BursaSpor Timsah Arena'ya Melih Gökçek'ten övgü

Timsah Arena'ya Melih Gökçek'ten övgü

27.03.2013 - 16:52 | Son Güncellenme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kaba inşaatı tamamlanma aşamasına gelen yeni Timsah Arena Stadı'nın hizmete girdiğinde Bursa'nın gerçekten Avrupai bir spor alanına kavuşacağını söyledi.

Timsah Arenaya Melih Gökçekten övgü

FUARDA BEĞENDİ
TÜYAP tarafından Bursa'da düzenlenen Yapı ve Yaşam Fuarına katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Timsah Arena'nın maketini de inceledi. Başkan Gökçek, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katkılarıyla ülkenin dört bir tarafına statlar yapılıyor. İnşallah 8-10 sene sonra, bunun meyvelerini çok daha iyi toplayacağız" dedi.

Haberin Devamı

AVRUPAİ STAT OLUYOR
Bursa'nın eski stadının aynen Ankara'daki gibi salaş olduğunu vurgulayan Başkan Gökçek, "Ama şimdi burada gördüğünüz maket gerçekleştiğinde Bursa, gerçekten modern, Avrupai stadyuma kavuşmuş olacak. Emeği geçenleri, özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımızı, Bursa Belediye Meclisi'ni, tüm Bursalıları kutluyorum" diye konuştu.

ŞAMPİYONLUĞA SEVİNDİM
Bursaspor şampiyon olduğunda en çok sevinenlerden biri olduğunu, Ankara'yla sporda kardeşliği bulunan Bursa'yı ve Bursalıları sevdiğini dile getiren Başkan Gökçek, "İnşallah yine güzel maçlar yaparlar ve yine şampiyon olurlar. İnşallah yine, o mutlu günleri yakalarsınız" dedi.