Diğer "Terim'le coşarız"

"Terim'le coşarız"

24.08.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin Dünya Kupası’nda bulunmamasından dolayı büyük üzüntü yaşadığını dile getiren Kenan Sofuoğlu, Avrupa Şampiyonası için ise sürprize yer olmadığını belirtti, “Fatih Terim takımı toparladı. EURO 2016’da olacağımızdan eminim” dedi.

Terimle coşarız

Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Tunca beldesinde gerçekleştirilen Red Bull Formulaz etkinliğine katılan Kenan Sofuoğlu, Tunca vadisine geldiği motosikletinin başında sorularımızı yanıtladı.

Haberin Devamı

A Milli Takım’ın EURO 2016 elemelerinin yaklaştığını, 9 Eylül’de İzlanda ile oynanacak karşılaşma ile maratonun başlayacağını hatırlattığımız Sofuoğlu, millilere güvendiğini söyledi. Fatih Terim’in başlangıçtan itibaren takımın başında bulunacak olmasının önemli bir avantaj olduğunun altını çizen milli motosikletçi “Terim ile takım coşar” ifadesini kullandı.

Sofuoğlu şöyle devam etti: “Dünya Kupası elemelerinde Terim son anda takımın başına getirildi. Geldikten sonra da büyük bir performans gösterdi. Bence şu an millilerin durumu iyi, Terim’le toparlandılar. Avrupa Şampiyonası’na gidip gitmemek söz konusu değil. Gideceklerinden eminim. Dünya Kupası’nda olamamak beni çok üzmüştü. Bu kez ise Avrupa Şampiyonası’nda milli takımı izleyeceğimizden kuşkum yok.”

Haberin Devamı

Supersport yarışlarında üç kez dünya şampiyonluğu bulunan milli motosikletçi, “Bu seneki başarısızlık bana bağlı değil. Sıralamada dördüncüyüm. Üç yarışta motosikletim teknik problem çıkarttı, yarış dışı kaldım. Hepsinde de yarışı birinci götürüyordum. O problemleri yaşamasaydım şu an liderdim” dedi.

Tahta arabaların çocukluk hayali olduğunu söyleyen Sofuoğlu, “Formulaz buranın kültürüne çok uyan bir yarış. Yarıştan keyif aldım” dedi.