Fenerbahçe Susmam hakkımı ararım!

Susmam hakkımı ararım!

09.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Volkan Demirel, Beşiktaş tribünlerinden gelen hakaret ve küfürlere hiç aldırmadığını söyledi.

Susmam hakkımı ararım

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

F.Bahçe’nin file bekçisi, soyunma odasında takım arkadaşlarına Talisca ile yaşadıklarını anlattı, “Orada sert bir hamlem oldu, kasti değildi zaten, her maçta olur. Ben özür dileyim diyorum, durup dururken hareket çekiyor. Böyle bir durumda susmam, hakkımı ararım” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinde bulduğu tarihi beraberlik golüyle sezonun en dikkat çeken maçlarından birini oynadı. Sezonu derbi kaybetmeden bitirmeyi garantileyen sarı-lacivertlilerde, kaleci Volkan Demirel yine günün en çok konuşulan ismi oldu.Kaptan, Anderson Talisca ile tartışması başta olmak üzere rakip taraftarlarla da bazı sorunlar yaşadı. Ancak özellikle Talisca konusunda hem sinirlenen hem de üzülen sarı-lacivertlilerin tecrübeli oyuncusu, durup dururken böyle bir olayın ortaya çıktığını ifade etti.

Haberin Devamı

‘Durup dururken’

35 yaşındaki eldiven, maç sonunda yakın çevresine ve takım arkadaşlarına, “O ana kadar hiçbir alakam yok, tanımam etmem. Orada sert bir hamlem oldu, kasti değildi zaten, her maçta olur. Ben özür dileyim diyorum, durup dururken hareket çekiyor. Böyle bir durumda susmam, hakkımı ararım, normal bir hareket değil yaptığı” dediği öğrenildi.

Bu arada maç boyunca Beşiktaş tribünlerinden gelen hakaret ve küfürlere de hiç aldırmadığı belirtilen Volkan’ın tam tersi bu tip ortamlarda motivasyonunun arttığını, zor maçları sevdiğini söylediği kaydedildi.

Benzer olaylar
Son dönemde de Volkan’ın buna benzer bazı örnekleri dikkat çekiyor. Rakip taraftarların ya da diğer takımdan oyuncularla yaşanan sıkıntılar tecrübeli file bekçisi performansını hep en üst noktaya çıkardı. Volkan Demirel, 14 gün içerisinde Galatasaray ve Beşiktaş maçlarında tek başına ayakta durdu. Siyah-beyazlılara karşı 8 kurtarış yapan deneyimli kaptan, sarı-kırmızılıların önünde de 7 net kurtarışa imza attı.