BursaSpor Temsilcisi açıkladı: Mancini Serdar Aziz'i istiyor...

Temsilcisi açıkladı: Mancini Serdar Aziz'i istiyor...

10.11.2015 - 16:48 | Son Güncellenme:

A Milli takım ve Bursaspor'un başarılı stoperi Serdar Aziz'in temsilcisi Haluk Canatar, önemli açıklamalar yaptı.

Temsilcisi açıkladı: Mancini Serdar Azizi istiyor...

4 BÜYÜKTEN 10'UN ÜZERİNDE RESMİ TEKLİF ALDI

Haberin Devamı

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Canatar, ''Ne Şenol Güneş Serdar'ı aradı. Ne de Serdar Şenol Güneş'i aradı. Transfer için. Asla böyle bir konuşma geçmedi ikili arasında. Şenol hocanın kastettiği futbolcu Serdar değil. Ayrıca Serdar, bu yollara tevessül edecek bir kişi değil. 4 büyük takımdan son 3 yıl içerisinde 10'dan fazla resmi teklif alan bir oyuncu neden transferi için yalvaran bir üslupla konuşsun. 4 büyük takım istedi. 10'nun üzerinde resmi teklif aldı. Dolaylı konuşmaları hiç saymıyorum. Galatasaray'da 3 başkan değişti. 3 başkan da istedi Serdar'ı. Yurtdışından teklifler alıyor'' dedi.

ŞENOL HOCA ''SENİ TRANSFER ETMEK İSTİYORUM'' DEMİŞTİ

Canatar, ''Ben her ihtimale karşı Serdar'ı aradım sordum. 'Şenol hocayı aradın mı?' diye sormak için. Serdar sadece yazın Şenol hocanın Beşiktaş'a transferi gerçekleşince, hocayı aradı. Serdar o anda Bodrum'da tatil yapıyordu. 'Hocam hayırlı olsun. Başarılar dilerim' dedi. Şenol Güneş ise teşekkür ettikten sonra, 'Serdar seni transfer etmek istiyorum' dedi. Serdar 'hayırlısı olsun' şeklinde cevap verdi. Zaten Beşiktaş'ta Bursaspor'a resmi teklifini vermişti'' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

INTER, BURSASPOR'A RESMİ TEKLİF YAPTI

Haluk Canatar, Roberto Mancini'nin Serdar'ı transfer etmek istediğini belirterek, ''Inter, Bursaspor'a resmi teklifini verdi. Mancini bana Serdar'la birlikte Türkiye'den bir oyuncuyu daha istediğini söyledi. Zaten Galatasaray'ı çalışrırdığı dönemde de Serdar'ı istiyordu. Serdar'ın Premier Lig'de rahatlıkla oynayabileceğini düşünüyorum. Benim fikrim Türk futbolcularının Premier Lig'e gitmesi yönünde. Yurtdışından kulübe Serdar için ulaşan teklifler var. Bursaspor buna karar verecek'' dedi.

(Radyospor)