Trabzonspor ‘Temeller atılıyor’

‘Temeller atılıyor’

07.04.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, uzun vadeli bir planları olduğunu anlattı. Ağaoğlu, 5 sene içerisinde bu ligi domine eden bir Trabzonspor’un olacağını belirterek, “Temeller bugünlerde atılıyor” dedi.

‘Temeller atılıyor’

Spor Toto Süper Ligin 27. haftasının açılış maçında sahasında konuk ettiği Antalyaspor’u 4-1 mağlup ederek puanını 46’ya yükselten Trabzonspor’da kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, lig ve geleceğe yönelik hedefleri hakkında konuştu.

Haberin Devamı

Ağaoğlu, “3-5 sene içerisinde Trabzonspor’un borçlarını sıfırlama noktasına gelmiş, ligi de domine eden, geçen yıl başlattığımız sürdürülebilir bu projeyle birlikte farklı bir bakış açışı getireceğine inanıyorum. Bugün gelmiş olduğumuz konuma taraftarımızın ve camiamızın desteği, sabrıyla ve hoşgörüsüyle geldik. Bize tahammül ettiler. Ama son zamanlarda seyirci sayısı biraz düşmeye başladı. Bu bize yakışmıyor. 41 bin kişilik statta ortalamamız 27 bin civarındaydı. Taraftarımızın desteğine her sene olduğundan daha fazla ihtiyacımız var. Gelip bu şölene katılsınlar, futbolculara enerjilerine aktarsınlar. Emin olsunlar ki 2, 3, 4, 5 sene sonra bu ligi domine eden bir Trabzonspor olacak. O Trabzonspor’un temelleri de bugünlerde atılıyor. Bu temel atma törenini de kaçırmasınlar” ifadelerini kullandı.

Yazarlar