Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

31.01.2014 - 10:35 | Son Güncellenme:

üper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler. Transferde hareketli saatler yaşanıyor.

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray'da Nasri sesleri!

Galatasaray Doria'nın peşinde!

Astori'nin menajeri İstanbul'a geliyor!

Calinhos çok pişman

Ranocchia için gözler Galatasaray'da

Galatasaray'da Nasri sesleri!

Cimbom'un orta sahada hücuma dönük olarak oynayan Fransız oyuncunun menajeriyle bir araya geldiği bildirildi

Arka arkaya transfer bombalarını patlatan Galatasaray için çok sürpriz bir iddia geldi. Avrupa basını, sarı-kırmızılı kulübün, Manchester City'nin yıldızı Samir Nasri ile ilgilendiğini yazdı. Galatasaray'ın sezon başından bu yana 26 yaşındaki başarılı oyuncu ile ilgilendiği belirtilirken Manchester City menajeri Pellegrini'nin bu transferi önce veto ettiği, daha sonra ise fikir değiştirdiği vurgulandı. Şilili menajerin, yeni sezonda kalesini kaliteli bir isme teslim etmek istediği ve Nasri'den gelecek bonservis bedeliyle bu transferi bitirmek istediği kaydedildi.

Haberin Devamı

Mancini transfer etmişti
Roberto Mancini'nin Manchester City'yi çalıştırdığı dönemde Arsenal'den 27.5 milyon euro'ya transfer olan Samir Nasri, İtalyan hocanın değişmez isimlerinin başında geliyordu. Galatasaray'ın bu transfer için oyuncunun menajeriyle geçtiğimiz günlerde Fransa'da da bir araya geldiği belirtilirken sarı-kırmızılı yönetimin, Cezayir asıllı Fransız yıldızı almak için flaş bir transfer hamlesi yapacağı belirtildi. için oyuncunun menajeriyle geçtiğimiz günlerde Fransa'da da bir araya geldiği belirtilirken sarı-kırmızılı yönetimin, Cezayir asıllı Fransız yıldızı almak için flaş bir transfer hamlesi yapacağı belirtildi.

Galatasaray Doria'nın peşinde!

Transferin en hızlı takımı Galatasaray’da gündem bir an olsun durulmuyor. Alex Telles, İzet Hajrovic, Koray Günter, Salih Dursun, Umut Gündoğan’ın sırtına sarı-kırmızılı formayı geçiren Aslan, stoper bölgesi için Güney Amerika’daki çalışmalarında sona geldi.

Galatasaray, Botafogo forması giyen 19 yaşındaki Brezilyalı savunmacı Doria ve kulübüyle anlaşmaya çok yakın. Transfer sezonu bitmeden bir defansı bünyesine katmak isteyen Aslan’da, bu transfer için Başkan Ünal Aysal özel olarak ilgileniyor.

Haberin Devamı

Futbol kariyerine 2012 yılında Botafogo’da başlayan 1994 doğumlu Doria, ülkesinin U20 Takımı’nın ardından A Milli seviyesinde de forma giydi.

Doria, Brezilya U20’nin 2013’teki Toulon Turnuvası’nda kaptanlığını üstenlenmişti.

Astori'nin menajeri İstanbul'a geliyor!

Stoper listesinin ilk sıralarında yer alan isimlerden Davide Astori ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basını, Cagliari'yi temsil eden bir yöneticinin, İstanbul'a gelerek Galatasaraylı yetkililerle bir araya geleceğini ileri sürdü. Cagliari'nin Roberto Mancini'nin ısrarla istediği savunmacılardan biri olan 27 yaşındaki stoper için 8 milyon euro'dan kapıyı açacağı da gelen haberler arasında...

