Galatasaray "Teşekkürler Kral"

"Teşekkürler Kral"

07.02.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Barcelona’nın yıldızları arasında yer alan Arda Turan, eski takım arkadaşı Burak Yılmaz için mesaj yayımladı.

Teşekkürler Kral

Barcelona’nın yıldızları arasında yer alan Arda Turan, Çin’in Beijing Guoan takımına transfer olan eski takım arkadaşı Burak Yılmaz için mesaj yayımladı.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabı üzerinden Burak Yılmaz’la milli takım kampında çekilen bir fotoğrafını paylaşan 29 yaşındaki futbolcu, “Her şey için teşekkürler Kral. Yeni kariyerinde ailenle, sevdiklerinle, evladınla başarı, mutluluk ve huzur diliyorum. Sen her şeyin en güzelini hak ediyorsun” ifadelerini kullandı.

‘Her şeyi söyleyeceğim’

Çin’e transfer olan Burak Yılmaz, basın toplantısı yapacağını belirtti, “Gönül isterdi ki başkaları açıklama yapsın ama ben yapmak zorunda kalıyorum. Biraz bekleyeceğim ama sonra içimdekileri ve gönlümdekileri, bilinmeyenleri söyleyeceğim” dedi.

Çin takımlarından Beijing Guoan’a transfer olan Burak Yılmaz, Torku Konyaspor maçının 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı. Maç sonrasında soyunma odasına giden Burak, kendisi için bu anların zor olduğunu ifade etti. Golcü, Selçuk ile birlikte odadan çıkan son kişi oldu.

Haberin Devamı

Daha sonra basın mensuplarının karşısına çıkan Burak Yılmaz, “Şu an söylenecek bir şey yok. Her şey resmiyete döküldüğü zaman basın toplantısı yapmak istiyorum. Kendi söyleyeceğim şeyler de var. Şu an için bekliyorum. Çin’de yeni yıl biliyorsunuz. 3-4 gün bekleyeceğim” diye konuştu.

Konuşması sırasında sitemde bulunan golcü, “Gönül isterdi ki başkaları açıklama yapsın ama ben yapmak zorunda kalıyorum. Şu an yanlış bir söylemek istemiyorum. Basın toplantısında her şeyi ama her şeyi, bilinen bilinmeyen, hepsini söyleyeceğim. Hiç merak etmeyin” ifadesini kullandı.

Transferinin 2-3 gün içinde gerçekleşmesini beklediğini aktaran tecrübeli futbolcu, “Mustafa (Denizli) hocanın da dediği gibi, imzalar atılmadan bir transfer gerçekleşmez. İmzalar atılınca gereğini yapacağım” dedi.