Trabzonspor "Taraftarımız bize güvensin"

"Taraftarımız bize güvensin"

01.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ersun Yanal’la yeni bir sayfa açarak transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor geleceğe umutla bakıyor.

Taraftarımız bize güvensin

Ersun Yanal’la yeni bir sayfa açarak transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor geleceğe umutla bakıyor. Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın önümüzdeki sezon herkese son dakikaya kadar mücadeleyi bırakmayan bir takım izleteceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Aydın, “UEFA’dan gelen kısıtlamalar var. Transferler biraz zaman alabilir. Elimizdeki futbolcuları gönderebildiğimiz sürece yeni oyuncu alabiliyoruz. Yani yapacağımız transferler, elimizden oyuncu çıkarmamıza bağlı. Bu nedenle süreç normalden biraz daha fazla uzuyor. Mali açıdan da kulübümüzün ne durumda olduğu ortada. Bu açıdan da dikkatli davranıyoruz” dedi.

Transferde resmi imzalar atılana kadar isimleri gizli tutacaklarını bildiren Nevzat Aydın, “Şu anda açıklayabileceğimiz bir isim yok. Taraftarımız bize güvensin. Teknik direktörümüz Ersun Yanal’ın oyun şablonu da zaten taraftarın görmek istediği bir sistem. Yeni sezonda göze hoş gelen ve galibiyet için futbol oynayan bir takım sahada olacak. Amacımız böyle bir takım yaratmak” diye konuştu. Bordo-mavili yönetici kiralıktan dönen oyuncuların büyük bölümüyle yolları ayıracaklarını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Yurt dışında iki kamp var

Bordo-mavili takımın yeni sezon öncesi iki aşamalı yurt dışı kampı planladığı belirtildi. Bu kampların birincisi için 4 Temmuz’da Slovakya’ya gidileceği ve 17 Temmuz’da Trabzon’a dönüleceği aktarıldı. Bir süre Trabzon’da yeni sezona hazırlanacak olan Karadeniz ekibinin, daha sonra Macaristan veya Avusturya’da ikinci etap çalışmalarını gerçekleştireceği kaydedildi.