Skorer Terim'i unutamam

Terim'i unutamam

18.12.1997 - 00:00 | Son Güncellenme:

Terim'i unutamam

Terimi unutamam

G.Saray'ın Valencia'ya sattığı Adrian Ilie, MİLLİYET'in sorularını yanıtladı, "Terim'i çok seviyorum ve kendisine değer veriyorum. O'nu hiç unutmayacağım" dedi. Rumen futbolcu, "G.Saray başkanı ile antrenörü, benim için Valencia'dan çok cazip teklif geldiğini, gitmemin yararlı olacağını söylediler. Benim için belirlenen bedeli Valencia ödeyince bu transfer oldu" diye konuştu

GALATASARAY'ın Valencia'ya sattığı Rumen golcü Adrian Ilie, İspanya'da MİLLİYET'in sorularını yanıtladı, ayrılış nedenini açıkladı. Ilie, "Galatasaray başkanı ile antrenörü bir gün aniden bana gelip, Valencia'dan cazip teklif geldiğini söylediler ve gitmemin yararlı olacağını belirttiler. İspanya Ligi'nin Türkiye Ligi'nden daha güçlü olduğunu bildirdiler. Galatasaray Kulübü'nün benim için belirlediği satış fiyatını Valencia ödeyince gitmemin iyi olacağı söylendi ve transfer gerçekleşti" dedi.
Teknik Direktör Fatih Terim ile hiç bir zaman sorunu olmadığını vurgulayan Ilie, "Kendisini çok seviyorum ve değer veriyorum. Bana çok yardımcı oldu. O'nu hiç unutmayacağım" diye konuştu.
Hakan Şükür ve Arif ile anlaşamadığı yolundaki söylentilerin asılsız olduğunu söyleyen Rumen futbolcu, "Onlarla her zaman birlikte oluyorduk. Rumenler'in takım içinde grup oluşturduğu da iddia edildi. Kesinlikle yalan. Bizler gol atan her arkadaşı kucaklıyorduk. Böyle olaylar olsa geçen yıl Galatasaray şampiyon olmazdı" ifadelerini kullandı.
Galatasaray'da kötü gidişe Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında alınan kötü sonuçların yol açtığını söyleyen Ilie, "Galatasaray Türkiye'nin en iyi kadrosuna sahip. Toparlanacak ve şampiyonluk yarışına katılacaktır" dedi.