Milli Takım Tepkiler çığ gibi

Tepkiler çığ gibi

08.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Arda Turan’ın Milli Takım uçağında Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe’ye yönelik fiziki ve sözlü saldırısına Türk medyası sert tepki verdi.

Tepkiler çığ gibi

Arda Turan’ın Milli Takım uçağında Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe’ye yönelik fiziki ve sözlü saldırısına Türk medyası sert tepki verdi. Gazetelerin birinci sayfalarına manşet olan çirkin olaya yönelik spor basınından birçok isim yazı kaleme aldı... İşte bazı yorumlar;

Haberin Devamı

Ahmet Çakar (Sabah)
“Arda sen cahil adamsın. Tipine baktığım vakit futbolcuya benzemiyorsun, kusura bakma. Kalın bir bel, kalın ve çaplı bir kafa ama iyi bir futbolcusun. Yaptığın şey iyi futbol oynamak. bu yönüne lafım yok. Zengin oldun, ünlü oldun ama herşeyden önce adam olman önemli.”

Fatih Altaylı (Habertürk)
“... Ve sen Arda... “Yakıştı mı sana bu yaptığın” diyeceğim ama yanlış olacak. Sen kendine yakıştırdıktan sonra ben “Yakıştı mı sana” desem ne fark eder.
Babandan bile yaşlı Bilal’e saldırmak uydu mu senin “Bayrampaşalı raconuna”...
... 29 yılın emeğini bir anda çöpe çevirdin Arda.”

Meriç Müldür (Habertürk)
“...Delikanlılığı, sevgililerine sinema kapatmak olarak anlamak yetmez. Büyüklere saygıdır o forma... Edeptir... En azından haddini bilmektir... Susmaktır yeri geldiğinde... Zordur vesselam milli olmak. Türk olmak. Müslüman olmak...
Sorumluluk ister.. Ama en önemlisi. Milli Takım’ın en önemli adamı olmak... Önce ‘adamlık’ ister...”

Haberin Devamı

Gürcan Bilgiç (Sabah)
“Arda’dan utanıyorum. Ona engel olmayan takım arkadaşlarından da utanıyorum. Sen haksızlığa uğradığına inanacaksın, aradan 1 yıl geçecek; hiçbir açıklama yapmayacaksın. Ondan sonra ‘bunu niye yazdın’ diye insanlara saldıracaksın. Doğrusunu söyleseydin, herkes bunu yazardı. Sen dilini cebine koymuşsun, ondan sonra 60 yaşında koltuğunda oturana saldırıyorsun...”

Mehmet Ayan (Vatan)
“Hukuki haklarını kullanmak yerine kaba kuvvete başvuran bir adamdan değil Milli Takım kaptanı, iyi bir birey olması beklenemez. Fatih Terim ve ötesinde başka bir teknik direktör Arda’yı asla Milli Takım formasıyla buluşturmamalı. Çünkü Arda, meseleleri kaba kuvvetle çözme eğiliminde bir adam!”

Serkan Akcan (Fanatik)
“Arda bugüne kadar kazandığı sempatiyi yerle bir etti. Kusuru işleyenin özür dilemek şöyle dursun üstüne efelendiği bir dünyada Arda’nın yaptığını alkışlayacak hasta ruhlu insanlar olabilir. Bu nasıl bir kinmiş, ne kalın bir ajandası varmış Arda’nın.”

GAZETE BAŞLIKLARI

Milli kabadayı Arda Turan (Akşam)
Arda skandalı (Cumhuriyet)
Bu fotoğraf senin eserin (Fanatik)
Suç ve ceza (Fotomaç)
Utanmalısın Arda (Habertürk)
Küfretti... Saldırdı... Kovuldu (Hürriyet)
ARDAmarı çatlamış (Posta)
Milli Takım kariyerini bitirdi (Sabah)
Uçakta milli kriz (Takvim)
Bardağı taşırdı ve gitti (Vatan)

Haberin Devamı

Tepkiler çığ gibi