Galatasaray Terim’in sözleşmesi uzayabilir

Terim’in sözleşmesi uzayabilir

22.06.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ünal Aysal, Drogba ve Chedjou transferlerinde Bülent Tulun’un da imza töreninde bulunmasını; “Transferler yıllardır yöneticilerin kartviziti olarak tanındı. Sahnenin önünde bulunmamaları gerekiyor. Drogba transferinde kurumsal kimlik öndeydi” şeklinde değerlendirdi.

Terim’in sözleşmesi uzayabilir

Fatih Terim’in Florya’ya kurumsallaşma getirdiğini belirten Terim, “Kulübede oturan herkes yalnızdır. Büyük mesuliyetleri vardır. Fatih Hoca’nın orada kimseye fazla ihtiyacı yok. Fatih hoca Florya içerisinde de kendi kurumsallaşmasını yapması gerekiyor. Önemli bir konu olduğunda beni direkt arıyor. Ama güncel sorunlar olduğu zaman arkadaşları arayabilir” dedi.
Ünal Aysal, kongreyi kazanmaları durumunda Fatih Terim’in de 3 senelik görev süresinin sonuna kadar kalıp kalmayacağıyla ilgili ise “Hocamızın bizimle bir sene daha sözleşmesi var. Başarılı olduğu taktirde hocanın sözleşmesinin 3 sene daha uzamasına kesin gözüyle bakabiliriz. Ciddi bir başarısızlık olursa hoca da gidebilir ancak bu tip bir şeyin olacağını aklımdan dahi geçirmiyorum” diye konuştu.

Yazarlar