ING Basketbol Süper Ligi Teodosic hayali bitti

Teodosic hayali bitti

05.08.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Ülker’in uzun süredir ilgilendiği Sırp oyun kurucu Milos Teodosic, kulübü CSKA Moskova ile yola devam edeceğini açıkladı.

Teodosic hayali bitti

1987 doğumlu 1,95 boyundaki oyuncu Olympiakos’tan ayrıldıktan sonra iki sezon önce CSKA Moskova’ya transfer olmuştu. Rus ekipte son iki sezondur Final Four oynayan Teodosic, geçen sezon 15 maçta 13 sayı, 2,8 ribaund, 4,3 asist ortalama ile mücadele etmişti.

Haberin Devamı

Edirne’de ekip tamam

Olin Edirne’de, başantrenörlüğe Cem Akdağ’ın getirilmesinin ardından yardımcı antrenörlük için de Tuluay Demirkuş ile anlaşmaya varıldı. Galatasaray’da 1987 yılında antrenörlüğe başlayan Demirkuş, Yeşilyurt, Netaş, Marmara Koleji, Tekel, Mersin Büyükşehir Bld.’si takımlarını çalıştırdı. Genç milli takımda da yardımcı antrenörlük yapan başarılı çalıştırıcı, 2009-10 sezonunda Mersin BBL’si takımını Türkiye Kupası’nda finale taşıdı.

Tofaş ve Antep sezonu açtı

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Tofaş ile Royal Halı Gaziantep yeni sezon hazırlıklarına başladı. Coach Ahmet Çakı ile yola devam eden Bursa ekibinin ilk çalışmasında Pınar Karşıyaka’dan transfer edilen Evren Büker ve 10 genç oyuncu yer aldı. Yeni sezon için Aziz Bekir’i takımın başına getiren Gaziantep de dün sezonun ilk antrenmanını yerli oyuncularıyla yaptı.