İtalya Serie A Tarihi kadro

Tarihi kadro

04.08.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Juventus, yaz döneminde yaptığı hamlelerle gündemi tek başına belirledi, unutulmaz bir takım inşa etti.

Tarihi kadro

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi’nde şampiyonluk isteyen İtalyan devi, Cristiano Ronaldo atağıyla başladığı transfer döneminde Bonucci imzasıyla da ses getirdi. Allegri’nin elindeki kadro tarihi anlamda güçlendi, iki farklı 11 elde edildi.

İtalyan devi Juventus’ta yaz transfer dönemi büyük bir hareketlilikle geçiyor. Avrupa’da Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu hedefleyen, Serie A’da serisini bozmak istemeyen Juve, Cristiano Ronaldo hamlesiyle başladığı büyük transfer harekatında Bonucci’yi de geri getirerek rüzgarını sürdürdü.

Teknik direktör Massimilliano’nun elinde bir anda iki farklı güçlü 11 çıkarken, İtalya basını unutulmaz bir kadronun oluştuğuna dikkat çekti. Gonzalo Higuain’i Milan’a gönderen Torino ekibi, buna karşın 22 farklı as futbolcuyla farklı bir seviyeye çıktı. Teknik patron Allegri’nin elinde oluşan kadrolar da şöyle sıralandı.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldo’nun tek başına forvet oynayacağı Juventus’ta A ve B kadroları verildi. Bonucci-Chiellini ikilisi de yine defansta buluşurken, Liverpool’dan bedelsiz alınan Türk asıllı yıldız Emre Can ve Arjantin’in Messi’den sonra en önemli yıldızı olan Dybala kadroda bulunduruluyor. Ayrıca Pjanic, Khedira, Marchisio, Chiellini, Cuadrado ve Douglas Costa gibi isimler de yer alıyor.

B kadrosunda da Hırvatistan ile Dünya ikincisi olan Mario Mandzukic, Fransa ile Dünya Kupası’nı kazanan Matuidi ve genç stoper Benatia yer alıyor.

Her iki kadrosu da büyük beğeni toplayan Juventus’un 2018-19 kadroları şöyle:


A Kadro: Szczesny, Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro, Pjanic, Khedira, Emre Can, Dybala, Douglas Costa, Ronaldo

B Kadro: Perin, De Sciglio, Rugani (Barzagli), Benatia, Spinazzola, Bentancur, Marchisio, Matuidi, Cuadrado, Bernardeschi, Mandzukic.

Bonucci’nin en uzun senesi

Juventus’ta takıma geri dönen Bonucci’nin 1 senelik vedasının perde arkası dikkat çekti. İtalya’da yer alan haberlerde, geçen yıl bugünlerde Juve’nin ezeli rakiplerinden Milan’a giden tecrübeli stoper, daha sonra kısa sürede kaptanlığa yükseldi.
Torino’da Juventus ağlarına gol gönderip, bir de sevinç gösterilerinde bulunup tepki alan 31 yaşındaki futbolcu, bu sezon başında da eski kulübüne yeniden imza attı.
Efsane bir savunma hattı
Juventus’ta bir yılın ardından takıma geri dönen Bonucci, defans hattını yeniden güçlendirdi. Çizme basını Juve’de simgeleşen defans hattının bir arada olacağını yazdı.
Bonucci ile beraber Chiellini, Barzagli üçlüsü yeniden bir araya gelecek. Ayrıca Benatia ve Rugani gibi isimler de kadroda bulunuyor.

Haberin Devamı

Yazarlar