Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

22.06.2013 - 10:15 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri!

Fenerbahçe transfer haberleri!


Galatasaray transfer haberleri!

Beşiktaş transfer haberleri!

Fenerbahçe transfer haberleri

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den, Lucescu'ya inanılmaz teklif!

Meireles ve Krasic'e İtalya'dan talip çıktı!

Stoch İngiltere yolcusu

Fenerbahçe'den Spanoulis atağı

Fenerbahçe'den, Lucescu'ya inanılmaz teklif!

Fenerbahçe, yeni teknik direktörü olması için Mircea Lucescu'ya baskı uyguluyor.

Fenerbahçe, teknik direktör arayışlarında 1 numaralı isim haline gelen Lucescu için her koldan baskı uyguluyor.

Sarı-lacivertli yönetim, Rumen teknik adam için kesenin ağzını iyice açtı. Başkan Aziz Yıldırım'ın bizzat görüştüğü Lucescu, kulübü Shakhtar'la olan sözleşmesini gerekçe göstererek olumsuz cevap vermişti.
Bunun üzerine Fenerbahçe Yönetimi, Rumen teknik adama sözleşmesi gereği doğacak tüm tazminat ödemelerini karşılama güvencesi verdi. Ayrıca Fenerbahçe, Lucescu'ya yıllık tam 5 milyon euro'luk inanılmaz bir teklif sundu. Bir teknik adam için Avrupa standartlarının çok üzerinde olan bu rakamın, Rumen Hoca'nın aklını başından aldığı ve düşünmek için zaman istediği belirtiliyor.

Önümüzdeki hafta içinde yeniden görüşme yapmak üzere randevulaşan Lucescu ve Fenerbahçe kurmayları, UEFA'nın kararından sonra asıl görüşmeyi gerçekleştirecekler. Eğer Fenerbahçe, olası bir Avrupa Kupaları'ndan men cezası alırsa Lucescu defteri iki taraf için de kapanacak. Fenerbahçe, böyle bir durumda Ersun Yanal'la anlaşacak. Eğer kulübe bir ceza çıkmazsa, Lucescu da Fenerbahçe de anlaşma zemini arayacak.

Haberin Devamı

Meireles ve Krasic'e İtalya'dan talip çıktı!

Fenerbahçe'nin 2 yıldızını, Meireles ve Krasic'i İtalyan Seri A'Nın güçlü ekibi Napoli'nin istediği iddia edildi.

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuları Portekizli Meireles ve Sırp Krasic'e İtalyan Napoli'den teklif var.
Teknik direktör Rafael Benitez'in eski öğrencisi Meireles ve yakından tanıdığı Krasic'in isimlerini yönetime verdiği İtalyan basını tarafından iddia edildi. Ancak bu transferin gerçekleşmesinin zor olduğu da yazıldı. Çünkü, 2 futbolcunun da Fenerbahçe'den astronomik rakamlar kazandığı ve bu rakamların Napoli tarafından verilmesinin çok zor olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe cephesinde ise belirsizlik hakim. Çünkü UEFA'dan herhangi bir ceza gelip gelmemesine göre davranılması planlanıyor. Yabancı sınırlaması nedeniyle Krasic'in takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Ancak Napoli'nin Fenerbahçe'ye, Juventus'a ödenen rakamın yarısını bile teklif etmemesi moralleri bozdu. Dahası, Sırp futbolcu da İtalyan Klübü'nden Fenerbahçe'den kazandığı paranın aynısını istedi. Fakat Napoli'nin böyle bir rakamı vermesinin söz konusu bile olmadığı belirtiliyor.
Meireles cephesinde ise durum daha farklı. Portekizli futbolcu, hem Fenerbahçe'de oynamaktan, hem de kazandığı paradan oldukça memnun. Şimdilik gitmeyi aklından bile geçirmiyor. Fakat Fenerbahçe, UEFA'dan gelebilecek bir ceza durumunda Portekizli'yi elden çıkarabilir. Bu durumda Meireles'in de Fenerbahçe'den kazandığı rakamı isteyeceği de gelen haberler arasında.

Haberin Devamı

Stoch İngiltere yolcusu

Miroslav Stoch'la ilgilenen Southampton'ın, Slovak yıldız için Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı iddia edildi. İngiltere'de yayın yapan The Sun gazetesi, Stoch'u renklerine katmaya kararlı gözüken Premier lig ekibinin, Fenerbahçe'ye 6 milyon euro'luk bir teklifte bulunduğunu okuyucularına duyurdu. Gazete, gelecek sezon üst sıraları hedefleyen Southampton'ın, Miroslav Stoch için Fenerbahçe'nin vereceği yanıtın beklendiğini yazdı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den Spanoulis atağı

F.Bahçe Ülker, büyük bir ismi renklerine katmak için kolları sıvadı. Sarı-lacivertlilerin, Olympiakos'un ünlü oyun kurucusu Vassilis Spanoulis'ı transfer etmek resmi girişimlere başladığı ortaya çıktı. 31 yaşındaki Yunanlı yıldız, son iki sezonun Euroleague şampiyonu Olympiakos'un bu başarısında en büyük katkıyı sağlayan isim olurken, MVP ödülünü de kimseye kaptırmamıştı.

