Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

31.07.2013 - 10:54 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri

Haberin Devamı

Galatasaray transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri

Emre Can derbisi sürüyor

Sol bek şart oldu

Emre Can derbisi sürüyor

Galatasaray'ın transfer listesindeki Emre Can için Beşiktaş devreye girdi.

Bayern Münih forması giyen ve Guardioala'nın transferine izin verdiği Emre Can için uzun süredir sarı kırmızılı ekip ilgileniyordu. Hatta Emre Can, Galatasaray'ın teklifi yüzünden Leverkusen'in sözleşme talebini de reddetmişti.

Eurosport Türkiye'den Alper Aslan'ın edindiği bilgilere göre Ancak devreye Beşiktaş'ın girmesi transfer planlarını bir anda değiştirdi. Orta sahadaki eksiklikleri gidermek isteyen ve o bölgeye iyi bir yerli futbolcu takviyesini planlayan Beşiktaş, Emre Can için ciddi bir girişimde bulundu. Eurosport Türkiye'den Alper Aslan'ın edindiği habere göre, oyuncunun menajeri İran asıllı Alman vatandaşı Rıza Fazeli ile görüşen siyah beyazlılar, futbolcuya teklifini iletti. Bayern Münih'le de görüşen Beşiktaş'ın girişimlerini hızlandırarak Galatasaray'a transferde dev bir çalım atması bekleniyor.

Haberin Devamı

Sol bek şart oldu

Riera ve Hakan hazırlık kampında sınıfta kaldı. Toulouse'ta oynayan M'Bengue yeniden gündemde. Fransızlarla Umut'un transferi sırasında yakın ilişki kuran sarı kırmızılı ekibin, M'Bengue için 3 milyon euro önerdiği bildirildi Malaga ve Napoli sınavlarında etkili bir futbol ortaya koyamaması Galatasaray'ın yeni sezon öncesi sorgulanmasına yol açarken sarı-kırmızılı ekipte en büyük eleştiriyi savunma bölgesi aldı. Terim'in ilk 11'de düşündüğü Eboue, Dany, Chedjou ve Riera oynadıkları futbolla hayal kırıklığı yarattı. Tecrübeli çalıştırıcı, sağ ve stoper mevkilerindeki sorunu takım içinden çözmeyi planlarken Riera ile birlikte Hakan Balta ve Erman Kılıç'ın sol bekte bekleneni verememesi nedeniyle transfere yöneldiği öğrenildi. Bununla birlikte Fransa'dan sürpriz bir iddia geldi. Galatasaray'ın geçen sezon devre arasında da istediği Cheikh M'Bengue için Toulouse'a 3 milyon euro'luk teklifte bulunduğu iddia edildi.

5 MİLYON EURO İSTEDİ

Haberin Devamı

Toulouse'un, Senegalli sol bek için 5 milyon euro istediği, Umut'un transferi sırasında kurulan iyi ilişkiler sayesinde transferin bitme olasılığının büyük olduğu kaydedildi. Toulouse'un Tigre'den Orban'ı istediği bu oyuncunun gelmesi durumunda Cheikh M'Bengue'nin kesin olarak Galatasaray'a gideceği belirtildi. Bu durumda Riera'ya da yol gözükmüş olacak.

Fenerbahçe transfer haberleri

Transfer trafiği sürüyor!

Holmen Rize'ye kiralık veriliyor

Transfer trafiği sürüyor!

ArtıkF.Bahçe’nin Emmanuel Emenike ve Oscar Cardozo’dan birini alacağını yazmak, haber değeri taşımıyor. Bunu sarı-lacivertli yönetim de resmi ağızdan defalarca açıkladı. Peki transfer hangi aşamada? Neden sezon başlamasına bu kadar az kalmışken birinde karar kılınmıyor? İşin olumlu tarafından bakarsak, Allah herkese ‘Cardozo veya Emenike’den birini seçme’ şansı versin! Fakat sezonun başlamak üzere olması ise bu kararın daha hızlı alınması gerektiğini gösteriyor. Bilindiği gibi daha önce transferler zamanında yapılmadığı için Avrupa’da Young Boys ve PAOK, Türkiye’de ise G.Saray Süper Kupa sıkıntıları yaşandı. Ve bu yüzden transferin bir an önce bitmesini bekliyor camia.

Şimdi size işin ne durumda olduğunu anlatalım. Cardozo ve kulübü Benfica tamam, artık onlar F.Bahçe’den haber bekliyor. Peki sarı-lacivertli kulüp neden Portekizliler’e geri dönüş yapmıyor. Onun sebebi ise şu an transfer trafiğinin içine Moskova’nın da girmiş olması.

Tıpkı Benfica’nın ilk başta yaptığı gibi 15 milyon euroda direten Spartak’ın indirim yapması için bekleniyor. Tabii Portekizliler de bu yüzden beklemede. Benfica’nın kabul ettiği 12+3 milyon euroluk teklif Emenike için de geçerli. Eğer Ruslar bu paraya ‘tamam’ derlerse tercih Nijeryalı forvet olacak çünkü Ersun Yanal’ın ilk tercihi o.

TELEFONLAR SUSMUYOR

Haberin Devamı

Yani anlayacağınız şu an inanılmaz bir trafik yaşanıyor. Yetkililer bir Portekiz’e bir Moskova’ya gidiyor, faks geçiyor veya telefonla görüşüyor. En doğru kararı verebilmek adına kulüpte müthiş bir çalışma var şu an.

