BursaSpor Timsah eve döndü

Timsah eve döndü

19.11.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bursa çok üstün oynadığı maçta Mersin’e şans tanımadı. Ferhat perdeyi açtı, N’Diaye ve Belluschi’nin penaltı golleri skoru yazdı

Timsah eve döndü

Bursaspor, Mersin İdmanyurdu’nu avladı, rahat bir nefes aldı: 3-0 Maçta çok üstün bir futbol ortaya koyan yeşil-beyazlı takım sahasında 4 hafta sonra kazanırken, puanını 17’ye yükselterek, ligde 8. sıraya tırmandı.

Haberin Devamı


29’da Belluschi ceza sahasına kesti, Tuncay’ın röveşata vuruşunda meşin yuvarlak Sehic’te kaldı.
43’te Bursaspor üstünlüğü yakaladı. Batalla ile duvar pası yapan Ferhat Kiraz sol çaprazdan aşırtma bir vuruşla topu ağlara yolladı: 1-0
53’te Ferhat Kiraz etkili ortaladı, Batalla’nın şutunda Serkan Yanık bir kez daha topu çizgiden çıkarmayı başardı.
64’te Ivan ceza sahasına kesti, Nobre’nin kafasında top direğin üstünden auta gitti.
73’te Batalla, Boum’un arkadan yaptığı müdahaleyle yerde kalınca hakem penaltıyı gösterdi. Atışı kullanan N’Diaye topu filelerle buluşturarak farkı ikiye yükseltti: 2-0
90+4’te Murat Erdoğan, Belluschi’yi ceza alanında formasından çekince hakem ikinci kez penaltıyı gösterdi. Topun başına geçen Arjantinli futbolcu top ve kaleci Sehic’i ayrı köşelere göndererek skoru belirledi: 3-0.

Haberin Devamı

MAÇIN?KARNESİ

HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Kemal Yılmaz, Gökmen Olgaç
BURSASPOR: Carson (7) - Basser (6), Serdar (6), İbrahim (6), Vederson (6) - Tuncay (5)(Dk.65 Murat 5), Belluschi (7), N’Diaye (7), Fernat (8) - Batalla (7)(Dk.89 Musa), Sestak (5)(Dk.65 Bangura 5)
MERSİN İDMANYURDU: Sehic (4) - Serkan (7), Boum (5), Ivan De Souza (4), Mustafa Keçeli (5) - Nduka (4), Ergin (4)(Dk.55 Murat Erdoğan), Culio (6), Hakan (5)(Dk.77 Ömer Aysan 5) - Nobre (5), Ben Yahia (6)(Dk.78 Eren 5)
GOLLER: Ferhat Kiraz (Dk.43), N’Diaye (Dk.73 penaltı), Belluschi (Dk.90+4 penaltı)
SARI KARTLAR: İbrahim, Sestak, Serdar (Bursaspor), Boum, Culio, Nduka, Murat Erdoğan, Ömer Aysan, Ivan (Mersin İ.Y.)

Dosyayı fırlattı
Mersin İ.Yurdu’nun hocası Nurullah Sağlam, 67. dakikada kararını beğenmediği yardımcı hakem Kenan Yılmaz’a elindeki taktik dosyasını fırlattı. Hakem Bülent Yıldırım, Sağlam’ı tribüne gönderdi.

Yazarlar