Eurocup ‘Terminatör gibi geri döneceğim’

‘Terminatör gibi geri döneceğim’

04.12.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Domercant: “Doktorlar 6 ay diyor ama erken dönmek için çalışacağım. Taraftarlarımıza Beşiktaş maçındaki sevgi gösterileri için teşekkür ederim.”

‘Terminatör gibi geri döneceğim’

EUROCUP’TA oynanan Lokomotiv Kuban maçında sağ diz ön çapraz bağında yırtık tespit edilen Henry Domercant’ten sarı-kırmızılı taraftarlara mesaj var. NTVSpor’a konuşan 31 yaşındaki yıldız oyuncu şunları söyledi:
“BENİM için çok zor bir dönemdi. Hayatım boyunca birkaç sakatlık geçirdim. Her şey vücudun nasıl iyileşeceğiyle alakalı. Doktorlar 6 ay diyor ama ben daha erken dönmek için elimden geleni yapacağım.
BEŞİKTAŞ maçında kendimi harika hissettim. Eve döndüğümde taraftarların beni nasıl karşıladığını anlattım eşime. Onlar için doğru düzgün oynayamadım ama bana sevgileri inanılmazdı, beni çok duygulandırdı. Gerçekten özel bir taraftar. Her şey için çok teşekkürler, hepinizi çok özleyeceğim. Beni unutmayın, çünkü geri döneceğim. Terminatör gibi.”

Haberin Devamı

İkincilik için önemli maç’

G.SARAY Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, bugün Eurocup’ta oynayacakları Trefl Sopot maçının grup ikinciliğini garantileme açısından önemli olduğunu söyledi: “Tüm branşlarda aile havasını yaşıyoruz. Tüm kulvarlarda iddialı bir takımız.”