Skorer Süper Lig'de kritik gün...

Süper Lig'de kritik gün...

01.05.2010 - 12:21 | Son Güncellenme:

Turkcell Süper Lig'de geri sayım sürüyor... Zirve mücadelesinde bugün heyecan doruğa yükselecek

Süper Ligde kritik gün...

Turkcell Süper Lig'de 2009-2010 sezonunda son 3 haftaya girilirken İstanbul ve Bursa'da bugün oynanacak Fenerbahçe-Eskişehirspor ile Bursaspor-Kayserispor maçları, şampiyonluk yarışı için çok büyük önem taşıyor.

Haberin Devamı

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, sezonun ikinci yarısındaki çıkışıyla dikkati çeken ve ilk 5 iddiası bulunan Eskişehirspor ile Kasımpaşa galibiyetiyle liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe karşılaşacak. Saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi Bülent Yıldırım yönetecek. Haftaya 7. sırada giren Kırmızı-Siyahlılar 51, lider Sarı-Lacivertliler 67 puana sahip. Ligin ilk devresinde evinde F.Bahçe'yi 2-1 mağlup eden Rıza Çalımbay'ın öğrencileri deplasmanda iddialı. Christoph Daum'un talebelerinin hırsı da 90 dakikaya ayrı bir heyecan katacak. Kadıköy'deki atmosferle birlikte ekranlarının başındakiler gözlerini, tribündekiler kulaklarını Bursa'ya çevirecek. G.Saray'la 0-0 berabere kalarak ikinci sıraya düşen Bursaspor ile yine ilk 5'i hedefleyen Kayserispor, Bursa Atatürk Stadı'nda 20.00'de kozlarını paylaşacak. Kritik randevuda Abdullah Yılmaz düdük çalacak. Kadir Has Stadyumu'nda Sarı-Kırmızılı rakibine 3-0 kaybeden Ertuğrul Sağlam'ın futbolcuları, sahadan galip ayrılması durumunda avantaj elde edecek.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE-ESKİŞEHİRSPOR

STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Cem Satman, Ekrem Kan

SAAT: 20.00

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bilica, Lugano, Andre Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Özer, Alex, Güiza

ESKİŞEHİRSPOR: Ivesa, Koray, El Saka, Nadarevic, Sezgin, Bülent, Doğa, Erkan, Sezer, Adem, Ümit Karan

Liderin en yakın takipçisi Bursaspor ise ligin ilk yarısında sezonun en ağır mağlubiyetini aldığı Kayserispor'u ağırlıyor. Ertuğrul Sağlam'ın öğrencilerinin ruhu sahada, kulakları ise Kadıköy'de olacak.

BURSASPOR-KAYSERİSPOR
STAT: Bursa Atatürk
HAKEMLER: Abdullah Yılmaz, Baki Tuncay Akkın, Alper Ulusoy

SAAT: 20.00

BURSASPOR: Ivankov, Ali Tandoğan, Ömer Erdoğan, İbrahim Şahin, Mustafa Keçeli, Hüseyin, Ergic, Volkan, Ozan İpek, Turgay, Sercan

KAYSERİSPOR: Souleymanou, Hakan, Serdar, Aydın, Toledo, Ömer, Saidou, Abdullah, Mehmet Eren, Cangele, Makakula

Şampiyonluk şansını geçen hafta aldığı Bursaspor beraberliğiyle mucizelere bırakan Galatasaray, hiç yenilmediği İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşacak. Şampiyonlar Ligi ümidini son 2 haftaya taşımak için mutlak kazanması gereken sarı-kırmızılılar, galibiyet dışında lider Fenerbahçe ve ikinci sıradaki Bursaspor'un da puan kaybetmesini bekleyecek....

Haberin Devamı

İBB-GALATASARAY

STAT: Atatürk Olimpiyat
HAKEMLER: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Orkun Aktaş

SAAT: 20.00

İBB: Hasagic, Ekrem, Metin, Marcus Vinicius, Rızvan Şahin, Serhat, Efe, Hasan Ali, Ali Güzeldal, İskender, Tevfik Köse
GALATASARAY: Aykut, Sabri, Emre Güngör(Servet), Hakan Balta, Caner, Mehmet Topal, Elano, Keita, Arda, Giovani, Baros

Yazarlar