Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

12.01.2014 - 10:50 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol
Alex Telles: O formayı istiyorum
Senad kabul etmedi
Arsenal'i reddetti! Galatasaray'a imza atabilir
Galatasaray’a Brezilya’dan Alex Telles müjdesi... Sarı-Kırmızılılar’ın artık transferini bitirme noktasına getirdiği Brezilyalı futbolcunun menaceri Fernando Otto, Fanatik Gazetesi'ne konuştu ve kesin ifadeler kullandı. Otto, “Gremio’nun sportif direktörü Rui Costa, dün (önceki gün) Telles ile bir araya geldi. Oyuncum, bir kez daha Galatasaray’da oynamak istediğini kendisine söyledi. Kim ne derse desin, önemli olan Telles’in nerede oynamak istediğidir. Şundan kesinlikle eminim Telles, Türkiye’de forma giyecek. Galatasaray’ın teminat mektubunu göndermemesinin nedeni, hafta sonuna denk gelmesi. Çünkü bankalar kapalı! Yarın da bu sorun çözülecek. Telles, Türkiye’de yıldızlarla oynamak için adeta çıldırıyor. Orada forma giymeyi, sabırsızlıkla bekliyor” dedi.
Cephelerde son durum
Brezilya’dan bu yönde haberler gelirken, Galatasaray cephesinde ise 6 milyon euroluk bonservisi peşin ödememe üzerine hesaplar yapılıyor. Gremio Kulübü ise Galatasaray’dan gelecek parayla transfer yapmak istiyor ve bu yüzden peşin parada diretiyor. Mancini’nin de oyuncuyu ne kadar çok istediği biliniyor. Bununla birlikte Alex Telles’in Galatasaray’da oynama isteği, Sarı-Kırmızılılar’ın elini bir hayli güçlendiriyor.
Senad kabul etmedi

Hajrovic'i alan Galatasaray'ın bir başka Boşnak Senad Lulic için de devreye girdiği ileri sürüldü. Galatasaray'ın 27 yaşındaki sol bek için 5 milyon euro önerdiği, Lazio'nun teklife sıcak baktığını ama Senad'ın Türkiye'ye gitmeyi reddettiği belirtildi.

Arsenal'i reddetti! Galatasaray'a imza atabilir
Dün Eurosport.com Türkiye olarak duyurduğumuz Galatasaray ve Arsenalli yıldız oyuncu Sagna flörtü artık somutlaşıyor.
Dün Eurosport.com Türkiye olarak duyurduğumuz Galatasaray ve Arsenalli yıldız oyuncu Sagna flörtü artık somutlaşıyor.
İngiliz medyasında çıkan haberlerde Arsene Wenger'in takımda tutmak istediği Sagna için Galatasaray'ın 4 yıllık bir teklif yaptığı belirtildi. Yine İngiliz medyasında çıkan haberlere göre Arsene Wenger'in bırakmak istemediği Sagna için Arsenal'in 1 yıllık sözleşme teklif ettiği sonrasında bu teklifi 2 yıla çıkardığı ancak oyuncunun sözleşme süresi yüzünden bu teklife yanaşmadığı aktarıldı.
Galatasaray'ın teklifi cazip
İngiliz medyasına göre Galatasaray'ın yaptığı teklif hem maddi yönden hem de sözleşme süresi olarak Sagna'nın sezon sonunda Arsenal'den ayrılmasına sebep olabilir. 1 yıl için Galatasaray'ın yaklaşık 4 milyon Euro önerdiği yıldız futbolcunun Drogba ve Eboue gibi tanıdığı isimlerin Galatasaray'da oynaması ve Türkiye'deki kazancı sebebiyle Galatasaray'a imza atabileceği yorumları yapılıyor.
Fenerbahçe transfer haberleri futbol
Fener'e Krasic piyangosu

Diego'yu isterim

Kuyt'a sürpriz talip

Fener'e Krasic piyangosu

Sarı-Lacivertliler'in Fransa'nın Bastia takımına kiralık verdiği Krasic'e Dubai'nin Al-Nasr takımı talip oldu. Fenerbahçe, Sırp yıldız için 5 milyon Euro bonservis ücreti istiyor

Aykut Kocaman döneminde 7.5 milyon Euro bonservis ücreti ile transfer edilen ancak sezon başında Bastia'ya kiralanan Milos Krasic'e Dubai'den teklif var... Fenerbahçe, yüksek bonservis ücreti ile transfer edildiği için eleştirilere neden olan Sırp yıldızdan 5 milyon Euro bonservis ücreti bekliyor. Dubai'nin Al Nasr takımının Fenerbahçeli yöneticilere resmi teklif yaptığı ancak Sırp oyuncu ile henüz bir görüşme gerçekleşmediği ortaya çıktı.

