Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

17.01.2014 - 10:06 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray Essien'in peşinde!


Galatasaray yeniden Sinan Bolat'ın peşinde

Adili veda etti

Ranocchia savaşı

Galatasaray Essien'in peşinde!

Yerli ve yabancı bir çok isimle anlaşmaya varan ve imza şova hazırlanan Galatasaray için İngiltere'den müthiş bir iddia geldi.

Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Chelsea'nin Matic'i transferinden sonra takımda forma şansı azalan ve takımdan ayrılması güçlenen Michael Essien'in Galatasaray'ın radarında olduğu ve Ocak ayı içerisinde Türkiye'nin yolunu tutabileceği belirtildi.

Bir çok takımın ilgilendiği Essien için İngiliz medyası eski takım arkadaşı Drogba'nın yanına gidebileceği yorumlarında bulundu.

Şampiyonlar Ligi'nde oynayabiliyor

Haberin Devamı

Chelsea ile Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon maça çıkmayan Essien için Şampiyonlar Ligi'nde oynamama sıkıntısı da bulunmuyor. Her ne kadar başkan Ünal Aysal, 'çilek mevsimi değil çilek beklemeyin' dese de İngiliz medyası Galatasaray'ın transfer girişimlerini sayfalarına taşımaya devam ediyor. Özellikle son zamanlarda Mancini'nin Melo'yu defansta denemesi acaba orta sahaya bir takviye gelebilir mi? yorumlarına sebep olmuştu.

Galatasaray yeniden Sinan Bolat'ın peşinde

Transferde durmak bilmeyen Galatasaray'ın Sinan Bolat için de yeniden girişimde bulunduğu iddia edildi. Mancini, Muslera'nın arkasına yeni bir kaleci alınmasını istemişti. Kaleci antrenörü Taffarel ise Eray, Ufuk ve Aykut'un yeterli olduğunu dile getirmişti.

Adili veda etti

Aslan'ın görüşmelere başladığını borsaya bildirdiği Endoğan Adili, Basel'de takım arkadaşları ile vedalaştı. Twitter'da vedalaşma fotoğrafını yayınlayan 19 yaşındaki oyuncu için İsviçre basını, "G.Saray, yabancı sayısı gelecek sezon 8'e düşeceği için Türk oyunculara yöneldi" dedi.

Ranocchia savaşı

G.Saray ile Chelsea'nin Devler Ligi'nden önce İnter'li Ranocchia'nın transferi için kapıştığını ileri sürüldü

Galatasaray ve Chelsea'nin İnter'in stoperi Andrea Ranocchia'nın transferi için karşı karşıya geldiği belirtildi. Eurosport, 25 yaşındaki oyuncuyu, sarı kırmızılı ekibin scout'larının takip ettiğini iddia etti.. Serie A'da 14 maçta forma giyen ancak Walter Mezzari'nin ilk 11'de fazla şans vermediği Ranocchia'nın kiralık ya da satılık olarak gidebileceği ifade edilirken, Mancini ile Mourinho'nun pusuda olduğu iddia edildi. Inter, Ranocchia'yı 2011'de Genoa'dan 18.5 milyon euro'ya almıştı.

Haberin Devamı

Holmen'den Yanal'a bırakın gideyim

Manchester City takipte

Gözler Caner Erkin'de


Holmen'den Yanal'a bırakın gideyim


Sezon başında İstanbul BŞB’den transfer edilen İsveçli yıldız geldiği günden bu yana bir türlü forma giyme şansını tam olarak bulamadı. Alves, Emenike, Kuyt, Webo, Sow ve Cristian’ın banko takımda yer alması nedeniyle yabancı sınırlamasına takılan Holmen için bu durum ayrı bir darbe oldu.

Sonuçta yıldız futbolcu oynama şansı bulamadı ancak kalitesi bilindiğinden diğer bir çok takımın transfer listesinde yer alıyor. Futbol oynamayı özleyen yıldız futbolcu, bu durumu hocası Ersun Yanal ile de görüşerek, “Ben oynamak istiyorum. Eğer forma giyemeyeceksem bırakın beni başka bir takıma gideyim” dedi.

Haberin Devamı

Ancak Yanal bu isteği, “İkinci yarıda zor bir maraton bizi bekliyor. Onun için de başka bir takıma gitmene izin veremem” diyerek geri çevirdi.

Manchester City takipte

Mardan Stadı'ndaki karşılaşmada sürpriz konuklar vardı.

Fenerbahçe-Hannover 96 maçını Manchester City yetkilileri de takip etti. İngiliz ekibinin scoutlarının Sarı-Lacivertliler’in yıldız isimlerini izlediği iddia edildi. Ada temsilcisinin, Sow ve Emenike için önümüzdeki günlerde Fenerbahçe’nin kapısını çalabileceği ileri sürüldü.