Galatasaray transfer haberleri

Arda dönebilir

Farfan bombası

Felipe Melo da tamam

Chedjou’da hâlâ sorun var

Arda dönebilir

Ünal Aysal, "Quaresma ilgi alanımızda yok. Arda Turan'ı gönlümüzden silmedik. Döneceği yer yine G.Saray. Anlaşma zemini bulursak neden olmasın. Cenk Tosun için bana bir bilgi gelmedi. Avrupa'daki Galatasaray için devşirilen oyuncular yerine aynı pozisyonun oyuncularına ihtiyacımız var" dedi.

Haberin Devamı

Farfan bombası

Galatasaray'ın Başkanı Aysal, Farfan transferinde önemli bir mesafe alındığını belirtti.

Aysal transfer çalışmaları hakkında ise şu çarpıcı ifadeleri kullandı: “Melo da Carlinhos da bitebilir. Ancak şu an herşeyi çok iyi gözden geçirmek gerekiyor. Düğmeye bastığımız anda transfer biter. Farfan konusunda bir mesafe alındı, kendisiyle yakından ilgilendiğimiz doğrudur. Riera geçen sene çok başarılı oldu. Riera’yı illa göndermek istiyoruz diye bir şey yok. Ondan daha ekonomik ve başarılı bir oyuncu bulursak transfer edebiliriz. Elmander konusunda da bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum. Amrabat’ı da kiralamayı düşünmüyoruz.”

Aysal, takımdaki oyuncularla ilgili olarak; “Bana Burak ile ilgili yazılı gelmiş bir teklif yok. Umut Bulut’u şu veya bu şekilde camiaya kazandırmak istiyoruz. Gökhan İnler ile hoca ilgili. Ancak başka isimler de var. Kontenjana takılıyoruz. Kerim Frei ile de ilgileniyoruz. Ben Sneijder’in ayrılacağına ihtimal vermiyorum. Bu sezon daha iyi olacak” diye konuştu. Kaleci Muslera’nın geçen sezon çok iyi oynadığını belirten Aysal, “İnşallah uzun süre Galatasaray’da kalır. Ancak bizi rakam olarak zorlarlarsa düşünmek zorunda kalırız” dedi.

Felipe Melo da tamam

Cimbom, Felipe Melo'nun bonservisi için Juventus'la sonunda uzlaştı. İtalyan ekibiyle uzun süredir pazarlıkları sürdüren sarı-kırmızılıların, 4 milyon euro'ya el sıkıştığı bildirildi. Juventus, Melo için 6.5 milyon euro talep ediyordu. Pitbull ile daha önce anlaşan yönetim, transferi açıklamak için yabancı kontenjanında yer açılmasını bekliyor. Aynı şekilde her konuda anlaşılan Carlinhos da kontenjan boşaltılınca KAP'a bildirilecek. Yönetim, ilk etapta Johan Elmander'e müşteri arıyor. Culio da ya kiralık ya da bonservisiyle gidecek. Dany de iyi bir teklif gelmesi halinde satılacak. Albert Riera da gönderilmek isteniyor. Ancak İspanyol yıldız, 3 milyon euro aldığı için yanaşmıyor.

Chedjou’da hâlâ sorun var

G.SARAY’IN Lille’den transfer ettiği Chedjou için Lille’in başkanı Michel Seydoux’tan açıklama geldi.

Seydoux, Fransız basınına , “Banka garantilerinde halledilmesi gereken ufak detaylar var. Fakat bunlar halledilecektir, başka bir şans yok” dedi.

Beşiktaş transfer haberleri

Beşiktaş'a 24 yaşında Benficalı golcü!

Ronaldinho uzatmadı!

Effenberg ısrarı

Şenol Güneş'ten Beşiktaş açıklaması

Beşiktaş'a 24 yaşında Benficalı golcü!

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta genç ve kaliteli yabancı stratecisi uygulanıyor.

Beşiktaş Sportif Direktörü Önder Özen'in yapmış olduğu transfer çalışmalarının iç yüzü ortaya çıkmaya başladı. Güney Amerika ve Avrupa'da bir çok futbolcu izleyen ve bir çok kulüple görüşen Özen'in listesinde yer alan isimlerden biri de, Benfica'nın 24 yaşındaki Brezilyalı golcüsü Alan Kardec olduğu ortaya çıktı.