TOP KRASİC'TE

Sezon başında Arap takımlarından gelen teklifleri geri çeviren Krasic'in Al-Nasr'a ne yanıt vereceği merak konusu. Fenerbahçe yönetiminin Dubaililer ile prensipte anlaştığı ifade edildi. Transfer gerçekleşirse F.Bahçe kasasına 5 milyon Euro koyacak.

Diego'yu isterim

G.Saray ve Beşiktaş'ın transfer harekatı F.Bahçe'nin de iştahını kabartıyor. Yanal'ın, "Takımdaki bütünlüğün bozulmasını göze alamam. Olacaksa Diego olsun. Ya da aynı takım ile devam ederim" dediği öğrenildi

Sezonun ilk yarısını en yakın rakibi G.Saray'ın 8 puan önünde bitiren F.Bahçe'de "Şampiyonluğu kaçırır mıyım" korkusu da yok değil. Başkan Aziz Yıldırım'ın dün bir araya geldiği Ersun Yanal'a, "Rakipler oyuncu alıyor, istediğin oyuncu varsa bakalım" dediği öğrenildi. Görüşmede Yanal, "Takıma güveniyorum. Türkiye'nin en iyi takımı olduğumuzu puan farkıyla da kanıtladık. Devre arası transferin takımdaki bütünlüğü bozmasından çok korkuyorum. Ancak orta sahada sorunumuz var. Bir isme asla 'hayır' demem" cevabını verdi.

ŞARTLAR ZORLANACAK

Başkan Yıldırım'ın "Kim?" sorusuna ise Ersun Yanal, "Diego" cevabını verdi. Daha önce de F.Bahçe'nin gündemine gelen Wolfsburg'un sambacısının sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor. 28 yaşındaki Diego şu anda dünyadaki en iyi orta saha oyuncularından biri olarak gösteriliyor. Yanal'ın görüşmede, "Emre'nin sakatlığı sürüyor. Tek sorunlu bölgemiz orta saha. Ya Diego'yu alalım ya da kimseyi istemem" sözüne Yıldırım'ın, "Şartları zorlayacağız" dediği belirtiliyor. F.Bahçe, Alman ekibi yöneticileriyle hafta içinde yeniden masaya oturacak.

