Skorer TFF Başkanı canlı yayına cepten bağlandı

TFF Başkanı canlı yayına cepten bağlandı

31.10.2011 - 10:25 | Son Güncellenme:

Ahmet Çakar canlı yayında 'Biz eşek başı mıyız, biz zurnanın son deliği miyiz?' diyerek tepki gösterince Rasim Ozan'ın cep telefonu çaldı ve...

TFF Başkanı canlı yayına cepten bağlandı

TFF Başkanı Aydınlar, Ve Gol programında ortaya atılan iddialara yanıt vermek için Rasim Ozan'ın cep telefonunu aradı.

Haberin Devamı

Beyaz TV ekranlarındaki Ve Gol programında konuşan Ahmet Çakar Sami Çölgeçen'in Kayserispor-Galatasaray maçında stat içinde gezdiğini gündeme getirdi. Çölgeçen'in üzerinde şaibe olmasına rağmen TFF'de görevli olduğuna dikkat çeken Ahmet Çakar "Bu gece karar verdim. Futbolun Kurtlar Vadisinin senaryosunu bir arkadaşımla beraber yazmaya başlıyorum. Bakın bakalım Kurtlar Vadisi Futbol nasıl yazılırmış? Biz eşek başı mıyız, biz zurnanın son deliği miyiz?" diyerek TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'a tepki gösterdi.

CEP TELEFONUNDAN ARADI
Ahmet Çakar'ın bu iddialarından sonra canlı yayına telefonla bağlanan TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ise Sami Çölgeçen'in TFF'de görevli olduğundan haberi olmadığını söyledi. Kanal telefonu yerine Rasim Ozan Kütahyalı'nın kişisel cep telefonunu arayan Aydınlar, yayına cep telefonu ile bağlandı. Rasim Ozan telefonun hoparlörünü açarak Aydınlar'ın sözlerini mikrofondan dinletince, ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Haberin Devamı

GEREĞİNİ YAPACAĞIM
Aydınlar Sami Çölgeçen'in TFF'de çalıştığını ilk defa bu programda öğrendiğini ifade ederek "TFF'de 500 kişi çalışıyor, hepsini tanımam mümkün değilim. Ben bu konunun gereğini yapacağım." dedi.

Yazarlar