Skorer Süper Lig transfer haberleri, transfer borsası

Süper Lig transfer haberleri, transfer borsası

05.06.2012 - 01:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, bomba transferler, transfer piyasası.

Süper Lig transfer haberleri, transfer borsası

Galatasaray transfer haberleri
Taison rest çekti
Cim-Bom’un teklif götürdüğü Brezilyalı futbolcu, Metalist Kharkiv kulübüne ayrılmakistediğini bildirdi. Kulüpler arasındaki bonservis pazarlığının devam ettiği öğrenildi

Haberin Devamı

Taison Barcellos Freda, Galatasaray için Metalist Kharkiv’e rest çekti. Türkiye’ye, Milliyet’in duyurduğu sarı-kırmızılı kulübün transfer girişiminde hareketli saatler yaşandı. Teknik Direktör Fatih Terim’in mutlaka kadrosunda görmek istediği 24 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusunun, Ukrayna kulübüne rest çektiği ortaya çıktı.
Galatasaray’da oynamak istediğini kulübüne ileten Brezilyalı futbolcunun olumlu yanıt aldığı, ancak iki kulüp arasındaki bonservis pazarlıklarının devam ettiği belirtildi. Ukraynalı yetkililerin, sarı-kırmızılılara, “Biz potansiyeli olan yabancı bir futbolcu aldığımız zaman maksimum 2 sene takımda kalacağını düşünüyoruz. Taison’ın ayrılmak istemesi büyük bir sürpriz olmadı” dedikleri öğrenildi.
Cim-Bom, Felipe Melo’nun yerine düşündüğü Taison için kulübüne 6 milyon euro teklif etmişti. Brezilyalı oyuncu geçen sezon toplam 36 resmi maçta 7 gol atarken, 11 asist yapmıştı.

Haberin Devamı

Taraftar hazırlansın
Başkan Aysal, Fatih Terim ve Albayrak'ın katıldığı toplantıda Hamit, Umut Bulut, Sercan ve Serdar Aziz tartışıldı. Aysal müjdeyi verdi: Toplu imza attıracağız

Transferin suskun takımı G.Saray'da başkan Ünal Aysal, teknik direktör Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak dün gece bir zirve gerçekleştirdi. Başkan Aysal'ın ofisindeki toplantıda Terim'in ısrarla alınmasını istediği Hamit'in yıllık 3.5 milyon euro'da diretmesi halinde bu transferin askıya alınması gündeme geldiği ifade edildi.
Pabon, Amrabat, Suarez, Malouda ve Chivu gibi isimlerin ele alındığı toplantıda yerli oyuncular Alper Potuk, Umut Bulut, Sercan, Ömer Toprak ve Serdar Aziz için öncelik kararı çıktığı öğrenildi.
Anlaşma sağlanan futbolcular ile ön protokol yapılması ve UEFA'nın vereceği kararın beklenmesi de kararlaştırıldı. Başkan Ünal Aysal zirve sonrası, "UEFA'nın kararına göre anlaştığımız futbolcuları topluca açıklama kararı aldık.
Camiamız karamsarlığa kapılmasın. Listemizde sürpiz isimler de var. En geç haziran sonuna kadar anlaşma sağladığım tüm futbolculara toplu imza attırmayı hedefliyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer haberleri

SIRADAKİ İSİM DIARRA!
Fenerbahçe Yönetimi, Dirk Kuyt bombasından sonra rotasını Real Madrid’in tecrübeli orta saha oyuncusuna çevirdi. Ali Yıldırım, Aykut Kocaman ve Hasan Çetinkaya üçlüsü hafta içinde İspanyol Kulübü ile masaya oturarak bu transferi de noktalamak istiyor

YUSUF KOBAL

Fenerbahçe Yönetimi, Emre Belözoğlu’nun gönderilmesinin şokunu yaşayan taraftarını Dirk Kuyt’ı alarak neşelendirirken, yabancı oyuncu transferinde hız kesmeden çalışmaların devam ettiği bildirildi.
Özellikle Emre’nin boşluğunu doldurmak için kollarını sıvayan sarı - lacivertliler, geçen sezon da gündemlerinde yer alan ancak 3 Temmuz süreci nedeniyle anlaşmaya varmalarına rağmen vazgeçtikleri Real Madridli Lassana Diarra konusunda yeniden atağa geçtiler.
Hafta içinde Real Madrid Kulübü ile masaya oturacak olan Yönetici Ali Yıldırım, Teknik Direktör Aykut Kocaman ve İdari Menajer Hasan Çetinkaya üçlüsü, bu futbolcu ile de görüşme yapacak. Sezon ortasında İstanbul’a getirip şehri ve tesisleri gezdirdikleri Diarra’yı çok isteyen Kocaman’ın bu hedefi tutturması halinde rotasını savunmaya çevireceği bildirildi.
Diarra ile Fransız PSG’nin de ilgilendiği ancak Real Madrid ile yapılan bonservis pazarlıklarında Fenerbahçe’nin bir adım daha önde olduğu belirlendi. Fenerbahçe’nin transfer komitesini oluşturan Kocaman, Yıldırım, Çetinkaya ekibi, Avrupa turunu bitirdikten sonra Güney Amerika’ya da çıkarma yapıp bazı futbolcular ve kulüpleri ile görüşecek. Geleceğe dönük yabancı oyuncu transferi konusunda Güney Amerika’da hamle yapacak olan Fenerbahçeli yetkililer, Kocaman’ın göreve sportif direktör olarak geldiği iki sezon önce yaptığı araştırma çalışmalarının sonuçlarını inceleyecek ve yeni yabancılar için nabız yoklayacak.

Haberin Devamı

Başkanın talimatı!
Başkan Aziz Yıldırım, geçen hafta yapılan duruşmalardan sonra tahliye olamayınca, yönetici arkadaşlarına transfer çalışmalarına hız vermelerini, camianın moral bulması için önemli oyuncuların alınmasını istedi.

Haberin Devamı

Yönetici arkadaşlarına bu konuda kesin talimatlar veren Yıldırım’ın, UEFA’nın kararını beklemeden transfer çalışmalarınıın yapılmasını istediği, takımın mümkün olduğu kadar güçlendirilmesi gerektiğini belirttiği öğrenildi. Dirk Kuyt transferinin aniden sonuçlandırılmasının da bu talimattan kaynaklandığı bildirildi. Yıldırım’ın gelecek sezon fazla zorlanmadan şampiyonluğu yakalayacak bir ekip kurulmasını talep ettiği, bu konuda fedakârlıktan kaçınılmaması gerektiğini bildirdiği ifade edildi.

Beşiktaş transfer haberleri

Son aday Gerets
BİR türlü yeni teknik adamını belirleyemeyen Beşiktaş'ta liste kalabalık... İşte Kartal'ın adayları...

Yerlide favori isim Mustafa Denizli. Ancak Başkan Fikret Orman kesinlikle yabancı istiyor. 4 kişilik futbol komitesi de yabancı isimlerle temasa geçmeye hazırlanıyor.
SİYAH-BEYAZLI kulüpte bu hafta yeni hocanın belirlenmesi bekleniyor.
Özellikle Gerets için temaslar sıklaştırılacak.
Kalabalık listedeki teknik adamlar ise şöyle:
Eric Gerets (Fas Milli Takımı), Armin Veh (E.Frankfurt), Bruno Labbadia (Stuttgart), Tony Pulis (Stoke City), Mirko Slomka (Hannover 96), Paulo Bento (Portekiz Milli Takımı), Fernando Santos (Yunan Milli Takımı), Pereira (Porto Genç Takımı).