Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

15.06.2013 - 10:47 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer haberleri

Galatasaray transfer haberleri

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri

Cardozo bizimle!

Sevilla zam yaptı

Stopere yeni Portekizli

Ekotto’da sona doğru

Cardozo bizimle!

Paraguaylı golcünün Fenerbahçe’ye transfer olduğu yönündeki haberleri cevaplayan Benfica Yönetimi, resmi internet sitesinde yer alan duyuruda, Cardozo için hiçbir kulüple görüşme yapılmadığını ve Paraguaylı oyuncunun hâlâ kendi oyuncuları olduğunu belirtti.

31 yaşındaki oyuncunun transferinde son noktaya gelen ancak UEFA Disiplin Kurulu’na sevkedilmesi nedeniyle yeni sezon planlarını bir anda askıya alan Fenerbahçe Yönetimi’nin, Benfica ile Cardozo’dan süre istediği, davanın sonuçlanmasından sonra görüşmelerin hızlanacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

Sevilla zam yaptı

Sırp medyası, Juventus ve Fenerbahçe’de başarısız bir performans gösteren Krasic’in piyasasının henüz kaybolmadığını belirtirken, Sevilla Yönetimi’nin 4,5 milyon euroluk bir teklif yaptığı ve kulüplerin her an anlaşabileceğini ileri sürdü. Gazeteler tek problemin Krasic’in aldığı yıllık ücret olduğunu kaydederken, Sırp yıldızın kendisine önerilen 1.6 milyon euroyu beğenmediğini, bunun üzerine rakamın 1.9 milyon euroya çıktığını yazdılar.

Stopere yeni Portekizli

Zenit'ten Bruno Alves'i alarak stoperdeki sorunu çözen F.Bahçe'nin Southampton'ın Portekizli oyuncusu Jose Fonte ile de temasa geçtiği iddia edildi. İngiliz ve Portekiz basını, "F.Bahçe defansın göbeğini Portekizli oyunculara emanet edecek" diye verdiği haberde Southampton ile görüşmelerin sürdüğünü de yazdı. Kariyerine Sporting Lizbon'da başlayan 29 yaşındaki Fonte'nin sözleşmesi 2015'te bitiyor. 1.87'lik Fonte geçen sezon Southampton'da 28 maça çıktı, 2 gole imza attı.

Ekotto’da sona doğru

Sol kanat için Tottenham’ın Kamerunlu oyuncusu Benoit Assou Ekotto ile söz kesen Fenerbahçe yönetiminin resmi sözleşme noktasına geldiği öğrenildi. Yıldız futbolcu ile tüm detaylarda anlaşan sarı-lacivertliler kulübüyle son kez görüşecek. Premier Lig tecrübesine sahip olan 29 yaşındaki Ekotto, Fenerbahçe’nin bonservis sorununu çözmesini bekliyor.

7 yıldır Tottenham’da

Haberin Devamı

İngiliz kulübünde 7 sezondur forma giyen Ekotto’nun geçtiğimiz yıl fazla şans bulamadığı için kesin olarak ayrılacağını açıklaması üzerine devreye giren Fenerbahçe, transferi bitme noktasına getirdi. Ekotto’nun milli takımdan arkadaşı olan Pierre Webo’dan referans aldığı ve ‘Kulübümle anlaşırsanız, imzaya hazırım’ mesajını verdiği bildirildi.

Galatasaray transfer haberleri

Frei yakın markajda!

Muslera'nın son talibi Liverpool

Sneijder'den Ada açıklaması

Galatasaray Mikel'i bekliyor!

Florya'ya yakın!

Frei yakın markajda!

Teknik Direktör Fatih Terim, alınmasını en çok istediği oyunculardan biri olan 19 yaşındaki genç yetenekle ilgili yaşanan gelişmeleri yakından takip ederken, işin imzaya kalması nedeniyle mutlu oldu. Diğer taraftan şu anda U20 Milli Takımı’nın kampında bulunan Kerim Frei’nin, Galatasaray tarafından İstanbul’a getirildiği ve burada bir otele yerleştirildiği iddia edildi. Genç futbolcunun daha sonra ise soluğu milli takım kampında aldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Muslera'nın son talibi Liverpool

Sarı-kırmızılı takımın kalecisi Muslera'ya sürpriz talip çıktı. Barcelona ile adı anılan Uruguaylı için Liverpool devreye girdi. Liverpool'un Pepe Reina'nın yerine kaleci aradığı, adayların ise Muslera ile Sporting'den Rui Patricio olduğu belirtildi. Muslera için son kararın Rodgers'te olduğu, Kuzey İrlandalı menajerin raporuna göre teklif yapılacağı öğrenildi.

