Trabzonspor ‘Takım olamadık’

‘Takım olamadık’

07.01.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzon Kaptanı Tolga, takım olamadıklarını belirtti, “Belediye maçıydı. Serkan’a hareket yapıldı ama maalesef hiçbir arkadaşımız oraya gitmedi. Arkadaşına tepki varsa sen de tepkini koyacaksın. Takım olmak bu” dedi

‘Takım olamadık’

Trabzonspor Kaptanı Tolga Zengin, kaliteli bir ekip olduklarını ancak takım ruhunu yakalayamadıklarını dile getirdi.
Ligin ilk yarısını değerlendiren bordo-mavili file bekçisi, ekipteki en büyük sıkıntının “takım olamamak” olduğunu ifade ederek şöyle konuştu:
“Bana en çok dokunan olay şudur; İstanbul Belediye maçıydı. Serkan’a hareket yapıldı ama maalesef hiçbir arkadaşımız oraya gitmedi. Bu durum beni derinden yaraladı. Zaten soyunma odasında bunu arkadaşlarıma da söyledim. (Yeneriz yeniliriz, hiç önemli değil ama bu bize yakışmıyor, dedim. Niye maç kaybettiğimiz belli. Nedeni bu. Resim ortada. Başka bir sebep aramayın. Niye, diyen bu duruma baksın) dedim. Takım olmak çok önemli. Arkadaşına orada bir tepki varsa gidip sen de tepkini koyacaksın, arkadaşını koruyacaksın. Takım olmak budur. Takım olmamızda bir sıkıntı olduğu çok açık.”
Fenerbahçeli Meireles’e verilen cezanın düşürülmesinden sonra çıkan tartışmaları da değerlendiren kaptan Tolga, “Oyuncunun ceza almasını istemeyiz. Ne yaşandığını tam bilmiyorum. Oyuncu konusu benim işim değil. Ben isterim ki, herkes oynasın. Öyle şeyler yaşanmasın. O da gelmiş buraya işini yapıyor. Genel anlamda şöyle bir sıkıntımız var; Deveye sormuşlar, ‘Boynun neden eğri’ diye. ‘Nerem doğru ki’ demiş. İşin özü o. Başka bir şey demeye gerek yok. Ceza falan beni ilgilendirmez, ama ortada genel anlamda sıkıntı var” diye konuştu.

Haberin Devamı

Oğulcan kadroda

Antalya kampında yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’un Altay’dan transferi Oğulcan, bordo-mavililerle birlikte ilk antrenmanına çıktı. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana, Giray dışındaki tüm oyuncular katıldı. Hafif sakatlığı bulunan Cech takımdan ayrı düz koşu yaparken, ısınma hareketlerini takımla birlikte gerçekleştiren Colman ve Henrique, daha sonra ormanlık alanda kros yaptı. Minyatür kale maçla başlayan çalışma, yarı sahada çift kale maçla devam etti.