Galatasaray Telles ve Hajrovic UEFA listesinde

Telles ve Hajrovic UEFA listesinde

06.01.2014 - 08:16 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam eden Galatasaray İzet Hajrovic ile Gremio'dan alınan Alex Telles UEFA listesine ekliyor.

Telles ve Hajrovic UEFA listesinde

G.Saray'ın Brezilya'nın Gremio takımından transfer ettiği Alex Telles konusunda son pürüzler de giderilirken, Brezilyalı sol bekin ne zaman Türkiye'de olacağı da belli oldu. Kulübü Gremio ile yapılan pazarlıklarda taraflar ilk olarak 7 milyon Euro'ya anlaşırken, sarı-kırmızılıların ödemeyi 1.5 yılda yapmak istemesi Gremio'nun ise parayı peşin olarak talep etmesi sıkıntı yaratmıştı.
ANCAK sonrasında yapılan müzakereler sonrasında Gremio rakamı 6 milyon Euro'ya kadar indirdi, G.Saray da bu parayı mayıs ayına kadar ödemeyi kabul edince problem ortadan kalktı ve Alex Telles'in Türkiye'ye gelmesinin önünde hiçbir engel kalmadı.

Haberin Devamı

LİSTEYE?YAZILACAK

Peki Telles ne zaman Türkiye'de olacak? Sarı-kırmızılıların yeni transferi bu?gece yarısı yani pazartesiyi salıya bağlayan saatlerde ya da salı akşamı İstanbul'da olacak.
Bu arada Şampiyonlar Ligi'de son maçta Juventus'u yenerek gruptan çıkmayı garantileyen ve bir sonraki tur için UEFA'ya bildireceği listede 3 oyuncu değiştirme hakkı bulunan G.Saray'da bu isimlerin ikisi belli oldu. Sarı-kırmızılıların Grasshoppers'dan transfer ettiği İzet Hajrovic ile Gremio'dan alınan Alex Telles listede yer alacak yeni isimler olacak.

Stopere Rhodolfo'nun mu yoksa Astori'nin geleceği henüz belli olmadığından dolayı üçüncü bir isim için sarı-kırmızılı kulüp, listenin UEFA'ya gönderileceği son tarihe kadar beklenecek.

Haberin Devamı

(Vatan)