Sneijder'den Ada açıklaması

Galatasaray’ın süper yıldızı Wesley Sneijder, ayrılık dedikodularına açıklık getirdi ve yüreklere su serpti. Chelsea’nin başına Mourinho’nun geçmesinden sonra İngiliz ekibine gideceği, Tottenham’dan da teklif aldığı iddia edilen Hollandalı futbolcu, gitmeyeceğini belirtti.

Sarı-kırmızılı oyuncu, “Üzerinde çok detaylı düşünüp karar verdim ve yeni bir kültür, yeni bir ülke ile tanıştım. Sonuçta da bir düzen kurdum. Bütün bunları bir anda silip gitmek kolay değil. En azından benim için... Galatasaray’ın benden beklentileri vardı. Transferimde çok uğraştırdım. Şimdi bütün bunlar yaşanmışken borcumu ödemeden nasıl giderim?” diyerek sarı-kırmızılıları kendine hayran bıraktı.

Sneijder, Galatasaray’ın profesyonelleriyle yaptığı telefon görüşmesinde şunları söyledi: “Mourinho ile aramda özel bir bağ var, bu doğru. Ancak beni transfer ederken Galatasaray çok büyük fedakârlıklar yaptı. Şimdi bu takımı, hayran olduğum taraftarını nasıl yarı yolda bırakayım? En azından Ocak’a kadar oynamak ve bir şeyler kazandırmak istiyorum. Geldiğim gibi uğurlanmak en büyük arzum. İstanbul’u da çok seviyorum. “

Haberin Devamı

Ünal Aysal etkilendi

Yapılan bu telefon görüşmesi daha sonra Başkan Ünal Aysal’a da aktarıldı. Aysal’ın Hollandalı futbolcunun sıcak ve samimi yaklaşımından bir hayli etkilendiği ifade edildi.

Galatasaray’ın, devre arasında 7.5 milyon euro karşılığında Inter’den transfer ettiği Sneijder, yarım sezon için 2 milyon euro almış, Hollandalı’nın kalan sezonlar için ise 3.2 milyon euro sabit ücret alacağı duyurulmuştu. Oyuncu ayrıca 3.9 milyon euro imza parası alırken, maç başına da sarı-kırmızılı takımdan 25 bin euro kazanıyor.

Galatasaray Mikel'i bekliyor!

Guardian'ın haberine göre; Nijeryalı orta saha oyuncusu Galatasaray'ın teklifinden memnun ve İngiltere'den ayrılarak sarı-kırmızılılara imza atamaya hazır. Jose Mourinho'nun Chelsea'deki ilk döneminde halen kadro kalan 5 oyuncudan biri olan Mikel'in durumu ise Brezilya'daki Konfederasyon Kupası'ndan sonra netleşecek.

2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki yıldız, bu sezon özellikle sakatlıklardan dolayı takımında fazla forma şansı bulamamıştı. Nijerya ile Afrika Uluslar Kupası'nı kazanma başarısı gösteren John Obi Mikel için Chelsea'nin 12 milyon sterlin istediği belirtildi.

Kiralık sözleşmesi biten Felipe Melo'nun yerine takımda düşünülen Mikel ile büyük ölçüde anlaşan Galatasaray'ın Chelsea'den bonserviste indirim yapmasını isteyecek.

Florya'ya yakın!

G.Saray ve Olympiakos'tan teklifler alan Luis Fabiano, Florya'ya çok yakın. Kırmızı kart gördüğü Copa Liberdatores hezimeti sonrası 4 maç ceza alan ve tepki çeken 32 yaşındaki golcü, "Yenilginin tek sorumlusu ben değilim. Çok yıprandım ve yoruldum. Teklifler başkanın elinde" dedi. Brezilya kaynaklı haberler, Fabiano'nun G.Saray'a geleceği ve transferin 24 Haziran'da belli olacağı yönünde.

