılan Atletico Madrid Kulübü Başkanı Cerezo, AA muhabirinin sorularını yanıtladı.
Transfer iddialarında ismi geçen Arda Turan'ın geleceğinin Atletico'da olduğunu söyleyen Cerezo, ''Arda, takımın en önemli futbolcularından biri ve takıma faydalı olmaya devam edecek'' dedi.
Cerezo, Galatasaraylı Burak Yılmaz ile ilgilendikleri iddiasına ilişkin de, ''Burak çok önemli bir futbolcu. Atletico Madrid Kulübü her zaman büyük futbolcuları takip etmiş ve takdir etmiştir ama onunla ilgili kararı teknik heyetimiz verecektir'' diye konuştu.
Cerezo ayrıca, kendileri açısından ''çok iyi geçen bir sezonu geride bıraktıklarını'' belirterek, gelecek sezon daha büyük başarılar yakalayabilecek bir takım istediklerini dile getirdi.
Sneijder’den Chelsea mesajı
Wesley Sneijder, Jose Mourinho ile yeniden anlaşan Chelsea’ye transfer olacağı iddialarına yanıt verdi.
Hollanda Milli Takımı kampında bulunan Cim-Bom’un yıldız oyuncusu, Mourinho ile Inter’de kurduğu sıcak iletişimin sonraki yıllarda hiç kopmadığına dikkat çekti.
Sneijder, “Mourinho ile birçok şey paylaşıyoruz ama gerçekten bir oyun kurucuya ihtiyacı var mı? Bunu bilmiyorum. Futbolda ne olacağını kestiremeyiz fakat ben Türkiye’de olmaktan mutluyum” dedi. Gezi Parkı olaylarını da değerlendiren Hollandalı futbolcu, “Evim Taksim’e çok yakın bir yerde. Orada yaşanan sorunun çözülmesini, insanların mutlu olmasını istiyorum” diye konuştu.
Cimbom Belhanda'yı resmen istedi
Montpellier Başkanı Louis Nicollin'den müthiş iddia. 23 yaşındaki maestronun bu yaz Montpellier'den ayrılacağını ifade eden başkan, "Milan, İnter, Atletico Madrid, Aston Villa ya da Galatasaray'a gidecek" diye konuştu
Geçen yıl uzun süre Fenerbahçe'nin gündemini meşgul ettikten sonra Montpellier'de kalan Younes Belhanda, bu kez Galatasaray ile anılıyor... Daha önce bir menajer edasıyla Faslı yıldızı pazarlamaya çalışması dikkat çeken Fransız kulübünün başkanı Louis Nicollin, yeni ve çarpıcı bir açıklamaya imza attı. Le 10 Sports'a konuşan Nicollin, 23 yaşındaki 10 numara için 5 takımdan resmi teklif aldıklarını ve bunlardan birinin de Galatasaray olduğunu söyledi. Fas Milli Takımı'nın da beyni olan Belhanda için 15 milyon euro istediğini belirten Nicollin, "Bu yaz kesin olarak ayrılacak. Milan, İnter, Atletico Madrid, Aston Villa ya da Galatasaray'ı seçmek zorunda" yorumunu yaptı.
Flaş iddia: Carlinhos Galatasaray'da
Brezilya medyasından Galatasaray taraftarını sevindirecek bir iddia geldi... Sarı-kırmızılıların, devre arası da gündeme gelen Carlinhos için Fluminense'ye 5 milyon euro önerdiği ileri sürülürken, "Yapılan teklifin Fluminense tarafından kabul görmesi bekleniyor. Uzun süredir konuşulan transferde sona yaklaşıldı" ifadesi kullanıldı.
GÖRÜŞME KULÜPLER ARASINDA...
Bu arada Brezilyalı sol bekin menajeri "Fluminense ile Galatasaray arasında görüşmeler gerçekleştiğini biliyorum. Ancak bize aktarılmış bir şey yok. Carlinhos, kariyeri için en iyisinin peşinde" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe transfer haberleri

Alves tamam, sol kanada Portakal

Cardozo için son sorti

Fenerbahçe'den Kaka bombası

Alves tamam, sol kanada Portakal

Fenerbahçe, Zenit St. Petersburg’ta forma giyen Portekiz Milli Takımı oyuncusu Bruno Alves’le imza aşamasına geldi. Daha önce yıldız futbolcunun kulübü ile anlaşan sarı-lacivertliler Alves’le de el sıkıştı.