Gözler Caner Erkin'de

Caner'in menajeri Batur Altıparmak, "İtalya ve İngiltere'den izleyen çok ama isim veremem" dedi. Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını cevaplayan menajer Altıparmak, "Spekülasyonlara itibar edilmesin. F.Bahçe'nin sözleşmesi biten bir oyuncuya ocak ayında imza attırdığını görmedim. Volkan'da da böyle olmuştur, Mert'te de. Hepsinde öncelik F.Bahçe'nin olacaktır" diye konuştu.

Beşiktaş transfer haberleri skorer

Inter Gökhan Töre'yi istiyor!

Zaccardo'nun menajeri geliyor!


Tarık kaybetti


Inter Gökhan Töre'yi istiyor!

İtalya Serie A ekiplerinden Inter, Oğuzhan Özyakup'tan sonra gözünü bir başka siyahbeyazlı oyuncu Gökhan Töre'ye dikti. Milano temsilcisinin, bonservisi Rubin Kazan takımında olan yıldız oyuncu için Rus ekibiyle masaya oturduğu ve fiyat istediği iddia edildi. 22 yaşındaki yıldız futbolcu, bu sezon Süper Lig'de Beşiktaş formasıyla çıktığı 16 karşılaşmada 2 gol ve 2 asistle mücadele etti.

Haberin Devamı

Zaccardo'nun menajeri geliyor!

İtalyanlar, Beşiktaş'ın, Milan'ın stoperi için kiralama teklifi yaptığını ve yıldız futbolcunun temsilcisinin önümüzdeki günlerde ülkemizde olacağını belirtti

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta gündemin bir numaralı maddesi durumunda olan stoper takviyesi için Milan'dan Cristian Zaccardo'ya yönelindiği belirtildi. İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Sassuolo, Montpellier ve Parma ile görüşen ancak anlaşamayan 32 yaşındaki savunmacının, Beşiktaş yolunda olduğu ifade edildi. İtalyan oyuncunun siyah-beyazlılara kiralık olarak katılacağı bildirilirken, sezon sonu için bir satın alma opsiyonunun da sözleşmeye koyulacağı kaydedildi.

Sözleşmesi 2016'da bitiyor
Bologna, Palermo ve Wolfsburg'da da oynayan İtalyan milli futbolcunun menajeri Ernesto Bronzetti'nin, 2 gün içinde Türkiye'ye gelerek Beşiktaşlı yöneticilerle detaylar üzerinde görüşeceği öne sürüldü. Tecrübeli oyuncunun kulübü ile olan sözleşmesi 2016 yazında sona eriyor.

İşlem tamam
Yönetici Ahmet Nur Çebi'nin görevlendirdiği Zaccardo'nun menajerlerinden Davide Sabatini, dün Milan'lı yöneticilerle bir araya gelerek hem kendi oyuncusu, hem de Robinho için pazarlıklarda bulundu. Sabatini, "Teklif kabul edildi. Görüşmeler kiralama mı, yoksa satın alma üzerinden mi olacak, tartışılan bu" dedi.

Tarık kaybetti

Yönetici Atalay, "Tarık'ın menajeri bize 'tamam' dedikten bir saat sonra G.Saray'la masaya oturdu; biz de transferden vazgeçtik" dedi

Siyah-beyazlıların Tarık Çamdal transferinden neden vazgeçtiğini yönetici Deniz Atalay, tüm gerçekleriyle anlattı. İşte Atalay'ın ağzından Tarık transferinde yaşananlar: Tarık'ın menajerleri bize geldi ve 'Sezon sonunda sizinle anlaşalım' dedi. Biz de kulübünün rızasının alınarak yapılmasının etik olacağını düşünerek Eskişehir Başkanı Mesut Hoşcan ile görüştük, kendisi de bunu etik bulduğunu belirterek kamuoyuna açıkladı. Ama sonra süreç çok değişik gelişti. Menajerler, bizimle görüştükten sonra 'anlaştık' diyorlar; sonra bize 'bir saat izin verin' diyorlar, bir bakıyoruz soluğu G.Saray kulübünde almışlar."

Tarık: G.Saray'ı istiyorum demedim!

Tarık transferinin çok fazla konuşulduğunu belirten Atalay sözlerini şöyle tamamladı: Tarık'a, 'Sen G.Saray'da oynamak istediği söyledin mi? Öyle bir düşüncen varsa, bizim talebimiz olmaz' dedik. Tarık da "Benim böyle bir söylemim olmaz" yanıtını verdi. Transferin bu seviyelere düşmesi bizi rahatsız etti ve biz de vazgeçtik.