Beşiktaş Taraftar coştu, Beşiktaş'ın adayı Nyom sinyali çaktı!

Taraftar coştu, Beşiktaş'ın adayı Nyom sinyali çaktı!

20.06.2015 - 09:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın sağ bek transferi için gündemindeki bir numaralı ismin Allan Nyom taraftarı heyecanlandırdı. Atılan mesajlar sonrasında ise genç oyuncu şaşkınlığını gizleyemedi..

Taraftar coştu, Beşiktaşın adayı Nyom sinyali çaktı

İspanya La Liga takımlarından Granada'da forma giyen 27 yaşındaki Kamerunlu sağ bek Allan Nyom'un adı Beşiktaş'la anıldı, bu gelişme Beşiktaş taraftarını oldukça heyecanlandırdı. Siyah beyazlı taraftarlar sosyal medyadan bu haberi binlerce kez paylaşırken, futbolcu ve menajerine de 10 bine yakın tweet ve sosyal medya üzerinden mesaj geldiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Ajansspor'un edindiği bilgiye göre Kamerunlu oyuncu Beşiktaşlıların ilgisinden dolayı son derece mutlu olduğunu belirtirken, "Bu kadarını beklemiyordum. 10 binlerce yazı gördük, mesaj aldık. Koşulların oluşması durumunda elbette Türkiye'de futbol oynamak isterim" dedi.

Başkandan kolaylık istedi

Granada'da kiralık olarak oynayan, hakları Udinese'de olan Nyom'un İspanyol kulübüyle olan kiralık anlaşması bu ay itibariyle sona eriyor. Granada başkanı Quique Pina'nın Udinese'yle de ortaklığı bulunuyor. Nyom, başkan Pina'dan da bonservis konusunda kolaylık sağlamasını talep etti. Pina da kendisine talip olan takımın 1,5 milyon euro ödemesi durumunda transfere izin verebileceğini söyledi.

Geçen sezon da başarılı savunmacıya talip olan Beşiktaş'tan 5 milyon euro transfer bedeli istenmişti.

Haberin Devamı

Fransız pasaportu da taşıyan Nyom, bu sezon futbol ortamını değiştirmek istediğini açıkça ortaya koyduğu için Beşiktaş, bu transfer için yeniden çalışmalara başladı.

Anketler de Nyom diyor!

Öte yandan ABD'de yaşayan Beşiktaşlılar da Allam Nyom'un Beşiktaş'a gelme olasılığıyla ilgili anket yaptılar. Ajansspor'a konuşan ABD Beşiktaşlılar Derneği üyesi Evren Ulusoy, 5000 kişinin katıldığı ankette futbolcunun Beşiktaş'a gelme olasılığıyla ilgili yüzde 90 oranında oy kullanıldığını belirterek; “42 bin katılımcı oyuncunun Beşiktaş'a gelmesi yönünde oy kullandı, 800 kişi gelmemesi yönünde görüş belirtti” dedi.

Yazarlar