Beşiktaş transfer haberleri

Cenk olmazsa Mevlüt

Eto’o bitmiş!

Kartal’dan Fulham’a rest!

Cenk olmazsa Mevlüt

Geride kalan sezonda Türk santrforlardan istediği verimi alamadı siyah-beyazlı kulüp. Sakatlık geçiren Mustafa Pektemek sezonu 2 golle tamamlarken Holosko ve Almeida istikrarsızlıkları nedeniyle hem yönetimi hem de teknik heyeti çıldırttı. Olcay Şahan’ın 11 golü, bu yükü biraz olsun hafifletirken, siyah-beyazlı kurmaylar aynı sıkıntıyı bu sezon yaşamak istemiyor. Yabancı kontenjanının düşecek olmasının da zorlamasıyla Beşiktaş Yönetimi, iki milli golcü; Cenk Tosun ve Mevlüt Erdinç için çalışmalara başladı.


İKİSİ DE GELMEYE HAZIR

G.Antepspor’da 32 maçta 10 gol-8 asist üreten Cenk ile Rennes formasıyla Fransa Ligi’nde 32 maçta 10 gol atan Mevlüt’ten biri siyah-beyazlıların yeni sezon kadrosunda bulunacak. Bu transfer için Beşiktaş Yönetimi, 3 milyon euro bonservis bütçesi ayırdı. Öncelikle G.Antep’in kapısını çalacak yöneticiler Cenk’i isteyecek. Olumsuz yanıt alınması ya da söz konusu bütçenin aşılması halinde ise Rennes’den Mevlüt istenecek. Hem Beşiktaşlılığı ile tanınan Cenk Tosun, hem de Türkiye’de oynamak istediği bilinen Mevlüt Erdinç, siyah-beyazlı formayı giymeye hazır durumda.

Eto’o bitmiş!

Beşiktaş başkan adayı Sardal Adalı, hedefini yükseğe koydu ve istediğini aldı. Önceki gün dünyaca ünlü golcü Samuel Eto’o ile görüştüğünü duyuran Adalı, Kamerunlu yıldız ile prensipte anlaştı. Serdal Adalı’nın iki kurmayı, Doğan Küçükemre ve Merdan Araz, Eto’o’nun menajeri Claudio Vigorelli ile yıllık 9 milyon euro net ücret konusunda el sıkıştı. Siyah-beyazlı kulüp bu rakamın 3 milyon eurosunu verecek kalan. Serdal Adalı, dün NTVSpor’da katıldığı programda, “Eto’o Beşiktaş taraftarını ve onun için açtıkları pankartı unutmamış. Beşiktaş’a gelmeye hazır. Takımda en yüksek ücret ne kadarsa onu kulüp öder. Kalanı ise ben ve yönetici arkadaşlarım cebinden verecek” diyerek kalan 6 milyon euronun yöneticiler arasında bölüneceğini ifade etti.

ANZHI’DEN AYRILMAK İSTİYOR

Adalı, Samuel Eto’o için bonservis sorunu olmadığı müjdesini de dün verdi. Beşiktaş başkan adayı, “Eto’o’nun bonservisi elinde. Bu konuda sorun yok” diye konuştu. Serdal Adalı’nın işaret ettiği gibi geçtiğimiz sezon kendisine gelen teklifleri geri çeviren 32 yaşındaki yıldız, yeni sezon için ise farklı düşünüyor; Eto’o Anzhi’den ayrılmak istiyor. Kısacası, Adalı başkanlık seçimini kazanırsa?Samuel Eto’o Beşiktaşlı olacak.

Kartal’dan Fulham’a rest!

Beşiktaş’ın gündeminden düşmeyen bir diğer gurbetçi futbolcu Kerim Frei için siyah-beyazlı kulüp resmi teklifte bulundu. Kara Kartal, Fulham kulübüne genç sol çizgi oyuncusu için 3 milyon euro önerdi. Ancak Londra ekibi G.Saray’ın da istediği oyuncu için yüksekten uçarak 5 milyon euro istedi. Beşiktaş cephesi ise, “Bizi, rakibimizle transfer yarışına sokamazsınız. 3 milyon euro son teklifimizdir. Hafta başına kadar cevabınızı iletin” restini çekti ve Fulham’ın ceabını beklemeye başladı.

Yazarlar