Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

07.08.2013 - 10:12 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe yıldız golcünün kulübüyle anlaştı!

Stoch için resmi görüşmeler başladı!

Katar'a giden Zico, Cristian'ı istiyor

Fenerbahçe yıldız golcünün kulübüyle anlaştı!

Salzburg'u eleyip play-off turuna kalan Fenerbahçe'de transferde hareketli saatler yaşanıyor.

Fenerbahçe Kulübü, Emmanuel Emenike'nin transferi konusunda Spartak Moskova kulübü ile anlaşmaya varıldığını borsaya bildirdi.

Fenerbahçe Futbol AŞ'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şu şekilde:

"Emmanuel Emenike'nin kulübümüze transferi konusunda Spartak Moskova Kulübü ile anlaşmaya varılmış olup 12 Ağustos 2013 Pazartesi (dahil) gününe kadar oyuncunun sağlık kontrollerinden geçmesi ve oyuncu ile anlaşmaya varılması halinde geçerli olacaktır. Sözleşme çerçevesinde Spartak Moskova Kulübü'ne ödenecek bonservis bedeli 13 milyon Euro'dur."

Haberin Devamı

Stoch için resmi görüşmeler başladı!

Sarı-lacivertli kulüp Slovak yıldızı Miroslav Stoch için PAOK kulübüyle görüşmelere başladı.

Fenerbahçe Kulübü, Miroslav Stoch'un 2013-2014 sezonunda PAOK kulübüne geçici transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Katar'a giden Zico, Cristian'ı istiyor

Katar'ın Al-Gharafa ekibine imza atan Fenerbahçe'nin eski hocası Arthur Zico, vatandaşı Cristian Baroni'yi de yeni takımına katmak istiyor. İki sezon F.Bahçe'yi çalıştırıp bir de şampiyonluk yaşayan Brezilyalı teknik adam, 30 yaşındaki Cristian'ı transfer etmek için hemen girişimlere başladı. 2009'dan bu yana sarı-lacivertli formayı giyen Cristian, kendisiyle ilgilenen birçok Avrupa ekibini reddederek F.Bahçe'de kalmayı tercih etmişti.