Cardozo’nun menajeri cinnet arifesinde

Haberin Devamı

CARDOZO’NUN MENAJERİ CİNNET ARİFESİNDE

Yönetim ile transfer sürecini götüren Oscar Cardozo’nun menajeri Pedro Aldave, İstanbul’u terk etmek üzere. Kulüple uzun uğraşlar sonrası anlaşma sağlayan ve Cardozo’ya ‘Hadi gel’ telefonu açmak için günlerdir bekleyen ünlü menajer, F.Bahçe’nin kendisini bekletmesine çok sinirlendi.

F.Bahçe’ye belirli bir süre veren Aldave, eğer net karar çıkmazsa, İstanbul’u terkederek Cardozo’nun F.Bahçe’yle yaptığı anlaşmayı da iptal edecek.

EMENİKE GELMEYECEK GİBİ KONUŞTU

Emmanuel Emenike, kulübü S.Moskova’nın resmi televizyonuna açıklamalarda bulundu. “Gollerimin üst üste gelmesinden dolayı çok mutluyum. Bu sezon temel hedeflerimden biri fazla sayıda gol atmak. Tanrıya ve takım arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ediyorum. Onlar sayesinde her anlamda fit duruma eriştim, sakatlığı atlattım. Bu sezon ligi çok iyi bir yerde bitirebiliriz” ifadelerini kullanan Nijeryalı, bu sezonu kulübünde tamamlayacak gibi konuştu.

Emenike, Spartak Moskova’daki ilk sezonunda 13 gol kaydetti. Sakatlık sonrası ise çıktığı 2 maçta 2 gol attı 26 yaşındaki oyuncu.

Holmen Rize'ye kiralık veriliyor

F.Bahçe'nin yeni transferi Holmen, Çaykur Rize'ye kiralanıyor. İsveç'te yayın yapan footballskanalen, yabancı sınırlamasının 6+0+4 olarak belirlenmesiyle, Emenike ya da Cardozo'nun transferi halinde Samuel Holmen'in Çaykur Rize'ye gönderileceğini ileri sürdü.

Beşiktaş transfer haberleri

KOÇ gibi Ronaldinho!

Hutchinson KAP’a bildirildi

Ada'dan teklif var

KOÇ gibi Ronaldinho!

YILLARDIR Türk spor basınının manşetlerini süslüyor Ronaldinho… Giydirilmeyen forma, yakıştırılmayan takım kalmadı Sambacı yıldıza. Ancak bu rüya bir türlü gerçek olmadı. Barcelona forması ile dünyanın en iyisi olarak damgalanan R10, önce Milan‘a oradan da Flamengo ve Atletico Mineiro formalarıyla ile ülkesi Brezilya’ya geri döndü. Fakat yıllar geçse de Ronaldinho’dan vazgeçmeyen Kartal, ‘Peri Masalı’na mutlu bir son yazmak için son hamlelerini yapıyor. Öyle ki Beşiktaş yönetimi, aylardır bir “İlgileniyoruz”, bir “İlgilenmiyoruz” dediği 33’lük dünya yıldızının abisi ve menajeri Roberto Assis’i önceki gece İstanbul’a getirdi.


BEŞİKTAŞ İkinci Başkanı Ahmet Hamza Nur Çebi tarafından gizlice yürütülen operasyon sonunda dün Ronaldinho’nun menajeri ile masaya oturuldu. Swiss Otel’de geç saatlere kadar süren görüşmelerde iki taraf da kozlarını masaya yatırdı. Efsanevi yıldızın maaşı konusunda yapılan müzakereler son derece olumlu geçerken, aradaki en büyük pürüz Ronaldinho’nun Brezilya kıtasında faal olan 5 milyon euroluk sponsorları ile bonservis bedelinde çıktı. Acilen sponsor arayışı başladı.

En geç Ocak’ta
Kartal SİYAH-BEYAZLILARIN sponsorluk arayışlarında ise ön plana Koç Grubu çıktı. Dünyada kaldırmadığı kupa kalmayan Ronaldinho’nun Türkiye’ye gelmesinde rol almak isteyen Koç Grubu, Beşiktaş’a sponsor olmak için haber gönderdi. Başkan Fikret Orman ve yönetimi de bu öneriye sıcak bakarken, Ronaldinho’nun yanı sıra Koç Grubu ile de görüşmeler başladı.

Dünya çapında ses getirecek transfer, bonservis sorunu çözülemezse yıl sonu R10’un kontratı sona erince gerçeğe dönüşecek.
Hutchinson KAP’a bildirildi
Beşiktaş, Kanadalı futbolcu Atiba Hutchinson’ın transferi için oyuncuyla görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ’nin Borsa İstanbul’a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda da yer alan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Atiba Hutchinson’un şirketimize transferi konusunda kendisiyle görüşmelere başlanmıştır” denildi.

Kanada Milli Takımı’nın 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Hutchinson, son olarak Hollanda’nın PSV Eindhoven takımında forma giyiyordu.

Ada'dan teklif var

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Fernandes'in durumu, yılan hikayesine döndü. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli oyuncu, yönetimin "uzatma" teklifine olumlu yaklaştığını belirtse de, bugüne kadar masaya oturulup imzalar atılmadı. Beşiktaş'ta kalması için takım kaptanlığına getirilen Fernandes, kendisiyle yapılan iki resmi görüşmede de yapılan teklifleri henüz kabul etmedi.

Haftada 40 bin sterlin alacak

Fernandes'in, Sunderland'den teklif aldığı ve bunun değerlendirilmesini istediği bildirildi. Sunderland'in, Fernandes için 6.5 milyon pound'luk bir teklif yaptığı, Portekizli oyuncuya haftada 40 bin pound teklif ettiği bildirildi. Fernandes, yönetimin bu teklifi kabul etmesini isterken; aksi takdirde sezon sonu bedava gidecek.

Yazarlar