Beşiktaş Tarihi bir fırsat

Tarihi bir fırsat

05.05.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

G.Saray derbisinin tarihi bir fırsat olduğunu dile getiren Beşiktaş Teknik Direktörü, “Artık herkesin elini taşın altına sokacağı haftalardayız. Derbide önce, sakin kalmalıyız. Şampiyon olmak istiyorsak önce bu maçı kazanmalıyız” dedi.

Tarihi bir fırsat

SERDAR SARIDAĞ

Haberin Devamı

Galatasaray ile bugün şampiyonluk yarışını çok yakından ilgilendiren bir sınava çıkacak olan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, böyle bir tarihi fırsatın kolay kolay gelmeyeceğini söyledi.

Futbolcularıyla dün geniş kapsamlı bir toplantı yapan siyah - beyazlı teknik adamın, Medipol Başakşehir’in bu hafta da puan kaybetmesi nedeniyle derbinin öneminin daha da arttığını dile getirdiği ifade edildi. Ligde kalan maçlara bakmak yerine, hafta hafta ilerlemenin daha doğru olduğunu da ifade eden Güneş’in sözleri şöyle:

“Ligin ikinci yarısında iyi bir seri yakaladık. Bu da takım içerisindeki havayı değiştirdi, Maç maç ilerliyoruz ve bugün de zorlu bir sınav bizleri bekliyor. Artık herkesin elini taşın altına sokacağı haftalardayız. Derbide önce, sakin kalmalıyız. Bol pas yapmalıyız, bulduğumuz pozisyonları mutlaka değerlendirmek zorundayız. Şampiyon olmak istiyorsak önce bu maçı kazanmalıyız.”

Haberin Devamı

Böylesine bir fırsatın hakem ve rakip oyuncularla polemik yaşayarak boşa harcanmamasını gerektiğini de belirten deneyimli hoca, “İşinize odaklanın. Camia bizden çok şey bekliyor. Üzerimizde büyük bir sorumluluk var. Ne hakemle ne de rakip takımın oyuncularıyla tartışmaya girin. Gereksiz kart görmeyin. Bizler bugün tarihi bir maç oynayacağız. Herkes bunun bilincinde olmalı” diye konuştuğu öğrenildi.