Galatasaray Tesadüfün böylesi! Denayer bu kez Brüksel'de...

Tesadüfün böylesi! Denayer bu kez Brüksel'de...

22.03.2016 - 16:18 | Son Güncellenme:

Önce Ankara'daki patlama sonra Taksim İstiklal Caddesi'ndeki canlı bomba... Ardından ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe derbisi... Bugün de Belçika'da peş peşe düzenlenen intihar saldırıları... Galatasaray'ın yıldız savunmacısı Jason Denayer, bugün Belçika'da milli takım kampında, terör tehlikesiyle 10 günde bir kaç kez burun buruna geldi.

Tesadüfün böylesi Denayer bu kez Brükselde...

Celal Umut Eren / Skorer

Haberin Devamı

13 Mart 2016, pazar günü yaşanan üzücü hadiseden sadece 45 dakika önce Ankara 19 Mayıs Stadı'nda bulunan Denayer, sadece 1 hafta sonra, 19 Mart 2016 tarihinde İstanbul, Taksim'de yaşanan patlamanın etkilerini de hissetti.

Bir gün sonra yapılması beklenen Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde sahada olacak 20 yaşındaki stoper, gelen ihbar sonrası stada bile gidememiş ve terör nedeniyle kötü bir gün daha geçirmişti.

Türkiye'den Belçika'ya milli takım kampı için giden Jason Denayer, kampın ilk gününde sabaha yine terör saldırısıyla uyandı. Havalimanı ve metroya yapılan 3 intihar saldırısında Brüksel'de olan Denayer, 10 gün içinde 3. kez benzer bir olayı yakından hissetmek zorunda kaldı.