Galatasaray ‘Takım oyuncusuyum!’

‘Takım oyuncusuyum!’

07.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Jan Olde Riekerink, “Teknik heyetin, sağlık ekibinin, burada bizimle beraber çalışan idare ve iletişim ekibinin ne denli önemli, değerli olduğunu biliyorum. Onlar olmadan başarıya ulaşamam” dedi.

‘Takım oyuncusuyum’

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, tüm birimlerle bir bütün olduğunu söyledi, tek başına başaramayacağını dile getirdi. Hollandalı teknik adam bundan dolayı, “Takım oyuncusuyum” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Galatasaray Dergisi’ne konuşan Riekerink, sarı-kırmızılılardaki süreci şöyle anlattı:

“Ben hiç değişmedim. Herhangi bir maddi talebim olmadan, sadece yardımcı olabilmek adına zor bir dönemde göreve geldim. Bir takım oyuncusuyum. Teknik heyetin, sağlık ekibinin, burada bizimle beraber çalışan idare ve iletişim ekibinin ne denli önemli, değerli olduğunu biliyorum. Buna göre hareket ediyorum. Biliyorum ki saydığım unsurlar olmadan başarıya ulaşamam.”

Ajax Futbol Akademisi’nde beraber çalıştığı Sneijder için, “Benim için hâlâ aynı Wesley; değişen hiçbir şey yok” diye konuşan Riekerink, “Eğer bir çocukla o yaşta tanışıyorsanız, öncelikli özelliği sahada sergilediği değildir. Onun aslında kim olduğunu, en saf hâlini görürsünüz. Ve onunla 20 yıl sonra karşılaştığınızda, o hâlâ aynı insansa bu size büyük mutluluk verir. Tabii ki zorluklar da yaşadı Ajax Futbol Akademisi’nde... Çünkü hep kendisinden güçlü ve büyük oyunculara karşı mücadele etmek zorundaydı. Hiç yılmadı” dedi.

Haberin Devamı

Kısa günün kârı
Milli maçlar için verilen arada bugün Bulgaristan 1. Lig ekiplerinden Levski Sofya ile karşılaşacak olan Galatasaray bir taşta iki kuş vuracak. Cim-Bom, hem teknik direktör Jan Olde Riekerink’in isteği doğrultusunda yedek futbolcuların durumunu görecek hem de para kazanacak. Galatasaray’ın bu maç için 100 bin dolar alacağı bildirildi. Günübirlik Sofya’ya gidecek olan sarı-kırmızılıların özel uçak için 30 bin dolar vereceği ve kulübün kasasına bu maçtan 70 bin dolar gireceği bildirildi.