Skorer Tecrübe konuştu

Tecrübe konuştu

30.11.2008 - 00:20 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un usta savunmacısı Song, kaybedilen puanları telafi edebileceklerini söyledi, “Kazanarak ilerlememiz gerekiyor” dedi

Tecrübe konuştu

Rigobert Song, kaybedilen puanları, bundan sonraki maçlarda telafi etmeleri gerektiğini ifade etti. Kayserispor maçında çok iyi mücadele edemediklerini belirten Kamerunlu oyuncu, “Beklentileri karşılayan bir mücadele olmadı. Buna hava durumu sebep oldu diyebiliriz. Sonuçta bir puana razı olduk. Sivasspor ve Kayserispor maçlarında kaybettiğimiz 4 puanı telafi etmeye çalışacağız. Sahamızda oynayacağımız maçları kazanarak ilerlememiz gerekiyor. 1-0 da olsa artık kayıpsız ilerlemeli ve üst sıralardaki yerimizi korumalıyız” diye konuştu.
Son haftalarda eski formundan uzak bir görüntü çizen Selçuk ise Kayseri’ye kazanmak için gittiklerini ancak bunu başaramadıkları için üzgün olduklarını vurguladı. Selçuk, iki takımın da iyi mücadele ettiğini vurgulayarak, “Onlar da kazanabilirdi ama biz galibiyete daha yakındık. Hedefimiz ilk yarıyı lider olarak bitirmek. Kalan 3 maçı kazanırsak bu hedefimiz tutar” dedi.

Trabzon’da iki fire
Bordo-mavili takımda, Kayserispor maçında 4. sarı kartını gören Colman ve kırmızı kartla oyun dışı kalan Egemen cezalı duruma düştü. İki futbolcu da Kocaelispor karşılaşmasında görev yapamayacak. Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kayserispor’dan dönen futbolcularına iki gün izin verdi. Karadeniz ekibi yarın saat 20.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapacağı idmanla çalışmalara başlayacak.

Yazarlar