Basaksehir Tatsız, tuzsuz Şehir!

Tatsız, tuzsuz Şehir!

03.11.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi’nde evinde konuk ettiği Hoffenheim ile berabere kaldı, C Grubu’ndan çıkma şansını mucizelere bıraktı. Grillitsch’in golüne temsilcimiz Visca ile karşılık verdi.

Tatsız, tuzsuz Şehir

ONUR DİNÇER

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi C Grubu maçında Başakşehir evinde ağırladığı Hoffenheim ile 1-1 berabere kaldı. Rakibi karşısına yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkan turuncu-lacivertliler, geriye düştüğü maçta bir puanı uzatmaların son dakikasında gelen golle kurtardı ancak gruptan çıkması mucizelere kaldı.

İlk yarı golsüz kapandı. 47’de Wagner kesti, topa son vuran arka direkte müsait pozisyondaki Grillitsch oldu: 0-1.

Sakat oyuncuları nedeniyle oyuncu havuzu zaten dar olan Abdullah Avcı’nın, bazı as isimleri dinlendirme tercihi de buna eklenince daha dar bir rotasyon zaruri olmuştu. Maç öncesi ısınırken sakatlanan Attamah’ın sürpriz yokluğu ise savunma kurgusunu bozdu. Birbirine tam alışık olmayan geri dörtlü, ilk yarıda bir çok kez çıkarken top kaybı yaparken, ikinci yarının başında golü de bu şekilde kalelerinde görmeleri sürpriz olmadı. Başakşehir bu dakikakadan sonra yüklendi. Mossoro ve Visca’yı oyuna alarak el yükselten Avcı, bu hamlesinin karşılığını Boşnak futbolcunun bireysel çabasıyla aldı, 90+4’te Visca, ceza sahası dışından yaptığı vuruşla kaleciyi avlayarak, son iki hafta öncesinde şanslarının matematiksel olarak bitmemesini sağladı: 1-1.

Haberin Devamı

Gruptaki diğer maçta Ludogorets ile Braga 1-1 berabere kaldı. Biri puanını 8, diğeri 7’ye çıkaran iki takım el ele gruptan çıkmaya çok yaklaştı.