Teleset Mobilya Akhisarspor TFF Başkanı Demirören, Akhisar’da

TFF Başkanı Demirören, Akhisar’da

05.02.2013 - 15:47 | Son Güncellenme:

Yıldırım Demirören: ”Temennimiz ilçe takımlarının ligde kalması, inşallah Akhisar Belediyespor bunu başaracak” dedi.

TFF Başkanı Demirören, Akhisar’da

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Akhisar Belediyespor’un İstanbul takımları dışındaki tek ilçe takımı olduğunu belirterek ”Temennimiz ilçe takımlarının ligde kalması, inşallah Akhisar Belediyespor bunu başaracak” dedi.

(A) Milli Takım’ın yarın Manisa’da oynayacağı Çek Cumhuriyeti maçı için Manisa’ya gelen Demirören, Akhisar’a geçerek Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Spor Tesislerinde düzenlenen TFF yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Toplantı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Demirören, bir gazetecinin ”Akhisarspor’u nasıl buluyorsunuz ?” sorusu üzerine takımın Süper Lig’e çıkarak önemli bir başarı elde ettiğini, bunu devam ettirmesi gerektiğini söyledi.

Demirören, şöyle konuştu: ”Akhisar Belediyespor, benim bildiğim kadarıyla İstanbul takımları haricinde ilçe takımları arasında Süper Lig’e çıkan ilk takım. Büyük bir başarı elde ettiler, başarının devamlı olması lazım. İlk yarı iyi değillerdi, ikinci yarı yaptıkları transferlerle daha iyi olurlar. Temennimiz ilçe takımlarının ligde kalması, inşallah Akhisar Belediyespor bunu başaracak. İyi bir yönetimi, iyi bir hocası var. Kadrosu da şu an iyi, inşallah ellerinden geleni yaparlar.” Gazetecilerin Akhisar Belediyespor’un stat sorununu hatırlatması üzerine Demirören, ”Maalesef, bunu aşmaları gerekiyor. Bu, başkanın ve yönetimin işi, ama Süper Lig’in kuralı var. Tabii ki Manisa’da oynaması deplasman gibi oluyor. Bu da onlar için bir kayıp oluyor ama yapacakları bir şey yok. İyi oynayıp, iyi çalışıp ligde kalmayı hak etmeleri lazım, inşallah başarırlar” değerlendirmesini yaptı.

Milli maç biletleri tükendi

Haberin Devamı

TFF’nin Akhisar ilçesinde yapacağı toplantıya ilişkin konuşan TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Arif Koşar da, federasyonun yönetim kurulu toplantılarının bir süredir Anadolu kentlerinde yaptıklarını, bugün de Akhisar’ın konuğu olduklarını belirtti.

Koşar, yarın oynanacak milli maç öncesinde milli takımın Manisa turu attıktan sonra stada gireceğini, maç nedeniyle kentin bayraklarla donatıldığını belirtti. Koşar, ”TFF yönetim kurulu üyeleri, Ege’deki ilgiden çok mutlu oldular. Şu an maç biletlerinin tümünün bittiğini biliyorum. İnşallah maç saatinde hava da müsait olacak” dedi.

Açıklamaların ardından TFF yönetim kurulu toplantısı basına kapalı olarak devam etti.