Galatasaray Terim Napoli'ye övgüler yağdırdı

Terim Napoli'ye övgüler yağdırdı

29.07.2013 - 00:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray, SSC Napoli ile bu akşam TSİ 21.45’te oynayacağı dostluk maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Fatih Terim, Sky Italia TV'ya bazı açıklamalarda bulundu.

Terim Napoliye övgüler yağdırdı

Galatasaray, SSC Napoli ile bugün TSİ 21.45’te oynayacağı dostluk maçının hazırlıklarını karşılaşmanın yapılacağı Stadio San Paolo’da bu akşam gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.
Isınma ve açma-germe hareketleriyle başlayan antrenmanın ana bölümünde üç gruba ayrılan futbolcular, pas ve pres çalışması yaparak hazırlıklarına devam etti. Antrenman, soğuma hareketlerinin ardından sona erdi.
Hakan Balta, tedavisi sonrasında takımla birlikte çalışırken, Semih Kaya da antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Gökhan Zan ise, tedavisinin ardından sağlık ekibinin gözetiminde çalıştı.
Bu arada teknik direktör Fatih Terim ve sarı kırmızılı takım, Galatasaray'ı takip eden basın mensupları ile birlikte Napoli Stadı'nda yapılan çalışma bitimi hatıra fotoğrafı çektirdi
Terim, Napoli kulübünün sembol ismi Maradona'nın Napoli Stadı'na alınma yasağının hatırlatılması üzerine, "Bu stat tarih kokuyor. Futbolun giremeyeceği yer yoktur. Maradona da istediği gibi bu stada girer" dedi. Sky Italia TV'sine konuşan Fatih Terim, "Benitez büyük bir koç. Higuain mükemmel bir forvet. Fiorentina'nın oynadığı oyunu beğendim. Montella harika bir koç" dedi.
Galatasaray, SSC Napoli karşılaşması sonrasında gece yarısı İstanbul’a dönecek. Salı gününü izinli geçirecek olan sarı kırmızılı takım, çalışmalarına İstanbul’da devam ettikten sonra 2 Ağustos Cuma günü İngiltere’nin Londra kentine geçerek 3-4 Ağustos tarihlerinde Emirates Cup çerçevesinde Porto ve Arsenal ile karşılaşacak.