Başarılı stoperle önümüzdeki günlerde resmi imzaların atılması bekleniyor.

SOL KANADA PORTAKAL

F.Bahçe’nin Manchester United’ın sol beki Alexander Büttner için İngiliz ekibi ile görüşlere başladığı öğrenildi.

İngiliz basını F.Bahçe’nin Aston Villa’da forma giyen Christian Benteke’nin peşine düştüğünü yazarken Andre Santos’tan da haber beklendiği bildirildi.

ALVES'İN MENAJERİ: 'F.BAHÇE'YE TRANSFER OLABİLİR'

Moskova'da yaşayan ve Zenit St. Petesburg'da transfer operasyonlarını yöneten genel menajer Maxim Mitrofanov'a çok yakın olan FIFA Menajeri Malik Arkinov, "Alves, 3 sene önce Porto'dan Zenit'e 22 milyon euroya gelmişti. Bu sezon bütün maçlarda 11'de oynamadı; ama bana göre son derece başarılı bir stoper. Bu sezon Fenerbahçe'ye transfer olabilir.

Bu sezon Zenit'te büyük değişiklikler olabilir. Lig'de ikinci oldular. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkamadılar. Avrupa Ligi'nde Basel'e yenildiler. Bu nedenle değişiklik olacak; ayrıca Bruno Alves de gitmek istiyor. İyi bir teklifi değerlendirir. 29 yaşında oyuncu, Zenit onu 22 milyon euroya satın aldı; ama şu anda istediği fiyat 8-9 milyon euro. Zenit'i iyi takip ediyorum. Biliyorum ki Alves, Fenerbahçe'ye transfer olabilir" dedi.

Cardozo için son sorti

Fenerbahçe'de yeni teknik direktör konusu gündemdeki yerini korurken, yöneticilerin yaptığı yurtdışı seferleri ile de transfer harekatı hız kazandı. Bazı yöneticiler Rusya'ya giderken, bazıları da Oscar Cardozo transferi için Portekiz'e uçtu. Sarı-lacivertlilerin Rusya'ya uçması akıllara Emanuel Emenike transferini getirirken, asıl hedefin Cardozo transferi olduğu öğrenildi.

10 MİLYON ÖNERDİ

Paraguaylı forvetin transferi için bir süredir sürdürülen görüşmelerde başlangıçta Emenike'yi koz olarak kullanan yöneticilerin, 10 milyon euro'luk teklif sundukları ifade edildi. Yaşadığı sakatlıklar sebebiyle Emenike transferini dondurma kararı alan sarı-lacivertlilerin, Cardozo transferinde ise önemli aşama katettikleri bildirildi. Benfica yönetimiyle masaya oturan sarı-lacivertlilerin, 15 milyon euro olarak belirlenen bonservis konusunda sıkı pazarlıklar yaptıkları ifade edildi. F.Bahçeli yöneticilerin bu kararlı tutumu karşısında indirime ikna olan başkan Luis Filipe Vieira'nın kararını vermek için süre istediği öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin en önemli rakibi ise Juventus. Ancak önceliği Real Madrid'den Higuain olan Juve, bu transferde Fenerbahce Kulübü gibi ısrarcı değil. Başkan Aziz Yıldırım'ın özellikle istediği Cardozo için çalışmalarını ısrarla yürüten yöneticilerin, bu transferi bitirmeden İstanbul'a dönmeme yönünde direktif aldıkları konuşuluyor.

Fenerbahçe'den Kaka bombası

Başkan Aziz Yıldırım'ın büyük sükse yapacak ilk yabancı transfer hedefinin Real Madrid'in Brezilyalı futbolcusu Kaka Leite olduğu öğrenildi.

