Futbol Tanju Çolak da Flexkom mağduru oldu

Tanju Çolak da Flexkom mağduru oldu

13.10.2014 - 10:27 | Son Güncellenme:

Aylık 20-30 bin TL kazanç vaadi ile üyelerden para toplayan FlexKom isimli oluşumun yöneticileri ile gol kralı Tanju Çolak davalık oldu.

Tanju Çolak da Flexkom mağduru oldu

Çolak, sözleşme gereği kendisine ödenmesi gereken paranın verilmemesi nedeni ile iki ayrı dava açtı. Çolak davalardan birini kazanırken ikinci dava ise sürüyor. Haciz işlemi için şirket adresine gidildiğinde ise kimseye ulaşılamıyor. Ulaşmak istediğimiz şirket yöneticilerinin ise yurtdışında oldukları ifade edildi.

İki ayrı dava dosyasına giren belgelere göre, Tanju Çolak ile Flexkom İnternet Pazarlama Bilişim A.Ş. isimli şirket arasındaki sözleşme 8 Haziran 2012’de imzalandı. “Sportif Kobi Koordinatörlüğü” adı verilen sözleşmenin imzaları Ankara ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılan “Flexkom 2012 Mega Toplantısı’nda binlerce katılımcı önünde atıldı.

Sözleşmeye göre Çolak, Flexkom’un reklâm ve tanıtım yüzü olacak; attığı gollerin görüntüleri FlexCard isimli kartın tanıtımında kullanılacaktı. Şirket de Çolak aracılığı ile spor kulüplerine satacağı kartlar üzerinden gelir elde edecekti. Belirlenen kart satış adedinin yakalanması durumunda Çolak’a BMW, Porsche gibi markaların lüks modelleri hediye edilecekti. Yine satılan kart sayısı 1 milyon adedi bulduğunda Tanju Çolak sistemdeki en üst ‘kariyer pozisyonu’ olan VP (Vice President-Başkan Yardımcısı) konumuna yükselmiş olacaktı.

Haberin Devamı

(Hürriyet)

Yazarlar