Tenis Tenisin kalbi Antalya'da atacak

Tenisin kalbi Antalya'da atacak

12.06.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Turkish Airlines Antalya Open Çim Kort Turnuvası 24-30 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Toplam 486 bin euro ödülün dağıtılacağı organizasyonda son şampiyon Japon Yuichi Sugita da korta çıkacak.

Tenisin kalbi Antalyada atacak

ONUR DİNÇER

Haberin Devamı

Antalya’da bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Turkish Airlines Antalya Open Çim Kort Turnuvası, 24-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Son şampiyon Japon raket Yuichi Sugita bir kez daha turnuvada boy gösterecek. Organizasyonun dün yapılan basın toplantısına Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Kaya Holding Başkan Yardımcısı Doruk Kaya ve THY Turnuva Direktörü Ümit Yaşar Yılmaz katıldı.

TTF Başkanı Durmuş, turnuvanın 486 bin euro para ödüllü dev bir organizasyon olduğunu söyledi. Dünyanın en başarılı tenisçilerinin korta çıkacağını vurgulayan Durmuş, “Turnuva hem Türkiye’nin hem de Antalya’nın ciddi tanıtımı olarak öne çıkıyor. Tüm tenis severleri turnuvayı izlemeye davet ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

Kaya Holding Başkan Yardımcısı Doruk Kaya, “Turkish Airlines Antalya Open ile biz de dünyadaki tenis severler için Antalya’nın doğru lokasyon olduğunu vurguluyoruz” diye konuştu. Doruk Kaya, tekler finalistlerini Wimbledon’a özel jetle göndereceklerini de sözlerine ekledi.

THY Turnuva direktörü Ümit Yaşar Yılmaz da şu ifadeleri kullandı: “Turnuva Türkiye’nin tek çim kort turnuvası. Tesiste tamamı Wimbledon yetkilerinin gözetiminde ve otelin teknik ekibi tarafından hazır hale getirilmiş 7 kort bulunuyor. 24 Haziran’da ana tablo maçları her gün 14.30’da başlayacak ve üçer maç yapılacak. Cumartesi 16.30’da ise final maçı oynanacak.”