BursaSpor "Takım olmak önemli"

"Takım olmak önemli"

31.10.2012 - 12:37 | Son Güncellenme:

Bursaspor'un Arjantinli gözde oyuncusu Pablo Batalla, sadece gol atmanın değil, takım olarak oynamanın da önemli olduğunu söyledi.

Takım olmak önemli

Deplasmanda Trabzonspor karşısında önemli bir galibiyet elde ettiklerini, uzun süredir kazanamama şanssızlığına da son verdiklerini belirten Batalla, kulübün televizyonuna yaptığı açıklamada, "Gol atarak takıma destek sağlayınca daha çok mutlu oluyorum. Ancak tek başıma oynamıyorum. Takım arkadaşlarımı da kutluyorum. Takımda sadece gol atmak önemli değil. Takım olarak başarıyı ortaya koymak da önemli" dedi. Ligin ilk yarısını iyi bir yerde tamamlamak istediklerini belirten Batalla, şöyle devam etti:

"PUAN FARKINI AZALTTIK"

"Aradaki puan farkını azalttık. Ligde kimin ne yapacağı belli olmuyor. Sadece kazanmamız yetmiyor. Rakiplerimizin durumu da önemli. Önümüzdeki maçları da alıp üst sıralara çıkarsak, ilk yarıyı iyi yerde bitiririz. Önemli olan daha fazla çaba sarfetmemiz."

"BELLUSCHİ ÇABUK ALIŞTI"

Takımın diğer Arjantinli orta saha oyuncusu Belluschi'nin de yeşil beyazlı takıma çabuk uyum sağladığını ifade eden Batalla, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Belluschi takıma çok çabuk adapte oldu. İleriki maçlarda daha da iyi olacağını düşünüyorum. Aramızdaki uyum da çok iyi."

Bursaspor'un sağ kanat oyuncusu Murat Yıldırım Trabzon'a tarih yazmak için gittiklerini, bunu başararak döndüklerini söyledi, "Kasımpaşa maçıyla da çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.

Murat Yıldırım, 1-0 galibiyet geldikleri Trabzonspor karşılaşmasıyla maçtaki performansını değerlendirdi. Aldıkları galibiyetin taraftarına bayram hediyesi olduğunu vurgulayan Murat Yıldırım, "İnşallah bundan sonra daha çok galibiyetler alacağız" diye konuştu. MLurat Yıldırım, daha sonra şunları söyledi:

"TAKIMA UYUM SAĞLADIM"

"Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında maçlarında çok iyi oynadım. Takıma katkı sağladığımı düşünüyorum. Bu da benim için önemli. Yeni gelmiş bir oyuncu olarak taraftara kendini sevdirmek ve takım içinde ilk 11'de başlamak önemliydi. İnşallah devam eder. Uyum sorunum yok. Kendimi iyi hissediyorum. Maçlar da iyi gidiyor."

BURSASPOR 9'UNCU HAFTANIN EN ÇOK PAS YAPAN TAKIMI

Bursaspor, pazar akşamı deplasmanda Trabzonspor'u mağlup ederken yeşil beyazlı takım, ligin 9'uncu haftasında ceza alanına en çok pas gönderen ekibi oldu.

CEZA ALANINA TOPLAR BATALLA'DAN

9'uncu hafta maçları istatistiklerine bakıldığında ceza alanına en fazla top gönderen futbolcu ise takımını tarihi galibiyete taşıyan Arjantinli Batalla oldu.

Öte yandan Bursaspor'un gözde futbolcusu Batalla, 9 haftası geride kalan ligde hücum için en çok pas yapan futbolcu oldu. Batalla'yı sıralamada Beşiktaşlı Fernandes takip etti.

BURSASPOR YENİ İLKLER PEŞİNDE

Bursaspor, son 4 sezondur teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'la birlikte tarihindeki ilklere imza atmayı, geçen hafta da sürdürdü, bu kez de deplasmanda yenemediği Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti.

Ertuğrul Sağlam'la birlikte Süper Lig şampiyonluğunu kazanan yeşil beyazlı ekip, bu arada ligde 6'da 6 yaparak en iyi galibiyet serisi, Şampiyonlar Ligi'ne katılma, devler liginde ilk puan ve 3 yıl üst üste Avrupa Ligi'ne katılma başarısını gösterdi.

Bursaspor, deplasmanda yenemediği Trabzonspor'u mağlup ederek ilklerine yenisini katarken Ertuğrul Sağlam, daha yapılacak çok işlerinin olduğunu ve ilklere devam edeceklerini söyledi.
Yeşil beyazlı ekip ilklerine yenilerini eklemeye devam etmek istiyor. Bursaspor'un bekleyen bazı ilkleri ise şöyle:

"Şampiyonlar Ligi'nde ilk galibiyet. UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak. 1 sezonda 2 kupa. En uzun süreli gol yememe rekoru. En farklı galibiyet. 3 İstanbul takımına karşı aynı sezonda deplasman galibiyeti."

Yazarlar