Galatasaray transfer haberleri futbol

CİM BOM’UN YENİ YOL HARİTASI
Kerim’de işlem tamam!
Arda’ya 15, Çarli’ye 6
Arda Turan müjdesi!
CİM BOM’UN YENİ YOL HARİTASI
Galatasaray, Fatih Terim’in, “Almak gibi satmak da sanattır” sözünden hareket ederek, üç yabancıdan en az zararla kurtulacak. Ardından istediği yıldızlara el atacak olan Cim-Bom, sadece golcüde karar veremedi
Emirates Kupası’ndan hem mutlu ayrılan, hem de zaaflarını gören Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim ve yönetim harekete geçirdi. Sarı-kırmızılıların, kadronun lig için yeterli olduğunu düşünmelerine karşın, Avrupa’da başarı için takviye konusunda karar aldıkları belirlendi.
Eboue de yolcu
Terim, Londra’da bitik bir görüntü sergileyen Elmander ve Riera’nın üzerini çizerken, ikiliden ayrılırken kulübün en az zararı görmesi için titiz şekilde çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde, “Almak gibi satmak da bir sanattır” diyen deneyimli hocanın, Şampiyonlar Ligi için isim listelerinin UEFA’ya teslim edileceği 6 Eylül’e kadar çalışmalara devam edeceği kaydedildi.
Culio’yu 1-2 güne kadar elden çıkaracak olan sarı-kırmızılıların, Elmander ve Riera’yı gönderdikten sonra Eboue’yi de gözden çıkarabileceği ortaya çıktı. Terim’in, Fildişi Sahilli oyuncunun ilk sezonki görüntüsünden uzak olması nedeniyle bu kararı aldığı belirtildi. Sarı-kırmızılı teknik adamın yaş ortalaması 31 olan bu oyuncuları göndererek aynı zamanda takımın gençleşmesi yolunda önemli bir adım atacağı belirtildi.
Terim’in, ilk gözdesi ise Bruma. Sporting Lizbon’un 19 yaşındaki hücum oyuncusu için bütün şartların zorlanacağı, Portekiz ekibine 8 milyon euroluk yeni bir teklif sunulacağı bildirildi. Sol bek için yabancı kararından sonra buzdolabına kaldırılan Carlinhos defteri de yeniden açıldı. Brezilyalının bu kez bitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Daha önce Fluminense ve 26 yaşındaki futbolcu ile anlaşan sarı-kırmızılılar oyuncunun alternatifi olarak da Toulosue forması giyen M’Bengue’nin belirlendiği bildirildi.
Yeni plana göre sürpriz ise forvet transferinde yaşanacak. Sarı-kırmızılıların süratli ve topu ileri çabuk taşıyabilecek bir golcü için düğmeye bastığı öğrenildi.
RESTE REST!
Başkan Ünal Aysal, ayrılma konusunda sorun çıkaran Elmander ve Riera için resti çekti. Aysal her iki oyuncuyla yolların ayrılması konusunda karanını verdi ve gerekirse ücretlerinin ödenerek biletlerinin kesilmesini istedi. Teknik Direktör Fatih Terim ile koordineli olarak çalışmalarını sürdüren Başkan Aysal’ın, iki yıl daha sözleşmesi olan ve yıllık 3 milyon euro alan Riera’nın başka bir kulübe gitmesi durumunda ücretinin yarısını vermeye hazır olduğu belirtildi. Elmander için Olympiakos’un teklifini yeniden değerlendirme kararı alan Aslan, 750 bin euro ödeyerek işten kurtulmayı planlıyor.
Kerim’de işlem tamam!
Emirates Kupası’nı takip etmek için Londra’ya giden başkan Ünal Aysal burada İngiliz yetkililer ile bir araya gelerek gurbetçi yıldızın transferini 3 milyon euro karşılığında noktaladı.
Transferde rotayı yerli isimlere çeviren G.Saray’ın son gözdesi Fulham forması giyen Kerim Frei… Bir yandan Atletico’da oynayan Arda Turan için bastıran sarı-kırmızılılar bir yandan da Fulham’ın gurbetçi yıldızı Kerim Frei ile uğraşıyorlar. Teknik direktör Fatih Terim’in geçen sezon Türkiye ile Danimarka arasındaki maçta izleyip beğendiği Kerim için harekete geçen başkan Ünal Aysal transferi bizzat kendisi bitirdi. Sarı-kırmızılı takımın müzesine götürdüğü Emirates Kupası’nı izlemek için Londra’ya giden Aysal burada da boş durmadı.
Son söz Terim’in