Kuyt'a sürpriz talip
Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt'a talip var.
Daha önce Cardiff ve Hull City gibi takımların ilgilendiği Kuyt'ın peşine bir kulüp daha düştü. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Londra ekibi Fulham,33 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.
Fulham’ın yeni teknik direktörü Hollandalı Rene Meulensteen’in vatandaşını takımında görmeyi arzuladığı bildirildi. Düşme hattından uzaklaşarak rahat bir nefes almak isteyen siyah-beyazlıların hücum bölgesini öncelikli tutarak ara transferde takviye yapmaya hazırlandığına dikkat çekilirken, Premier Lig’de 208 maçta 51 gol atan eski Liverpoollu Dirk Kuyt’ın da bu tekliften etkileneceği kaydedildi.
Beşiktaş transfer haberleri futbol
Kurtarıcı Robinho
Heitinga&Toivonen
Pirlo ile yeniden
Beşiktaş'ın Ronaldinho rüyası, sambacının Atletico Mineiro ile sözleşme yenilemesiyle sona erdi. Siyah beyazlı yöneticiler, hemen "B" planını devreye soktu, Robinho için Milan'ın kapısını çaldı
Haftalardır süren Ronaldinho pazarlığında mutlu sona ulaşamayan Beşiktaş şoku çabuk atlattı. Teknik direktör Slaven Bilic'in isteğiyle bir başka Brezilyalı Robinho için harekete geçildi. Menajer Marisa Ramos, "Benimle kimse konuşmadı. Belki Milan kulübü ile görüşülmüştür" sözüyle sır vermedi ama İtalyan basını, "Milan maddi sıkıntı yüzünden Robinho'yu satacak veya kiraya verecek" ifadesiyle Beşiktaş'ı işaret etti.
KİRALIK FORMÜLÜ
29 yaşındaki orta saha oyuncusu daha önce kendisiyle temas kuran siyah beyazlı yöneticilere, "Neden olmasın" cevabını vermişti. Yöneticiler Deniz Atalay ve Ahmet Kavalcı çarşamba günü Milano'ya giderek İtalyan ekibine, "7.5 milyon euro satış opsiyonlu, 1 milyon euro kiralama" önerisini yapacak. Robinho'ya da yarım sezon için 2 milyon euro teklif edilecek.
Heitinga&Toivonen
Ronaldinho transferinde istediğini alamayan Beşiktaş, taraftara bunu unutturmak için harekete geçti. Siyah-Beyazlılar, hücum hattına Ola Toivonen, savunmaya da John Heitinga'yı alıp şov yapmak istiyor.
eşiktaş’ta uzun uğraşlara rağmen gerçekleşmeyen Ronaldinho transferi sonrası, yönetim taraftarı heyecanlandıracak bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Hücuma yönelik bir futbolcuyu mutlaka kadrosuna katmayı planlayan Siyah-Beyazlı yönetim bir süredir girişimlerini sürdürdüğü İsveçli Ola Toivonen için çalışmalarını hızlandırma kararı aldı. Hem forvet hem de orta sahada oynayabilen 27 yaşındaki futbolcu, 1.92 boyuyla da kafa toplarında rakip savunmaların korkulu rüyası oluyor. Haziran ayında bitecek olan sözleşmesini PSV ile yenilememesi ve kulübünün de kendisini göndermek istemesi Beşiktaş’ın elini bu transferde güçlü hale getirdi. İlk etapta oyuncuyu kiralamak isteyen Kartal, olumsuz bir yanıt aldığı takdirde yüksek olmayan bir bonservis bedeliyle Toivonen’i İstanbul’a getirecek. Bu transferde olası bir pürüz çıkması halinde de rota Manchester City’nin genç oyuncusu John Guidetti’ye dönecek. 21 yaşındaki golcü futbolcu için bir süre önce başlatılan görüşmeler yeniden hayata geçirilecek. Ancak yönetimin tek bombası bununla da sınırlı kalmayacak. Hücum hattından sonra savunmaya da takviye yapılacak.
Lescott İngiltere’den ayrılmıyor
Bilic’in çok istediği Hajduk Split’li Mario Maloca konusunda bonservis bedeli probleminin bir türlü aşılamaması, Jolenon Lescott’ın da İngiltere’den ayrılmak istememesi üzerine Kartal, bir süre önce rotanın döndüğü John Heitinga için tüm imkanları seferber edecek. Bu sezon Everton’da hiç forma şansı bulamayan ve Dünya Kupası’nda forma giymek için sürekli oynayabileceği bir takıma gitmek istediği bilinen Hollandalı’nın bu durumu da avantaja çevrilmeye çalışılacak. Öte yandan Haziran’da İngiliz ekibiyle sözleşmesi sona erecek olan Heitinga’nın takımdan ayrılmasına hocası Roberto Martinez de onay verdi. Böylece 30 yaşındaki futbolcunun da bu ay sonunda takımından bonservisini bedelsiz alması gündemde. Bunun gerçekleşmesi halinde de Beşiktaş bu transferi bedelsiz noktalayacak.
Pirlo ile yeniden
Beşiktaş, Andrea Pirlo ile ilgileniyor haberleri yeniden günmede geldi. Sky Sports muhabirlerinden Marchetti, Pirlo için Beşiktaş'tan sonra Palmeiras'ın da süper bir teklif sunduğunu belirterek, "Görüşmeler yapılıyor ama Türkler çok ısrarcılar" yorumunu yaptı.