PAZARLIK SÜRÜYOR

Aziz Yıldırım'ın bu transfer için Kaka'nın tüm transfer haklarını elinde bulunduran Juan Figer'in şirketinin bünyesindeki temsilci Cristian Bucher ile temaslara başladığı ve 31 yaşındaki futbolcu için kesenin ağzını açacağı öğrenildi. Yıldırım ile iyi ilişkiler içinde olan Real Madrid Başkanı Florentino Peres de bu transferde olumlu tutum takınırken Real'den yıllık 9 milyon euro ücret alan Kaka'nın gitmesinden yana olduğu ve Fenerbahçe'ye fazla zorluk çıkarmayacağı öğrenildi. G.SARAY'A MİSİLLEME Aziz Yıldırım, Kaka'yı Fenerbahçe kadrosuna katması halinde, Ünal Aysal'ın geçtiğimiz sezon çok istediği futbolculardan birini daha sarı lacivertli renklere bağlayarak, Alper Potuk transferinden sonra bir misilleme daha yapmış olacak.

KAKA YENİ BAŞLANGIÇ PEŞİNDE

Real Madrid'de geçtiğimiz sezon Mourinho yönetiminde istediği süreyi alamayan ve çoğunlukla yedek kulübesinde kalan Kaka ise düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma gitmeye sıcak baktığını ve en az 4-5 sene daha üst düzey futbol oynayabilecek gücü olduğunu belirtmişti. Kaka, Real Madrid'e 2009 yılında AC Milan'dan 65 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.