Londra ekibi olan Fulham’lı yetkililer ile buluşan Aysal, Kerim konusunda anlaşmaya vardı. İngiliz ekibi 3 milyon euro karşılığında ‘tav’ olurken transferdeki son sözü teknik direktör Fatih Terim söyleyecek. Aysal’ın noktaladığı 20 yaşındaki Kerim’i çok beğenen ancak transferde ince eleyen İmparator ‘evet’ derse milli yıldız parçalı formayı giymeye başlayacak.
Şampiyonlar Ligi faktörü
Kerim?Frei’yi G.Saray’a çeken en önemli etkenlerden birisi de sarı-kırmızılı takımın Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olması… Daha önce yoluna Premier Lig’de devam etmek isteyen ancak G.Saray’ın Avrupa’da yükselen bir değer olması ve Şampiyonlar Ligi heyecanı Kerim’i G.Saray’a çeken en önemli faktörler arasında yer alıyor. Sol kanatta görev yapan 20 yaşındaki yıldız futbolcu tekniği ve süratı ile dikkat çekiyor. Yerli oyuncuların kıymete binmesiyle Kerim Frei konusunda sarı-kırmızılıların girişimleri iyice yoğunlaştı.
Arda’ya 15, Çarli’ye 6
Aslan, Arda Turan ile Carlinhos transferlerini bitirmek için 4.5 milyon euro bonservis zammı yaptı. Toplam teklif 21 milyon euroya çıkarıldı.
G.Saray, Fatih Terim tarafından istenen 2 önemli transferi gerçekleştirmek için zam yaptı. Aslan, Fatih Terim’in mutlaka yeni sezonda sol kanatta oynatmak istediği Arda Turan için Atletico Madrid’e
12 milyon euro olarak yaptığı teklifi, toplamda 15 milyon euroya çekti. Aslan, ayrıca Albert Riera formülünü de devreye sokacak.
SAMBACI İÇİN BASKI
Neredeyse 2 sezondur gündemden düşmeyen Carlinhos için de Aslan son atağını yaptı. Daha önce Fluminense’ye 4.5 milyon euro teklif eden Sarı-Kırmızılı takım, 1.5 milyon euro zam yaptı. Aslan böylece Arda Turan için 3, Brezilyalı Carlinhos için de 1.5 milyon euro fiyat yükseltti, 2 transferi bitirmek için düğmeye bastı.
Arda Turan müjdesi!
Milli oyuncuya yakınlığıyla bilinen Yılmaz Vural müjdeyi verdi. "Galatasaray, Atletico Madrid ile anlaştığı anda Arda, Cimbom'da" dedi.
Galatasaray, Atletico Madrid'de forma giyen eski oyuncusu Arda Turan'a kavuşabilir. Milli futbolcuya yakınlığıyla bilinen teknik direktör Yılmaz Vural, Arda'nın her an sürpriz bir biçimde Sarı-Kırmızılılara transfer olabileceğini söyledi. Vural, BUGÜN'e yaptığı açıklamada "Arda ile bire bir görüştüm. Galatasaray'a gelmeyi istiyor. Herkesin bildiği gibi gönülden bir Galatasaraylı. Kulüpler anlaşırsa Arda'nın sözleşme imzalaması bakımından hiçbir problem yok. Arda her an dönebilir. Yeter ki kulüpler anlaşsın" ifadelerini kullandı.
"Fatih Terim'i kıramaz"
Sezon başında Arda'nın Chealsea'ye gitme ihtimali olduğunu da dile getiren tecrübeli çalıştırıcı "Chelsea onu istiyordu. İngiltere'de oynama gibi bir hayali de var. Ciddi temaslar oldu fakat transfer gerçekleşmedi" dedi. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e dikkat çeken Vural "O da Arda'yı çok istiyor. Sürekli görüşüyorlar. Arda'nın Atletico'da bir projesi var. Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak istiyor ama Terim'i de kıramaz. Çünkü Galatasaray'ı çok seviyor. Bu nedenle kulüplerin anlaşmasını bekliyor" şeklinde konuştu.
Beşiktaş transfer haberleri futbol
Almeida gidiyor
Defoe el yaktı
Buttner Beşiktaş’a çok yakın
Bir müjde bir sorun
Almeida gidiyor
Her fırsatta 'Beşiktaş'ta mutluyum' dese de saha içinde beklenen performansa ulaşamayan İspanyol, Benfica ile anlaştı.
Almeida, Benfica ile anlaştı. Oscar Cardozo’nun Spartak Moskova’ya transferi gerçekleşir gerçekleşmez, Beşiktaş’ın üç yıllık Hugo Almeida defteri kapanacak.
Her fırsatta ‘Beşiktaş’ta mutluyum’ dese de saha içinde beklenen performansa ulaşamayan saha dışında ise İspanyol takımlarına göz kırpan Hugo Almeida sonunda muradına eriyor. Özellikle eşinin yoğun baskısı nedeniyle takım arayışlarına girişen Portekizli yıldız, ülkesinin takımı Benfica ile anlaşmaya vardı. Ancak yapılan anlaşmaya göre Almeida, Oscar Cardozo’nun Benfica’dan ayrılmasını bekliyor. Daha önce adı Fenerbahçe ile anılan Cardozo’nun Spartak Moskova ile prensipte anlaştığı belirtiliyor.
