Basketbol Takım kampa girdi!

Takım kampa girdi!

19.06.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yönetimin açıklamalarına rağmen programını bozmayarak dün Abdi İpekçi’de idman yapan Galatasaray Liv Hospital, akşam saatlerinde de kampa girdi. Coach Ergin Ataman, “Ben özür diliyorum, ancak Aziz Yıldırım’dan da özür bekliyorum” dedi

Takım kampa girdi

Galatasaray kulübünün yaptığı ‘maça çıkmayacağız’ açıklamasına rağmen, basketbol takımı programını bozmadı, dün Abdi İpekçi’de antrenmanını yapıp, akşam saatlerinde de kampa girdi.
Antrenman sonunda, çalışmaları izleyen kulüp CEO’su Lutfi Arıboğan, Basketbol Şubesi Sorumlusu Necati Demirkol ve şube koordinatörü Murat Özyer ile görüşme yapılan oyuncular, maça çıkmak istedikleri mesajını Başkan Ünal Aysal’a iletirken, alınacak son kararı beklemeye başladılar.
Antrenman öncesinde Coach Ergin Ataman, bir basın açıklaması yaparak, bazı duyumlar aldıklarını, TBF’nin geri adım atması halinde, yönetimin tekrar düşünebileceğine inandığını ifade etti. Rakibe yönelik bir saygısızlığının bulunmadığını belirten Ataman, “Eğer sözlerim bir gerginliğe ve sıkıntıya yol açtıysa özür dilerim. Ancak Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da ‘Seni yaşatmayız, ahlaksız’ sözleri nedeniyle özür bekliyorum” dedi.