Beşiktaş transfer haberleri

Ronaldinho yola çıktı
Beşiktaş'ta Cristian sürprizi
Kartal, aradığı kaleciyi Ada'da buldu
Ronaldinho yola çıktı
Sky televizyonu ve tuttomercatoweb sitesi, Beşiktaş'ın Ronaldinho için girişimlerini hızlandırdığını belirterek "Bu söylemler, sonunda gerçekleşir" ifadesini kullandı
Beşiktaş'ta Ronaldinho sesleri iyice yükselmeye başladı. Başkan Fikret Orman'ın 33 yaşındaki futbolcu ile ilgili "Ronaldinho'nun nasıl bir oyuncu olduğunu anlatmaya gerek yok. Ama bize ne vereceği önemli" sözlerinin ardından, Brezilyalı yıldızla ilgili olarak özellikle İtalyan medyası çarpıcı iddialarda bulundu. Güney Amerika'ya çıkarma yapan sportif direktör Önder Özen'in listesindeki isimler için çalışmalarını hızlandırdığı ifade edilirken, İtalya'nın ünlü televizyon kanalı Sky "Beşiktaş, Brezilyalı efsane Ronaldinho'nun transferi için uğraşıyor" haberiyle bir anda tüm Avrupa'nın dikkatini bu transfer üzerine yoğunlaştırdı.
BU İŞARETLER DOĞRU OKUNMALIDIR
Öte yandan İtalyan Tuttomercatoweb sitesi, Raimondo De Magistiris imzası ile yaptığı haberde, Ronaldinho ve Beşiktaş isimlerini yan yana getirdi. İddiaların direkt olarak Türkiye'den geldiğini, başkan Orman'ın bu transfere 'olumsuz' bakmadığı belirtilirken, haberin başlığına "Beşiktaş, Ronaldinho için çalışma başlattı" yazılması dikkatlerden kaçmadı. Haberin son satırında da Beşiktaş'ın başkanı Fikret Orman'ın verdiği bu işaretin kesinlikle doğru okunması gerektiği ve bu tarz söylemlerin sonunda, kulüplerin bu tarz oyuncuları transfer ettikleri belirtildi. Konuyla ilgili olarak Orman yönetimi herhangi bir açıklamada bulunmadı.
Beşiktaş'ta Cristian sürprizi
Beşiktaş'ın transfer listesinde yeri alan Moledo için İstanbul'a gelen Fransız yetkilinin, yönetici Ahmet Kavalcı ile sohbeti sırasında F.Bahçe'de forma giyen Cristian'ın durumunun konuşulduğu öğrenildi. Kavalcı'nın, Cristian'ın da haklarını elinde bulunduran aynı menajerlik şirketinin yetkilisine Alper Potuk'un gelmesi ve F.Bahçe'den gönderilecek yabancılar arasında adı en öne çıkan Cristian'ın ne düşündüğünü sorduğu bildirildi.
Kartal, aradığı kaleciyi Ada'da buldu
Beşiktaş'ta kaleci arayışları tüm hızıyla devam ediyor.
Beşiktaş, Allan McGregor'ın takımdan ayrılması ve Hull City ile anlaşmasının ardından kaleci mevkii için çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ediyor.
Öncelikle Trabzonspor'un milli kalecisi Tolga Zengin'le görüşen Beşiktaş sportif direktörü Önder Özen, büyük ölçüde anlaşmıştı. Ancak geçen zaman ve gelişen olaylar, Tolga'nın kararından büyük ölçüde vazgeçmesine neden oldu. Özellikle yurt dışından gelen teklifleri değerlendirmek isteyen Tolga'ya bu sefer de Trabzonspor'un yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu faktörü eklendi. Hacıosmanoğlu, Tolga'yı kesinlikle bırakmak istemediklerini defalarca açıkladı.
Bütün bu gelişmelerin sonucunda Tolga'dan umudunu kaybeden siyahbeyazlılar, yeniden yabancı isimlere yöneldi. İşte bu aşamada, Arsenal'in Polonyalı kalecisi Lukasz Fabianski ismi gündeme geldi. Sportif direktör Önder özen, geçen sezon takımda fazla forma şansı bulamayan 28 yaşındaki kaleciyle büyük ölçüde anlaştı. Sürekli oynayabileceği bir takıma gitmek isteyen Lukasz Fabianski'nin, Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı, İngiliz medyası tarafından iddia edildi.
Prosinecki seçimi bekliyor
Kayserispor’a ‘basamak’ atlatan Robert Prosinecki ile büyük ölçüde anlaşıldı... Hırvat teknik adamın Beşiktaş’ın hocası olması için Orman’ın seçimden zaferle çıkması bekleniyor
BİR yandan seçim çalışmalarına devam eden Fikret Orman yönetimi bir diğer yanda ise teknik direktörlük için Robert Prosinecki ile her konuda anlaşma sağladı... Samet Aybaba ile yollarını ayıran siyah-beyazlılar hem yerli hem de yabancı teknik adamlar için çalışmalarını sürdürürken sonunda karar verildi ve Hırvat teknik direktör ile büyük ölçüde anlaşıldı. Yönetime yakın isimlere göre Prosinecki, Fikret Orman’ın yeniden seçilmesi halinde Kartal’ın gelecek sezon hocası olacak.
KAYSERİ ÇIKMAZI!
GEÇEN sezon devre arasında Kayserispor’un başına geçen Prosinecki, takımı alt sıralardan alarak tırmanışa geçirdi ve sezonun en başarılı isimlerinden biri oldu. Sarı-kırmızılı takım da hocasını bırakmak istemezken Beşiktaş’ın Prosinecki’yi ikna etmesinin ardından Kayseri ile de masaya oturup ikna etmesi bekleniyor.
KAYSERİ cephesi, daha önce bırakmak istemediği Prosinecki’nin de Beşiktaş’a gitmek istediğini yönetime iletmesinin ardından yelkenleri suya indirirken son karar seçimin ardından verilecek.
BAŞKANLIK seçimi için adaylığını açıklayan Serdal Adalı, kafasında başka isimler olduğunu daha önceden açıklarken 9 Haziran’daki seçimin ardından kazanan adaya göre Kartal’ın geleceği de şekillenecek.
FİKRET Orman da kazanması halinde vakit kaybetmemek için futbol direktörü Önder Özen ile birlikte transfer çalışmalarına devam ederken oyuncu listesindeki isimlerle de tek tek görüşülüyor.

Yazarlar