Calinhos çok pişman

FLUMİNENSE'den ayrılmak istemeyen ve bu nedenle G.Saray'ı geri çeviren Carlinhos ters köşe oldu. Fluminense ile sözleşmesi yıl sonunda bitecek olan Carlinhos'un menajeri Luisao Extra, "Anlaşmaya hazırız ama sürekli erteleniyoruz. 'Bazı teklifleri reddetmek hata mıydı' diye düşünüyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Ranocchia için gözler Galatasaray'da

Inter'in transferlerinin Andrea Ranocchia'nın Galatasaray'a transfer olmasına bağlı olduğunu ifade edildi. Lazio'dan Hernanes'i isteyen İnter, 12 milyon euro ve yanında Mbaye'nin bonservisini istedi. Lazio'nun bu isteklerine karşılık verebilmek için Galatasaray'ın Ranocchia'yı almasını bekleyen İnter yönetimi, Ranocchia için 10 milyon euro istedi.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe'de Diego atağı

Salih için 30 milyn TL reddedildi

Yobo, Norwich'e kiralık verildi

Fenerbahçe'de Diego atağı

Yobo'yu göndererek yabancı kontenjanını açan F.Bahçe'de rota yeniden Diego'ya döndü. Yıldırım sordu, Yanal, "İsterim" dedi

Fenerbahçe'nin ara transfer planı bir anda değişti. "Kimseyi satmayacak ve kimseyi almayacağız" diyen sarı-lacivertli ekipte Yobo'nun gönderilmesiyle iştah kabardı. Cristian ve Meireles'in formsuzluğu, Alper Potuk ve Emenike'nin sakatlığı F.Bahçe'de panik yarattı. Başkan Aziz Yıldırım'ın, "Transferin bitmesine günler kaldı. Oyuncu ister misin?" diye sorduğu Ersun Yanal daha önce söylediği sözü tekrarladı: Diego Ribas olursa Allah derim. Aksi halde kimseyi istemem. Daha önce de gündeme gelen Brezilyalı orta saha oyuncusu için yeniden Wolfsburg'un kapısı çalındı. Alman ekibi ile sözleşme yenilemeyen Brezilyalı yıldız, 5 ay sonra serbest kalacak. Wolfsburg'un sambacının bedelsiz gitmemesi için satmaya çok da soğuk bakmadığı belirtiliyor. Fenerbahçe, Joseph Yobo'dan elde edilen kârı Diego'ya harcayacak.

Haberin Devamı

Takımını Avrupa'ya taşımaya uğraşıyor
Aykut Kocaman'ın da zamanında çok istediği Diego Ribas, Wolfsburg'un en formda oyuncularından biri. Brezilyalı orta saha bu sezon ligde 15 maçta 3 gol attı, 3 asist yaptı. Diego kupada da 3 gol 1 asist ile alkışlandı. Gelecek sezon Avrupa Kupaları'na katılmak için Bundesliga'yı ilk 6 içinde bitirmek zorunda olan Wolfsburg'un 18 maçta 30 puanı bulunuyor. Diego daha önce yaptığı açıklamada, "Türkiye'den cazip teklif aldım. Sezon sonuna kadar Wolfsburg'ta kalmak istiyorum ama şartlar ne getirir bilemem" diye konuşmuştu.

Salih için 30 milyn TL reddedildi

Kocaman'ın prensiydi, Yanal'la unutulan isimler arasına girdi. Ancak Salih Uçan'ın geçen sezon Lazio maçlarındaki performansı Roma'nın listesinde yer alması için yetti. İtalyanlar 10 milyon Euro verdi ancak Aziz Yıldırım tam 30 milyon TL'yi geri çevirdi.

Geçtiğimiz sezon Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe ile 26 maça çıktı. Milli takımın tüm kategorilerinde forma şansı buldu, en çok konuşulan oyuncularından oldu: Salih Uçan... 20 yaşındaki futbolcu Ersun Yanal’ın takımın başına geçmesinden sonra formayı unuttu. Ligde yalnızca 128 dakika oynayan Salih, kulübeye mahkum kaldı. Buna rağmen Salih’in geçtiğimiz sezonki performansı İtalyanlar’ın aklında kaldı. Roma, genç oyuncuyu Fenerbahçe’nin geçtiğimiz sezon Avrupa Ligi çeyrek final maçlarında Lazio’ya karşı gösterdiği performansın ardından listesine aldı. İtalyan ekibi, Salih için 10 milyon Euro verdi. Çizme basını da, Roma’nın Salih’te ısrarcı olduğunu yazarken, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ise tavrını net bir şekilde ortaya koydu. Bu futbolcunun satılmasına karşı çıkan Yıldırım, İtalyanlar’a olumsuz yanıt verdi. Yıldırım “Hayır” dedi ama Salih’in ikinci yarıda da forma şansı az gibi görünüyor. Çünkü Yanal, ideal 11’in dışına çıkmak zorunda kaldığında Selçuk ve Topuz gibi takımın tecrübeli isimlerini tercih ediyor.

