Süper Lig Süper Lig’de sezonun en gollü haftası geride kaldı

Süper Lig’de sezonun en gollü haftası geride kaldı

23.10.2019 - 13:56 | Son Güncellenme:

 Süper Lig’de 8’inci haftada oynanan karşılaşmalarda 33 gol atılırken, bu rakam 2019-2020 sezonunun şu ana kadar geçen bölümünün en yüksek rakamı olarak dikkat çekti.

Süper Lig’de sezonun en gollü haftası geride kaldı

Süper Lig’de 2019-2020 sezonunun ilk 8 haftası geride kaldı.

Haberin Devamı

Aytemiz Alanyaspor’un liderliği ile geçilen haftada Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kayıp yaşamazken; Beşiktaş, deplasmanda Ankaragücü ile 0-0 berabere kalarak dört büyük takım arasında puan kaybeden tek ekip olarak dikkat çekti. 8’inci haftada oynanan 9 karşılaşmada 33 gol atılırken, yakalanan 3.67’lik gol oranı sezonun geride kalan bölümünde en yüksek ortalama ile dikkat çekti. 8’inci haftada atılan 33 golden önce ise 2’nci ve 7’nci haftalarda atılan 28 gol, en yüksek rakam olarak dikkat çekiyordu.

EN FARKLI SKOR BU HAFTADA GELDİ
Süper Lig’de bu hafta oynanan Antalyaspor - Gençlerbirliği karşılaşması sezonun en farklı biten mücadelesine sahne oldu. Gençlerbirliği, deplasmanda 6-0 kazanarak hem ilk galibiyetini aldı hem de sezonun şu ana kadarki en farklı galibiyetine imza attı.

Haberin Devamı

ALANYA’DA GOL YAĞMURU
Öte yandan geçtiğimiz hafta oynanan Aytemiz Alanyaspor - Çaykur Rizespor karşılaşmasında sezonun bir başka ilki daha yaşandı. Alanyaspor’un kendi sahasında 5-2 kazandığı ve liderliğini sürdürdüğü mücadele, sezonun şu ana kadarki en gollü maçı oldu. İlk 7 haftada hiçbir mücadelede 7 gol çıkmazken, son olarak geçtiğimiz yılın son haftasında oynanan Demir Grup Sivasspor - Galatasaray mücadelesinde 7 gol çıkarken, ev sahibi ekip mücadeleyi 4-3 kazanmayı başardı.