SENELİK 2.5 MİLYON EURO
Beşiktaş, Emenike’yi Cardozo’ya tercih eden Fenerbahçe’nin bu transferi tamamlamasını bekliyor. Bonservisinin yüzde 50'si fonda bulunan Hugo Almeida için siyah-beyazlı takımın yüksek bir bonservis bedeli alması beklenmiyor. Ancak Kara Kartal, Portekizli golcünün Hugo Almeida’nın 2.5 milyon Euro’luk maliyetinden kurtulacak. Böylece olası bir Ronaldinho transferi için de kaynak yaratılmış olacak.
Defoe el yaktı
Beşiktaş'ın transfer listesine giren Defoe'nin ücreti, yönetimi korkuttu. İngiliz Mirror Gazetesi, yüksek maliyeti nedeniyle Adebayor'dan vazgeçen Beşiktaş'ın Tottenham'ın diğer golcüsü Defoe'ye göz koyduğunu yazdı. Gazete, Bilic'in talebi ile Beşiktaş'ın Defoe için 3 milyon pound ödemeye hazır olduğunu, ancak Ada ekibinin 4.5 milyon pound istediğini iddia etti. Bu arada İtalyan basını Beşiktaş'ın Lazio'da forma giyen Kozak'ı istediğini iddia etti.
Buttner Beşiktaş’a çok yakın
İkinci başkan Ahmet Nur Çebi bugün Alexander Büttner’in temsilcisi ile görüşecek.
Alexander Büttner Beşiktaş’a çok yakın… Siyah-beyazlı kulüp, geçtiğimiz hafta menajerler aracılığıyla önerilen Manchester United’ın sol beki ile bugün masaya oturacak. Slaven Bilic, genç futbolcunun kasetlerini izlemiş ve transfere onay vermişti. İkinci başkan Ahmet Nur Çebi ve futbol direktörü Önder Özen de Hollandalı yıldızın menajerini İstanbul’a çağırmıştı. Bugün İstanbul’da olacak Büttner’in menajeri ile masaya oturacak olan Çebi, 24 yaşındaki oyuncuyla anlaşma zemini arayacak. Başiktaş yıldız sol beke?yıllık 900 bin euro garanti ve para ve maç başı 12 bin euro teklif etmeyi planlıyor. Görüşmeden sonuç çıkması halinde Manchester United ile yapılan 1 yıllık kiralama görüşmeleri son aşamaya taşınacak.
MANU 6 MİLYONA ALDI
2002’de başladığı altyapı kariyerinde sırasıyla VV Doetinchem, Ajax ve Vitesse formaları giyen Büttner, 2008 yılında Vitesse kulübünde profesyonel kariyerine başladı. 2012 Mayıs’ında 6 milyon euro karşılığında ManU’ya transfer olan 24 yaşındaki oyuncu, geçen sezon ‘Kırmızı Şeytanlar’da fazla forma şansı bulamadı ve 13 maçta oynayıp 2 gol kaydetti.
Bir müjde bir sorun
Beşiktaş Yönetimi, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan iki Portekizli futbolcusu Manuel Fernandes ve Hugo Almeida ile bir kez daha görüştü.
Fernandes ile küçük sorunlar dışında problem kalmadığı belirtilirken, Almeida’nın ise takımdan ayrılmak istediği ortaya çıktı. Yönetimin sunduğu teklifi beğenmeyen ve ailesi için ülkesi Portekiz’e geri dönmek isteyen siyah-beyazlı golcü, takım bulabilirse vatandaşı Fernandes’i yalnız bırakacak. Almeida’nın aksine Beşiktaş’ta ve Türkiye’de çok mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren Manuel Fernandes’in ufak tefek pürüzlerin giderilmesi halinde önümüzdeki günlerde yeni sözleşmeye imza atması bekleniyor.
Doktor raporu bekleniyor
Yeni sezon öncesinde kadro sayısını azaltma konusunda kararsız kalan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, doktor raporlarını da bekleme kararı aldı. Siyah-beyazlı teknik adam, takımdaki mevcut sakatların sağlık durumu ve sahalara dönüş tarihiyle ilgili hazırlanan kapsamlı raporların ardından, takımdan gönderilmesi gerekenleri belirleyecek. Holosko, İsmail, Uğur, Eneramo gibi futbolcuların sakatlıkları nedeniyle takımda yer almamasını da göz önünde bulunduran Hırvat teknik adam, bu oyuncuların kısa bir zamanda sahalara dönmesi halinde, bazı isimlerle yollarını ayıracak. Aksi durumda ise Bilic mevcut kadroyla sezona başlayacak.