Yobo, Norwich'e kiralık verildi

Bu sezon şans bulamayan Joseph Yobo, İngiliz Premier Lig takımlarından Norwich City'ye kiralandı. F.Bahçe'nin borsaya bildirdiği transferde Nijeryalı oyuncu Dünya Kupası'nda forma giyebilmek için oynayabileceği bir takıma gitmek istemişti. Yarım sezon için kiralanan Yobo için Fenerbahçe para almayacak. Fenerbahçe'den yılda 1 milyon euro alan Yobo, Norwich'in 800 bin euro'luk teklifini kabul etti. Yobo, G.Saray'dan giden Elmander ile takım arkadaşı oldu. Yobo, sezon sonunda Fenerbahçe'ye geri dönecek.

Beşiktaş transfer haberler, futbol

Cannavaro hamlesi

Beşiktaş'tan Coelho atağı

Mehmet Ekici'ye kiralık teklifi!

Lescott'ta son gün!


Cannavaro hamlesi

Defansa takviye yapacak olan Beşiktaş aradığı ismi İtalya'da buldu. Siyah-Beyazlılar, Napoli'de forma giyen 32 yaşındaki Paolo Cannavaro'ya göz dikti.

Devre arası kampından itibaren hummalı bir bir şekilde defans oyuncusu arayışında olan Beşiktaş Yönetimi, aradığı ismi İtalya’da buldu. Deniz Atalay’ın önderliğinde oluşan transfer komitesi, Bilic ve Önder Özen’in raporu üzerine Napoli’nin 32 yaşındaki yıldızı Paolo Cannavaro’ya göz dikti. Franco’nun tecrübesizliği, Sivok’un 1 ay daha forma giyemeyecek olması ve devşirme oyuncuların bu bölgede kullanılması teknik kadroyu bir hayli rahatsız ediyordu.

Ağabeyi zamanın en iyisi

Hal böyle oyunca defansa takviye kaçınılmaz oldu. Sadece tek kulvarda yarışmasını göz ardı eden Beşiktaş Yönetimi, 32 yaşındaki futbolcunun transferine yeşil ışık yaktı ve yol haritasını çizdi. 2015’te sözleşmesi bitecek olan İtalyan yıldızın ağabeyi Fabio Cannavaro, 2006 yılında UEFA tarafından yılın futbolcusu seçilmişti.

Beşiktaş'tan Coelho atağı

Kartal, Braga'nın 28 yaşındaki Portekizli stoperi Nuno Coelho için kiralama teklifinde bulundu

Gece yarısı operasyonuyla Jermaine Jones'u kadrosuna katan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları aralıksız sürüyor. Siyahbeyazlı yönetimin, rotasını Portekiz'e çevirdiği ve Nuno Andre Coelho için kiralık teklifinde bulunduğu iddia edildi. Braga'dan daha iyi bir takımda oynamak isteyen Nuno Andre Coelho'nun gelecek sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor. Başarılı savunma oyuncusunun yönetimin sözleşme uzatma teklifine sıcak bakmadığının da altı çizildi.

Mehmet Ekici'ye kiralık teklifi!

Beşiktaş'ın, W.Bremen'de forma şansı bulamayan 23 yaşındaki Mehmet Ekici için sezon sonuna kadar kiralama teklifinde bulunduğu belirtildi. Sport Bild'e açıklamalarda bulunan Sportif Direktör Eichin, "Onun yeteneklerini biliyoruz ama oynamaya da ihtiyacı var" diyerek gidebileceğinin sinyalini verdi.

Lescott'ta son gün!

Beşiktaş, transfer etmek için Jones’tan daha fazla uğraştığı Lescott’ta son saatlere girdi. İngiltere’de devre arası transfer döneminin bu gece 24.00’de son bulacak olması nedeniyle, bekleyişe geçen Beşiktaş Yönetimi, Manchester City’nin bir stoper almasını bekleyecek.

İngiliz ekibi bu geceye kadar stoper almaması halinde, Beşiktaş Yönetimi’nin şansı bitecek, Kartal başka isimlere yönelecek. Siyah-beyazlı kulüp Southampton’dan Jose Fonte, Braga’dan Coelho, Mineiro’dan Rever,Feyenoord’dan Mathijsen’i gündeminde tutmaya devam ediyor.