Portekiz ekibinde istediği formu bir türlü yakalayamayan ancak Brezilya genç milli takımındayken geleceğin yıldızlarından biri olarak gösterilen 24 yaşındaki golcü oyuncu için siyah-beyazlıların ister satın alma, ister kiralama formülü ile teklif yaptığı ortaya çıktı. Bilindiği gibi geçtiğimiz sezon da Beşiktaş yönetimi Alan Kardec'i transfer edebilmek için çok uğraşmış ancak başarılı olamamıştı.

Ronaldinho uzatmadı!

Beşiktaş'ın transfer listesinin ilk sırasında yer alan isim olan Ronaldinho, Atletico Mineiro ile sözleşmesini uzatmadı. Sambacının menajeri avukat Lasaro da Cunha, Beşiktaş'tan teklif aldıklarını doğruladı. Roni'nin, Mineiro kulübünün önüne koyduğu sözleşmeye imza atmadığını ifaden eden Cunha; Hoje em Dia gazetesine yaptığı açıklamada, Beşiktaş kulübünün Ronaldinho transferi için kedisi ile temasa geçtiğini ve futbolcu konusunda bir sorun olmadığını söyledi. Ronaldinho'nun Atletico MG ile halen bir yıl daha sözleşmesi olduğunu hatırlatan Cunha, "Bu anlaşmanın bir tazminat bedeli var. Rakamı size söyleyemem ancak Beşiktaş bu tazminatı ödemek istemiyor" diye konuştu.

Effenberg ısrarı

Nur Çebi'nin 'Bilic', Özen'in 'Schaaf' bazı yöneticilerin 'Ertuğrul Sağlam' isimlerinde bastırmasına karşın; başkan Orman 'Effenberg'i istiyor

Beşiktaş'ta teknik direktör sorunu bir türlü çözüme kavuşamıyor. Birçok hocayla temasa geçen ancak bir türlü sonuç alamayan siyah-beyazlılar, rotayı yeniden yabancı teknik adama çevirdi. Prosinecki'nin Kayserispor'da kalması, Bielsa'nın Türkiye'ye burun kıvırmasından sonra ikinci başkan Ahmet Çebi'nin takımın başına getirmek istediği Bilic'e karşı sportif direktör Önder Özen de Herve Renard ve Thomas Schaaf ismini masaya getirdi. Başkan Fikret Orman ise direkt kendisine gelen Stefan Effenberg ismi üzerinde bir çalışma yapılmasını istedi.

SADECE GÖRÜŞÜLÜYOR!
Başkan Orman'ın, sportif direktör Özen'in işine karışmayacağını açıklamasına rağmen, şu ana kadar teknik adam sorununun aşılamaması, istenen genç oyuncular için ortaya çıkan maliyet ve Özen'in belirlediği rakamlar üzerinden yapılan tekliflere de sürekli olumsuz cevaplar alınmasına kızdığı belirtildi. Bu şartlarda Stefan Effenberg isminin yeniden ön plana çıktığı belirtildi. Öte yandan Orman yönetimindeki bazı isimlerin ise hocanın mutlaka yerli olmasından yana bastırdıkları; Antalyaspor ile de temasta olan Ertuğrul Sağlam ya da Mustafa Denizli'yi çok istedikleri ifade edildi.

Şenol Güneş'ten Beşiktaş açıklaması

Trabzonspor'daki görevinden ayrıldıktan sonra henüz bir takımla anlaşmayan Şenol Güneş, Beşiktaş iddiaları hakkında konuştu.

Beşiktaş’ın teknik direktör adayları arasında yer alan Şenol Güneş, şu anda siyah beyazlı takımdan kendisine gelen bir teklif olmadığını söyledi.

Radyospor’dan Özgür Sancar’ın konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan Güneş, “Şu anda bana gelen bir teklif yok. Beşiktaş saygı duyduğum bir kulüp. Başkan, yöneticiler hepsiyle saygı ve sevgiye dayanan bir ilişkimiz var. Ama ortada bir teklif yok. Olmamış bir teklife yorum yapılmaz. Olursa konuşuruz” dedi.

‘GÜNEY KORE VE BAZI MİLLİ TAKIMLARDAN TEKLİF ALDIM’

Güneş, aralarında Güney Kore Milli Takımı da olmak üzere bir kaç ülke milli takımından teklif aldığını belirterek, “Milli takımlardan teklif alıyorum. Henüz somut bir gelişme yok. Değerlendirme aşamasındayım. Bu tekliflerden bir tanesi daha önce çalıştırdığım Güney Kore Milli takımından; fakat şu anda netleşmiş bir durum yok” şeklinde konuştu.